Νικολέτα & Francesco: Γάμος με έντονη κυκλαδιτική γεύση στη μαγευτική Πάρο

Σε ένα πανέμορφο εκκλησάκι πάνω στα βράχια με θέα το Αιγαίο, το ζευγάρι ενώθηκε κάτω από τον κυκλαδίτικο ουρανό, γιορτάζοντας την αγάπη του μέχρι πρωϊας στο πανέμορφο Secret View στα Φλαδάκια.

Μπορεί να έφτασαν τυχαία στο Λονδίνο και τον Σεπτέμβριο του 2011 για μεταπτυχιακό, η γνωριμία της Νικολέτας με τον Francesco ωστόσο έγινε επίσης τυχαία μία διετία αργότερα σε ένα πάρτι δύο κοινών τους φίλους. «Μας έπεισαν ότι ο ελληνοϊταλικός συνδυασμός είναι “match made in heaven”», θυμάται η Νικολέτα και πράγματι, έτσι κι έγινε.

Η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει.

 

Υιοθέτησαν εν μέσω πανδημίας μία σκυλίτσα, την Έλλα και ξεκίνησαν να ταξιδεύουν στην Ελλάδα οδικώς από το Λονδίνο μέσω Ιταλίας ώστε να μπορούν να τη μεταφέρουν. Σε ένα από αυτά τα ταξίδια, καθώς περπατούσαν στο κάστρο της μικρής γραφικής πόλης Άζολο, εκείνος γονάτισε και της φόρεσε το δαχτυλίδι.

 

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε τρεις μήνες μετά. Η επιλογή της Πάρου ήταν επίσης τυχαία. «Μας μάγεψε το Secret View στα Φλαδάκια με τη ζεστασιά και τη μαγική θέα στη θάλασσα και το κλείσαμε από το εξωτερικό μέσω βιντεοκλήσεων. Η τελετή έγινε στον Άγιο Γεώργιο στο Πυργάκι, ένα πανέμορφο εκκλησάκι πάνω στα βράχια», αναφέρει η Νικολέτα για να υπογραμμίσει την πολύτιμη συνεισφορά των επαγγελματιών που εμπιστεύτηκαν, καθώς είχαν καλεσμένους από όλο τον κόσμο. «Όλοι τους μας βοήθησαν πολύ, ιδιαίτερα όμως η Στέλλα Μανίκα του Secret View που έβρισκε λύσεις σε κάθε πρόβλημα και φυσικά, η wedding planner Φένια Λαγουδή του Spread the Sparkle που άντεξε όλη την πίεση της οργάνωσης του γάμου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα». Ένας εντυπωσιακός ανθοστολισμός από τον Dianthos- Paros Flowers  απογείωσε το event και χάρισε μια μοναδική island ατμόσφαιρα!


nicofran12

nicofran01

nicofran02

nicofran03

nicofran04

nicofran05

nicofran06

nicofran07

nicofran08

nicofran09

nicofran10

nicofran11

nicofran13

nicofran14

nicofran15

nicofran16

nicofran18

nicofran19

nicofran20

nicofran21

nicofran22

nicofran23

nicofran23a

nicofran23b

nicofran23c

nicofran24

nicofran24d

nicofran25

nicofran26

nicofran27

nicofran28

nicofran29

nicofran30

nicofran31

nicofran32

 

Wedding Venue: The Secret View

Wedding Photography-Videography: Blue Weddings 

Wedding Planning & Styling: Spread The Sparkle 

Florist: Dianthos- Paros Flowers

Bridal Dress: Madi Lane 

Bridal Shoes: Jimmy Choo

Hair Styling: Hairsalon Vicky 

MUA: Nadia Ragousi  

Cocktails: Boogaloo Events  

Catering: Mario Exclusive Catering 

Wedding Cake: Tserki

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /