Γάμος και Χρώμα- Οι ομορφότεροι συνδυασμοί χρωμάτων για φθινοπωρινούς γάμους

Για τον φθινοπωρινό σας γάμο προσπαθήστε να αποφύγετε πολύ προφανείς συνδυασμούς χρωμάτων. Για παράδειγμα το πορτοκαλί μπορεί να ταιριάζει υπέροχα με το σκούρο καφέ αλλά δεν σας θυμίζει κάτι από κολοκύθες και Halloween; Αποφύγετε λοιπόν συνδυασμούς που μοιάζουν πολύ θεματικοί και αντ' αυτού ρίξτε μια προσεκτική ματιά στις αποχρώσεις του ταμπά, του μπορντό αλλά και του χαλκού. Τα πιο συνηθισμένα χρώματα για φθινοπωρινούς γάμους είναι οι αποχρώσεις του κόκκινου, του πορτοκαλί, του κίτρινου και του χρυσού.
Εάν όμως θέλετε κάτι διαφορετικό, τολμήστε έναν μοναδικό, πρωτότυπο συνδυασμό χρωμάτων. Το φθινόπωρο άλλωστε είναι η εποχή που το επιτρέπει.
Προτείνουμε έξι διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων, οι οποίοι ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, αλλά είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσουν ...

 

Κίτρινο + Γκρί + Ασημί για μοντέρνο γάμο

Κομψές λεπτομέρειες σε συνδυασμό με καθαρές γραμμές και graphic μοτίβα δίνουν μια μοντέρνα πινελιά σε αυτόν τον κλασικό χρωματικό συνδυασμό. Χρησιμοποιήστε το κίτρινο ως κεντρικό χρώμα για τη διακόσμησή σας και ισορροπήστε το με γκρι λεπτομέρειες. Για επιπλέον λάμψη στα τραπέζια σας χρησιμοποιήστε ασημένια στοιχεία όπως κορνίζες και κηροπήγια.

01

Μοβ + Μπορντώ + Πορτοκαλί για ρομαντικό γάμο σε κτήμα

Τα πλούσια αυτά χρώματα σε συνδυασμό με το πράσινο του κτήματος είναι ιδανικά για να δώσουν μια ιδιαίτερη φθινοπωρινή νότα στο γάμο σας. Θυμηθείτε ότι δεν χρειάζεται να τα συνδυάσετε παντού όλα μαζί, χρησιμοποιήστε το μπορντώ και το πορτοκαλί για το νυφικό σας μπουκέτο, το οποίο θα δένει αρμονικά με την διακόσμηση σε μοβ τόνους. Για τους πιο τολμηρούς, ένα σκούρο μπορντώ γαμπριάτικο κουστούμι ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τη γενική εικόνα.

02

Σμαραγδί + Κρέμ + Χρυσό για έναν boho-glam γάμο

Το σμαραγδί δίνει μια νότα φρεσκάδας, το κρεμ προσθέτει το δικό του στοιχείο παράδοσης ενώ το χρυσό την απαραίτητη λάμψη. Ανάλογα με το ύφος του γάμου σας, επιλέξτε ποιο θα είναι το κεντρικό σας χρώμα. Για έναν γάμο σε κλειστή αίθουσα επιλέξτε εντυπωσιακά runners για τα τραπέζια και λουλούδια στους τόνους του κρέμ, ενώ για ανοικτούς χώρους επιλέξτε εντυπωσιακές ανθοσυνθέσεις με πρασινάδες και λουλούδια ή μεγάλα κασπό.

03

Μπλέ Σκούρο + Μελιτζανί + Χρυσό για art-deco γάμο

Δώστε έναν Gatsby αέρα στο γάμο σας, χαρίζοντας στους καλεσμένους σας μια μοναδική βραδιά βγαλμένη από τις παλιές, ένδοξες εποχές του Holywood. Ανακατέψτε διάφορα μεταλλικά στοιχεία στη διακόσμηση, τα οποία θα χαρίσουν την λάμψη τους σε μελιτζανί ανθοσυνθέσεις ενώ τη γαμήλια τούρτα επιλέξτε να την διακοσμήσετε με χρυσές λεπτομέρειες.

04

Κανελί + Κίτρινο + Μπέζ για all-time classic γάμο

Το σπυρτόζικο κανελί μαζί με το φρουτώδες κίτρινο και το κλασικό μπέζ, συνθέτουν την ιδανική χρωματική παλέτα για έναν κομψό γάμο αλλά “with a twist” δε! Ανάλογα με τον βαθμό πρωτοτυπίας και δημιουργικότητας που θέλετε να επιτύχετε, δημιουργήστε μοναδικές ανθοσυνθέσεις για τον στολισμό του χώρου και των τραπεζιών. Τολμήστε να εντάξετε ακόμη και μερικά φρούτα στη διακόσμηση.

06

Βελούδινο Κόκκινο + Ροδακινί + Πράσινο του φασκόμηλου για rustic shabby chic γάμο

Τα πλούσια, γήινα χρώματα αυτής της χρωματικής παλέτας αντικατοπτρίζουν με τον καλύτερο τρόπο την μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο. Προσθέστε ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία και «παίξτε» με τις αναλογίες των χρωμάτων. Επιλέξτε το βαθύ κόκκινο ως κεντρικό χρώμα για μια πιο έντονη, επιβλητική διακόσμηση ή το πράσινο του φασκόμηλου για κάτι πιο γήινο. Τι θα λέγατε να συνδυάζατε μια γαμήλια τούρτα με γεύση red velvet cake;

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /