Ηλίας και Κωνσταντίνα: Downtown γάμος με διαχρονικό class και παραδοσιακές πινελιές

Η Κωνσταντίνα και ο Ηλίας ενώθηκαν σε μια ατμοσφαιρική τελετή στον ιστορικό ναό Αγ.Δημητρίου Λουμπαρδιάρη,στα γραφικά στενά της Πλάκας. Τη βραδιά απογείωσαν τρεις διαφορετικές παραδοσιακές ορχήστρες ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη, μετατρέποντας το γαμήλιο πάρτυ σε ένα αξέχαστο παραδοσιακό γλέντι.

Μια πρώτη γνωριμία  ήταν η αρχή. Ωστόσο η ζωή είχε τα δικά της σχέδια για τον Ηλία και την Κωνσταντίνα καθώς μια δεύτερη τυχαία συνάντηση, ήταν αυτή που τους ένωσε για πάντα. Το ζευγάρι που ανάμεσα στα τόσα του κοινά συμπεριλαμβάνεται και ο τόπος καταγωγής ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια όμορφη τελετή, που συνδύαζε την παράδοση με τη διαχρονική κομψότητα, χαράζοντας το δικό τους κοινό μονοπάτι αγάπης και συντροφικότητας.

H Κωνσταντίνα και ο Ηλίας, λάμποντας από ευτυχία παντρεύτηκαν παρουσία γνωστών και φίλων σε μια ατμοσφαιρική τελετή στον ιστορικό ναό Αγίου Δημητρίου Λουμπαρδιάρη στα γραφικά στενά της Πλάκας. Η απόφαση της τοποθεσίας δεν ήταν τυχαία, καθώς η συγγένεια με τον ιερέα του ναού, η ιδιαίτερη και πρωτοποριακή αρχιτεκτονική του Δημήτρη Πικιώνη αλλά και η ιστορικότητα της εκκλησίας έκαναν την επιλογή να μοιάζει μονόδρομος.

Η νύφη επέλεξε για τη μεγάλη της ημέρα ένα chic elegant νυφικό του οίκου Pronovias, με εντυπωσιακή πλάτη αλλά και πλαϊνές λεπτομέρειες από φίνα δαντέλα καθώς και ένα χαμηλό σινιόν που ολοκλήρωνε ιδανικά το bridal look της. Τον στολισμό αλλά και το νυφικό μπουκέτο επιμελήθηκε το ανθοπωλείο Eleni Rizou Flower Creations.

Τη γαμήλια τελετή ακολούθησε δεξίωση στο Eleon Loft που εντυπωσιάζει με την πολυτελή αισθητική του, την υπέροχη θέα του στην Ακρόπολη αλλά και τις προηγμένες του υπηρεσίες. Τη βραδιά απογείωσαν τρεις διαφορετικές παραδοσιακές ορχήστρες ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη, μετατρέποντας το γαμήλιο πάρτυ σε ένα αξέχαστο παραδοσιακό γλέντι.

Φυσικά κάθε ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς αλλά και της πιο όμορφης ημέρας, αποτυπώθηκαν μέσα από τα φωτογραφικά κλικ του Γιάννη Αμύγδαλου  χάρισε στο ζευγάρι ένα τέλειο αποτέλεσμα, με πολύτιμες αξέχαστες αναμνήσεις."Εκείνο το βράδυ έχει μείνει χαραγμένο στις καρδιές και το μυαλό μας, και αυτό οφείλεται στον εξαιρετικό φωτογράφο μας Γιάννη Αμύγδαλο ο οποίος μας έκανε να νιώσουμε ηρεμία και ασφάλεια" προσθέτει η Κωνσταντίνα.  

Bonus info: Το βιβλίο ευχών του ζευγαριού περιελάμβανε φωτογραφίες του από την pre wedding φωτογράφιση, στον τόπο γνωριμίας του αλλά και τόπο καταγωγής του την Αμφίκλεια Παρνασσού, μια υπέροχη ιδέα που θα θυμίζει πάντα τόσο την αρχή τους αλλά και τις ρίζες τους.

 

 

am 02

am 03

am 05

am 06

am 07

am 08

am 09

am 10

am 11

am 12

am 13

am 14

am 15

am 16

am 17

am 18

am 19

am 20

am 21

am 22

am 23

am 24

am 25

am 26

am 27

am 28

am 29

am 30

am 31

am 32

am 33

am 34

am 35

am 36

am 37

am 38

am 39

am 40

am 41

am 42

am 43

am 44

am 45

am 46

am 47

am 48

Photography: Amygdalos Creative Photography
Bridal Dress: Pronovias
Bridal Shoes: Mourtzi Shoes
Invitations: Napan
Groom’s Attire: Boss
Shoes: Petrakis- Μercanti Fiorentini
Florals: Rizou Eleni Flower Creations
Venue: Eleon Loft

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /