Laura & Houssam: Ρομαντικός γάμος στον υπέρκομψο χώρο του Golf Privé στη Γλυφάδα

Η καταπράσινη όαση του Golf Privé έγινε το τέλειο σκηνικό για τον γάμο των ονείρων τους, με κάθε λεπτομέρεια να είναι φροντισμένη στην τελειότητα από τη Riviera Blu Events.

Σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία 550 στρεμμάτων πευκοδάσους εντός του Golf της Γλυφάδας, στο Golf Privé, η Laura και ο Houssam ένωσαν τις καρδιές τους για πάντα. Διοργάνωσαν μία κομψή τελετή και μία πολυτελή γιορτή, με τον ρομαντισμό να είναι διάχυτος, που χωρίς την εμπειρία, τη συνδρομή και την αφοσίωση της εταιρείας Riviera Blu Events δεν θα γινόντουσαν πραγματικότητα.

 

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης σε ένα ολάνθιστο σκηνικό, μπροστά από τρεις αψίδες ροζ και λευκών λουλουδιών, με την Laura να κάνει παραμυθένια είσοδο, περπατώντας σε έναν καταπράσινο διάδρομο με εντυπωσιακές συνθέσεις από άνθη, εκατέρωθεν. 

 

Η επισφράγηση του γάμου τους έγινε με τη λαμπερή δεξίωση που ακολούθησε. Ο χώρος του Golf Privé γέμισε με ξύλινα τραπέζια στολισμένα με τα ίδια άνθη που έδωσαν χρώμα και φρεσκάδα στο μυστήριο. Το art de la table ήταν σε λευκούς και ροζ τόνους, εναρμονισμένο με τον ανθοστολισμό, ενώ υπήρχαν εξατομικευμένες κάρτες μενού για κάθε προσκεκλημένο, τυλιγμένες με μεταξωτούς φιόγκους και σφραγισμένες με κερί, καθώς και ένα αναμνηστικό δώρο: ένα αρωματικό χώρου, που ανέδυε τη μυρωδιά από τα τριαντάφυλλα και τις παιώνιες που πρωταγωνίστησαν στον γάμο. 

 

Πάνω από τα τραπέζια, είχαν τοποθετηθεί διάφανες κουρτίνες, συνοδευόμενες από αστραφτερούς κρυστάλλινους πολυελαίους, τυλίγοντας ολόκληρο τον χώρο σε μια ρομαντική και κομψή γοητεία, που υπήρχε ακόμα και στην πίστα. Εκεί, όπου το ζευγάρι διασκέδασε με τα αγαπημένα του πρόσωπα μέχρι τις πρωτες πρωινές ώρες. Οι βελούδινοι γκρι καναπέδες έδιναν στον χώρο μία έξτρα πινελιά cosyness, αλλά και διακριτικής πολυτέλειας. 

 

Από τα highlights της βραδιάς, ήταν η φαντασμαγορική είσοδος της Laura και του Houssam, με τα πυροτεχνήματα εδάφους και τις μελωδίες του βιολιού να κάνουν τη στιγμή ανεξίτηλη στον χρόνο. 

 

laurahussam01

laurahussam02

laurahussam04

laurahussam05 

laurahussam06

 laurahussam07

laurahussam08

laurahussam09

laurahussam10

laurahussam12

laurahussam13

laurahussam14

laurahussam15 

laurahussam16

laurahussam17

laurahussam18

laurahussam19

 laurahussam20

laurahussam21

laurahussam22

laurahussam23

laurahussam24

laurahussam25

laurahussam26

laurahussam27

laurahussam28

laurahussam29

laurahussam30 

laurahussam31

laurahussam32

laurahussam33

laurahussam34

laurahussam35

laurahussam36

laurahussam37

 laurahussam38

laurahussam39

laurahussam40

laurahussam41

laurahussam42

laurahussam43

laurahussam44

laurahussam45

laurahussam46

laurahussam47 

laurahussam48

laurahussam49

laurahussam52

laurahussam53

laurahussam56

laurahussam55

laurahussam54

 

Wedding Venue: Golf Privé

Wedding Planner and Stylist: Riviera Blu Events

Wedding Photographer: Vasillis Kouroupis

Wedding Videographer: Dean Lalos

Bridal gown: Elie Saab

Foral Stylist:  Jim Labraco Floral Arts

Furniture rentals: Zazoo

Art de la table: White Lilac Rentals

Bridal hair and make up: Vassia Papakonstantinou

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /