Η Naomi Biden, εγγονή του Αμερικανού προέδρου, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Peter Neal

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης στους κήπους του Λευκού Οίκου, σε μια τελετή γεμάτη φινέτσα και διαχρονική κομψότητα.

Χαρές και ευτυχισμένες στιγμές για την προεδρική οικογένεια, καθώς αυτό το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, τελέστηκε στον Λευκό Οίκο, ο γάμος της εγγονής, του νυν προέδρου Joe Biden, Naomi Biden με τον σύντροφό της Peter Neal, έναν χρόνο μετά από την ανακοίνωση των αρραβώνων τους.

Η νύφη, απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Columbia, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εξίσου απόφοιτο της νομικής Peter Neal και δεξί χέρι της Hilary Clinton κατά την προεκλογική της εκστρατεία, σε μια υπέρκομψη τελετή μέσα στον Λευκό Οίκο.

Εντύπωση κάνει η επιλογή του γαμήλιου venue από τους νεόνυμφους, καθώς ήταν κάτι που αποφάσισαν πολύ σύντομα μετά τον αρραβώνα τους. Να επισημάνουμε ωστόσο πως αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά για κάποιο εγγόνι προέδρου, 19η φορά στα χρονικά και σχεδόν μια δεκαετία μετά από τον αμέσως προηγούμενο γάμο που έγινε στο διάσημο οίκημα.

Η γιορτή κράτησε όλη την ημέρα, αφού την τελετή ακολούθησε γεύμα για τους πολύ στενούς συγγενείς και φίλους, και δεξίωση το ίδιο βράδυ για χορό και κόψιμο τούρτας, ανοιχτή για έναν ευρύτερο κύκλο καλεσμένων.

Τη Naomi, συνόδεψαν και οι δύο γονείς της, παραδίδοντάς την στον αγαπημένο της, ενώ όπως φάνηκε, ο νυν πρόεδρος έχει τη φήμη του γλυκού παππού της οικογένειας που διατηρεί μια άψογη σχέση με τα εγγόνια του. Άλλωστε, αυτό είναι κάτι που επιβεβαίωσε και η νύφη, τόσο με την τοποθεσία του γάμου, όσο και με την επιλογή της κατοικίας του ζευγαριού, λίγα μέτρα μακριά από τον πρόεδρο.

Η επιλογή της νύφης για το bridal look της ήταν μια διαχρονική, classy, Grace Kelly inspired, custom made δημιουργία δια χειρός του αμερικάνικου brand Ralph Lauren, που προτιμάται συχνά για τις εμφανίσεις της η προεδρική οικογένεια. Το φόρεμα σε mock neck κόψιμο και μακριά μανίκια, ήταν η απόλυτη elegant, royal πρόταση. Φτιαγμένο από φίνα δαντέλα Chantilly, κεντημένο με πέταλα από οργάνταζα τόσο στο bodice όσο και στη φούστα, το νυφικό απογειώθηκε με ένα μακρύ πέπλο από μεταξωτή οργάντζα με λεπτομέρειες δαντέλας και ακαταμάχητη λάμψη από Tiffany & Co. κοσμήματα. Η νυφική ανθοδέσμη αποτελούνταν από lilies of the Valley, που συμβολίζουν την αγνότητα, την μητρότητα και τη θηλυκότητα και τιμούσε την οικογενειακή παράδοση της μητέρας της νύφης.

Ο ευτυχής παππούς, και νυν πρόεδρος της Αμερικής, Joe Biden με την σύζυγό του, δεν έλειψαν φυσικά από το πλευρό της εγγονής τους, αφού όπως και εκείνη δήλωσε σε κάθε παράδοση, κάθε απόφαση, κάθε περίοδο γιορτών η οικογένεια ήταν πάντα δεμένη.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω ενός κοινού του φίλου το 2018 και μόλις 3 χρόνια μετά ανακοίνωσαν δημόσια τον αρραβώνα τους. O wedding planner που ανέλαβε το πολυτελή event και έστησε κάτω από πλήρη μυστικότητα και ιδιωτικότητα μέχρι την τελευταία στιγμή πριν το γάμο, ήταν ο Bryan Rafanelli.

Η νεόνυμφη Naomi, μαζί με την πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Jill Biden, εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του χειμερινού τεύχους της Vogue και σε μια αποκλειστική συνέντευξη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην γαμήλια προετοιμασία και τη σχέση της με την προεδρική οικογένεια.

naomibiden01 copy

naomibiden03a

naomibiden03b

naomibiden02

naomibiden03

naomibiden04

fnaomibiden05

fnaomibiden06

naomibiden07

naomibiden08

naomibiden09 copy

naomibiden10

naomibiden11

naomibiden12

naomibiden13

naomibiden14

naomibiden15

naomibiden16

naomibiden17

naomibiden18

naomibiden19

naomibiden20

naomibiden21

naomibiden22

naomibiden23

fnaomibiden23b

naomibiden24

naomibiden25

naomibiden26

naomibiden27

naomibiden28

naomibiden29

naomibiden30

naomibiden31

naomibiden32

naomibiden33

naomibiden34

naomibiden35

naomibiden36

naomibiden37

naomibiden38

 

Πηγές: Vogue Magazine, People, Instagram (@naomibiden @peterneal @bryanrafanelli @bailey.moon @normanjeanroy @corbingurkin @rafanellievents)

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /