Κωνσταντίνα & Θρασύβουλος: Παραμυθένιος γάμος στην Κέρκυρα σε ένα καταπράσινο, φθινοπωρινό σκηνικό

Με νησιώτικο αέρα, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο μέσα στην Κερκυραϊκή φύση, η Κωνσταντίνα και ο Θρασύβουλος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ζώντας το δικό τους παραμύθι.

Με νησιώτικο αέρα, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο μέσα στη φύση, η Κωνσταντίνα και ο Θρασύβουλος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ζώντας το δικό τους παραμύθι. Η σύγχρονη ματιά του φωτογράφου Ονούφριου Σαλβατώρου (Onoufrios Salvatoros Photography by Onoufrios Salvatoros) μας ταξιδεύει στο ραντεβού τους στα σκαλιά της εκκλησίας. 

 

«Με τον Θρασύβουλο πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο, καθώς καταγόμαστε από κοντινά χωριά της Κέρκυρας, χωρίς όμως να έχουμε δώσει ιδιαίτερη σημασία ο ένας στην ύπαρξη του άλλου. Ένα απόγευμα του Αυγούστου όμως, έμελλε να αλλάξει τις ζωές μας. Εκείνος με την παρέα του και εγώ με τη δική μου βρεθήκαμε στο ίδιο μαγαζί και μοιραία τα βλέμματα και τα χαμόγελα μας συναντήθηκαν. Από τα πρώτα κιόλας ραντεβού καταλάβαμε ότι ταιριάζαμε και νιώσαμε ότι ένα όμορφο ταξίδι μόλις ξεκινούσε».

 

Έτσι, περιγράφει η Κωνσταντίνα τη γνωριμία της με τον Θρασύβουλο, που μετά από εννέα χρόνια σχέσης -τα τέσσερα εκ των οποίων είχαν σχέση εξ αποστάσεως, εκείνη σπούδαζε και εκείνος υπηρετούσε στον στρατό- της έκανε πρόταση γάμου. «Ένα βροχερό απόγευμα του Νοεμβρίου, μέσα στην καραντίνα, επέστρεψε από τη δουλειά στο σπίτι και ο Θρασύβουλος τα είχε ετοιμάσει όλα: τριαντάφυλλα, κεριά, κρασί. Γονάτισε και ψέλλισε την ερώτηση. Με ένα καταφατικό μου νεύμα και δάκρυα στα μάτια και των δυο μας είπα το “ναι”», θυμάται.

 

Ο γάμος τους ορίστηκε στις 3 Σεπτεμβρίου, την ημερομηνία του πρώτου τους ραντεβού και η δεξίωση πραγματοποιήθηκε σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, μέσα στη φύση ακριβώς όπως το είχαν φανταστεί. Στο υπέροχο Κτήμα Βαλσάμη στην Παλαιοκαστρίτσα της Κέρκυρας, η Κωνσταντίνα και ο Θρασύβουλος έζησαν το δικό τους παραμύθι σε πράσινες και χρυσές αποχρώσεις, με βάση το δημιουργικό σχεδιασμό της wedding planner A Pa-Ri Events Boutique, εναρμονισμένες με τα χρώματα του φθινοπώρου και με το φυσικό τοπίο. Ένα ρομαντικό σκηνικό που οραματίστηκε και δημιούργησε η έμπειρη ομάδα του ανθοπωλείου Rizos Garden.

 

«Σε όλη τη διαδρομή εμπιστευτήκαμε εξαίρετους επαγγελματίες, που μας έκαναν να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για την ημέρα εκείνη», αναφέρει η Κωνσταντίνα. Ένας εξ αυτών των επαγγελματιών ήταν και ο φωτογράφος -πλέον και φίλος του ζευγαριού-, Ονούφριος Σαλβατώρος (Onoufrios Salvatoros Photography by Onoufrios Salvatoros) , ο οποίος ανέλαβε τη φωτογράφιση του γάμου, αλλά και τη next day φωτογράφισή τους σε ερημική παραλία στο εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου. «Από το πρώτο κιόλας ραντεβού, καταλάβαμε ότι ήταν ο άνθρωπος μας. Εκείνος που θα έκανε τις στιγμές μας να διαρκέσουν για πάντα. Ένας νέος, ταλαντούχος φωτογράφος με ιδιαίτερη αισθητική, σύγχρονη ματιά και αστείρευτη φαντασία που συνέβαλε με τον τρόπο του στο να ζήσουμε μία αξέχαστη εμπειρία».

 

onoukwnthra01

onoukwnthra02

onoukwnthra03

onoukwnthra04

onoukwnthra05

onoukwnthra06

fonoukwnthra07

onoukwnthra07b

onoukwnthra08

onoukwnthra09

onoukwnthra10

onoukwnthra11

onoukwnthra12

onoukwnthra13

onoukwnthra14

onoukwnthra15

onoukwnthra16

onoukwnthra17

onoukwnthra18

onoukwnthra19

onoukwnthra20

onoukwnthra21

onoukwnthra23

onoukwnthra24

onoukwnthra25

onoukwnthra26

onoukwnthra27

onoukwnthra28

onoukwnthra29

onoukwnthra30

onoukwnthra31

onoukwnthra32

onoukwnthra33

onoukwnthra34

onoukwnthra35

onoukwnthra36

onoukwnthra37

onoukwnthra38

onoukwnthra39

onoukwnthra40

onoukwnthra41

onoukwnthra42

onoukwnthra43

onoukwnthra44

onoukwnthra45

onoukwnthra46

onoukwnthra48

onoukwnthra49

onoukwnthra50

onoukwnthra51

onoukwnthra52

onoukwnthra53

onoukwnthra54

onoukwnthra55

onoukwnthra56

 

Wedding Photographer:  Salvatoros Photography by Onoufrios Salvatoros

Wedding Dress:  Kamelia Andrioti Bridal 

Groom’s Attire: Moda Rossi

Wedding Planning & Invitations:  A Pa-Ri Event Boutique

Venue:  Ktima Valsami

Flowers:  Rizos Garden

Videographer: Merianos Michalis – Merianos Michalis Videography

MUA: Jenny Dimitrake 

Hair: Hairtale

Jewelry: Cosmopolitan Corfu Memories 

Lights: Elegant DJ’S Wedding and More

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /