Δανάη & Γιάννης: Day after photoshoot "In the Woods" δίπλα στη λίμνη Σκρα

Βγαλμένη από τον κόσμο των παραμυθιών η day after φωτογράφιση του Γιάννη και της Δανάης στη λίμνη Σκρα του νομού Κιλκίς είναι από τις πιο ρομαντικές που είδαμε τελευταία!

Βγαλμένη από τον κόσμο των παραμυθιών η day after φωτογράφιση του Γιάννη και της Δανάης είναι από τις πιο ρομαντικές που είδαμε τελευταία!

 

Με γωνίες και τοπία μέσα στο πυκνό δάσος, με την αγάπη στα μάτια τους, στον τρόπο που αλληλεπιδρούν τα σώματά τους, στην διάθεσή τους και στον αστείρευτο ερωτισμό που εκφράζεται σε κάθε κλικ, η day after wedding φωτογράφιση του Γιάννη και της Δανάης από την Έλενα Μωραΐτη- Elena Moraiti Photography, θυμίζει κάτι ονειρικό και βγαλμένο από ένα ρομαντικό παραμύθι. 

 

The love story

Ο Γιάννης και η Δανάη γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν στο Πολύκαστρο του νομού Κιλκίς. Οι δυό τους μαζί, στις εικόνες, αλλά και στην πρώτη εντύπωση που σου αφήνουν, μοιάζουν να είναι τόσο ταιριαστοί, που μόνο όσοι αγαπιούνται πολύ, φαίνεται πως το καταφέρνουν. 

 

 

The next day

Η φωτογράφηση ήταν πράγματι “επόμενη μέρα”, καθώς πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά το τέλος της δεξίωσης του γάμου. Παρά το ξενύχτι, τον ξέφρενο εορτασμό και την συνολική κούραση, η Δανάη ξαναφόρεσε το νυφικό της και στάθηκε σαν σωστή νεράιδα στο πλευρό του Γιάννη, που έλαμπε από ευτυχία δίπλα της. Το ζευγάρι ήθελε να ζήσει την εμπειρία της next day φωτογράφισης με τον ενθουσιασμό εκείνης της στιγμής, ώστε οι εικόνες να τους θυμίζουν πάντα εκείνα τα συναισθήματα που θα μείνουν ανεξίτηλα στο χρόνο.  


Έχοντας συνεργό την ίδια τη φύση, το ραντεβού δόθηκε στην Λίμνη Σκρα, μια πανέμορφη τοποθεσία μέσα σε ένα καταπράσινο δάσος με γαλαζοπράσινα τρεχούμενα νερά, γραφικά γεφυράκια που θυμίζουν σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι με νεράιδες και ξωτικά. Το ζευγάρι απολαμβάνοντας μια χαλαρή βόλτα στα ειδυλλιακά μονοπάτια και γεμάτοι από ευτυχία και τρυφερές μεταξύ τους στιγμές, χάρισαν στην Έλενα Μωραΐτη- Elena Moraiti Photography, ένα υπέροχο θέαμα, που απογείωσε μέσα από τα έμπειρα της κλικ. 

 

 

Is the “day after” photoshoot for you? 

Αν ανήκετε στους αναποφάσιστους σχετικά με το αν θα πρέπει να επιλέξετε μια φωτογράφιση επόμενης μέρας, ο Γιάννης και η Δανάη προτείνουν στα μελλόνυμφα ζευγάρια, πως παρά τις δυσκολίες στην ετοιμασία και ειδικά μετά την κούραση της προηγούμενης ημέρας, αξίζει κάθε λεπτό, καθώς είναι μια ξεχωριστή εμπειρία που θα θυμάστε ως ζευγάρι για πάντα! Η δική τους day after φωτογράφηση ξεπέρασε τις προσδοκίες τους και όπως δηλώνουν θα το έκαναν ξανά με μεγάλη ευχαρίστηση!

 

 

giannisdanai01

giannisdanai02

giannisdanai03

giannisdanai04

giannisdanai05

giannisdanai06

giannisdanai08

giannisdanai09

giannisdanai10

giannisdanai11

giannisdanai12

giannisdanai13

giannisdanai14

giannisdanai15

giannisdanai16

giannisdanai17

giannisdanai18

giannisdanai19

giannisdanai20

 

Wedding Photographer: Elena Moraiti Photography

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /