Elements από τη Verona Events δημιουργούν elegant και πολυτελείς εκδηλώσεις

Για το ζευγάρι που αναζητά τη royal, classic, πολυτελή αίσθηση, αλλά και για τους λάτρεις του vintage, του minimal και του διακριτικού, μια ποικιλία από elements σας περιμένει από τη Verona Events!

Η εταιρεία ενοικίασης εξοπλισμού εκδηλώσεων Verona Events δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1999. Γνωρίζοντας την αξία των ιδιαίτερων γεγονότων σας, με την πολυετή εμπειρία, τη δημιουργικότητα και την υπευθυνότητα που διαθέτουν, οι επαγγελματίες της Verona Events έχουν αναπτύξει μια ξεχωριστή συλλογή από αντικείμενα, απαραίτητα για την εκδήλωση που εντυπωσιάζει. Υαλικά, μαχαιροπίρουνα, υφάσματα, έπιπλα, επαγγελματικές συσκευές, διακοσμητικά αντικείμενα, όλα όσα χρειάζεστε για τη δημιουργία του δικού σας event, βρίσκονται στη διάθεσή σας. 

Για το ζευγάρι που αναζητά τη royal, classic, πολυτελή αίσθηση, αλλά και για τους λάτρεις του vintage, του minimal και του διακριτικού, μια ποικιλία από elements σας περιμένει. Κρύσταλλο και πορσελάνη, είτε στα κυρίαρχα στοιχεία της εκδήλωσής σας, είτε στις τελικές πινελιές, δίνουν χαρακτήρα και άποψη. Με την καθοδήγηση τού εξειδικευμένου προσωπικού, με έμφαση στη λεπτομέρεια και με σεβασμό στις δικές σας προτιμήσεις, το αποτέλεσμα σίγουρα θα εντυπωσιάσει εσάς, αλλά και τους καλεσμένους σας.

Συνοδοιπόροι με τις τάσεις της μόδας, οι επαγγελματίες της Verona events ανανεώνουν συνεχώς τις συλλογές, προκειμένου να σας προσφέρουν τις ομορφότερες επιλογές. Έτσι, ένα απλό κάλεσμα φίλων μετατρέπεται σε μια πολυτελή συνάντηση, ένας γάμος ή βάπτιση σε ένα ευφάνταστο, ονειρικό γεγονός! Επικοινωνήστε με την Verona Events για να πραγματοποιήσετε αυτό που πραγματικά ονειρεύεστε!

 

mBuiZ

mosaic pink cutlery

MIRR5 4926 1

WEwZp

jsBgF

I2X9j

YU12A

VERONA BLUE SETTING

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /