Μια equestrian φωτογράφηση στον ιππικό όμιλο δημιουργεί ένα μοναδικό σκηνικό γάμου!

Αν ο ιδανικός γάμος για εσάς δεν περιλαμβάνει μια λαμπερή δεξίωση και δεκάδες καλεσμένους τότε θα λατρέψετε αυτή την εναλλακτική ιδέα για φωτογράφηση με πρωταγωνιστές την πανέμορφη φύση και μερικά περήφανα άλογα. Είτε αποφασίσετε να κάνετε έναν ρουστικ γάμο και αναζητάτε το τέλειο location για τη φωτογράφιση ή ακόμη αν αποφασίσατε ένα elopement, δηλαδή να κλεφτείτε, η οικεία ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στον ιππικό όμιλο Φθιώτιδος θα σας κερδίσει αμέσως.

Ένα μαγικό σκηνικό διαφορετικό από οτιδήποτε συμβατικό και συνηθισμένο σχεδίασε η έμπειρη ομάδα του Chic Life Events. Μια κινηματογραφική ατμόσφαιρα που θυμίζει ρετρό ταινία με πρωταγωνιστές φυσικά το ζευγάρι αλλά και μερικά υπέροχα άλογα που ολοκληρώνουν την εικόνα. Η Μαρία Ευθυμίου από το Garden Store επέλεξε ντελικάτα λουλούδια σε αποχρώσεις του μοβ καθώς και σε παστέλ τόνους, δίνοντας τον απαραίτητο vintage χαρακτήρα. Όσον αφορά art de la table των τραπεζιών, η εταιρεία Donum επιλέγοντας ρετρό αντικείμενα, φύλλα φτέρης και πολύχρωμα λουλούδια δημιούργησε μια εξαιρετικά αυθεντική και cozy ατμόσφαιρα.

ΕQUESTRIAN01

ΕQUESTRIAN02

Με έμπνευση από το χειμερινό τοπίο του διάσημου Horserider's Club και την κλασική συλλογή με ρούχα ιππασίας της Carolina Herrera, ο μαγικός κόσμος της ιππασίας μπορεί να συνυπάρξει αρμονικά με την φωτογράφιση ενός γάμου με elegant τρόπο και χωρίς να κυριαρχεί αυστηρά η ρουστίκ νοοτροπία.

Διαφορετικά στοιχεία από την χρωματική παλέτα του φθινοπώρου, πολλά πράσινα φυτά, διακοσμητικές πινελιές σε ουδέτερες αποχρώσεις δημιουργούν την αίσθηση της οικειότητας, της ζεστασιάς και της επαφής με την φύση και τα ζώα. Πολλά κεριά, αντίκες, πέταλα αλόγων και vintage βάζα τοποθετούνται στρατηγικά για να προσθέσουν μια κινηματογραφική νότα στο πιο ρομαντικό σκηνικό γάμου με άλογα.

ΕQUESTRIAN03

 

Φωτογράφιση: V&Y Simopoulos @vysimopoulos
Styling και σχεδιασμός: @ chiclifevents
Venue: Iππικός Όμιλος Φθιώτιδος
Floral design: @gardenstore
Νυφικό- Κοστούμι: @_showroom_33, @lenakotsibou
Κοσμήματα: chic n chic
Μακιγιάζ: @ntinakiamuri
Art de la table: donum

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /