Ayama Hideaway Villa: Ένα γαμήλιο καταφύγιο όπου η φύση της Σαντορίνης συναντά την κομψή πολυτέλεια

ονειρική απόδραση, η ιδιωτική πολυτέλεια και η απόλυτη χαλάρωση που αναζητάτε για τον γάμο και γαμήλιο ταξίδι σας γίνεται πραγματικότητα στη μαγευτική διαμονή που προσφέρει η Ayama Hideaway Villa στα Φηρά της Σαντορίνης. 

 

Η ονειρική απόδραση, η ιδιωτική πολυτέλεια και η απόλυτη χαλάρωση που αναζητάτε για το γαμήλιο ταξίδι σας γίνεται πραγματικότητα στη μαγευτική διαμονή που προσφέρει η Ayama Hideaway Villa στα Φηρά της Σαντορίνης. Μία μοντέρνα βίλα 80 τ.μ. που έχει σχεδιαστεί σαν ένα καταφύγιο, με σεβασμό στο μοναδικής ομορφιάς φυσικό τοπίο και στην αυθεντικότητα της αρχιτεκτονικής του νησιού.

Οι σύγχρονες ανέσεις με το εσωτερικό υδρομασάζ και τα χειροποίητα ξύλινα έπιπλα συνδυάζονται αρμονικά με την παραδοσιακή απλότητα, καθώς και με τους υπέροχους υπαίθριους χώρους, την ιδιωτική πισίνα, το μπάρμπεκιου και την τραπεζαρία. Εκεί, όπου θα αφήσετε τις αισθήσεις σας ελεύθερες, ενώ θαυμάζετε αγκαλιά το γαλάζιο του Αιγαίου.

Η Ayama Hideaway Villa είναι μέλος του Calm Collection Santorini, της οικογενειακής επιχείρησης Κατσίπη, που μετρά δύο γενιές ενασχόλησης στον τομέα της φιλοξενίας από τα τέλη της δεκαετίας του 1950 μετά τον καταστροφικό σεισμό του 1956. Προσφέρει μία ποικιλία επιλογών από σουίτες και βίλες για ξεχωριστή διαμονή και ένα εστιατόριο για υψηλής ποιότητας γαστρονομικό ταξίδι, ώστε να απολαύσετε μια αυθεντική σαντορινιά εμπειρία με μοντέρνες ανέσεις και εξαιρετικές υπηρεσίες.

ayama08

ayama10e

ayama09

ayama10bb

 

ayama05

Δείτε περισσότερα και επικοινωνήστε με την ΑΥΑΜΑ HIDEAWAY VILLA ΕΔΩ

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /