Tropical Baptism Vibes με την υπογραφή της Paris Flowers & της Everly Events

Πως θα σας φαινόταν μια βάφτιση με έντονο εξωτικό χαρακτήρα, ζωηρές εικόνες και χρώματα που φέρνουν το καλοκαίρι ακόμα και τον χειμώνα στην καρδιά της πόλης;

Ένα υπέροχο τροπικό σκηνικό με εντυπωσιακά λουλούδια που σε ταξιδεύουν στην τολμηρή βλάστηση εξωτικών παραδεισένιων νησιών, στήθηκε με το μαγικό touch της Paris Flowers και τη δημιουργική ματιά της Everly Events

Για την βάπτιση των διδύμων, Ελεονώρας και Δημήτρη, το ζητούμενο ήταν ένα «φρέσκο» και μοντέρνο θέμα που παράλληλα να είναι ταιριαστό τόσο για κορίτσια όσο και για αγόρια.

Η βάπτιση πραγματοποιήθηκε στην Αγία Μαρίνα, στην Εκάλη, όπου την είσοδο διακοσμούσε μια αψίδα καθώς και δύο μεγάλα καλάθια με μονστέρες, τροπικά φυλλώματα, πορτοκαλί στρερλίτσιες και κίτρινα ερέμουρους, που μετέφεραν στους καλεσμένους μια μικρή γεύση από το συνολικό θέμα που θα ακολουθούσε και στη δεξίωση.

Για την δεξίωση επιλέχθηκε το κτήμα Diamond όπου centerpiece ήταν το φυλλώδες candy bar που πλαισιωνόταν από μια κορνίζα από μονστέρες και σε φυλλώδες backdrop αναγράφονταν τα ονόματα των νεοφώτιστων παιδιών.

Από το candy bar δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν τα ιδιαίτερα γλυκά σε φιγούρες του ζωικού βασιλείου και της ζούγκλας, που χάρισαν τη γλυκιά τους γεύση και μια άκρως παιχνιδιάρικη διάθεση στους καλεσμένους.

Το ταξίδι συνεχίστηκε με τα στολισμένα τραπέζια που ολοκλήρωσαν το κάλεσμα σε μια εναλλαγή ψηλών και χαμηλών συνθέσεων λουλουδιών, όπου και εκεί πρωταγωνιστούσαν εξίσου οι στερλίτσιες, τα ερέμουρους, οι ορχιδέες, οι πρωτέες, οι μονστέρες αλλά και τα τροπικά φυλλώματα!

 

eleodimbap01

eleodimbap02

eleodimbap03

 eleodimbap04

eleodimbap05

 eleodimbap06

 eleodimbap07

eleodimbap08

eleodimbap09

eleodimbap10

eleodimbap11

eleodimbap12

eleodimbap13

eleodimbap14

eleodimbap15

eleodimbap16

eleodimbap17

eleodimbap18

eleodimbap19

eleodimbap20

eleodimbap21

eleodimbap22

eleodimbap23

eleodimbap25

eleodimbap26

eleodimbap27

eleodimbap28

eleodimbap29

eleodimbap30

eleodimbap31

eleodimbap32

eleodimbap33

eleodimbap34

 

Floral Designer: Paris Flowers

Design & Planning: Everly Events

Venue: Ktima Diamond

Photographer: Kassandra Kelaidi

 

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /