Η βάπτιση της Αγγελικής, με την υπογραφή της Paris Flowers, είναι η απόλυτη έμπνευση για τις μικρές πριγκίπισσες!

Μια βάπτιση με royal chic χαρακτήρα, ιδιαίτερες πινελιές και ρομαντικές εντυπωσιακές floral γωνιές ήταν αυτή της Αγγελικής.

Τα λουλούδια συντροφεύουν τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας. Όταν η εμπειρία συναντάει τη δημιουργικότητα όλα τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Μια βάπτιση με royal chic χαρακτήρα, ιδιαίτερες πινελιές και ρομαντικές εντυπωσιακές floral γωνιές ήταν αυτή της Αγγελικής. Οι γονείς υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους σε ένα ονειρικό σκηνικό με έντονα floral στοιχεία, όπου με την καθοδήγηση, την άψογη συνεργασία και το όραμα της Paris Flowers, δημιούργησαν το απόλυτο baby bloom για το μικρό τους αγγελούδι. 

 

Η βάπτιση της μικρής Αγγελικής πραγματοποιήθηκε στο Casa e Campo μέσα σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα, που έκλεβε τις εντυπώσεις. Ο στολισμός κινήθηκε στους τόνους του royal blue και του λιλά σε συνδυασμό με κίτρινες και λευκές πινελιές, μιας και η μαμά της Αγγελικής θέλησε να δώσει μια διαφορετική αύρα από τη συνηθισμένη ροζ, που περιβάλλει τις περισσότερες βαπτίσεις.

 

Κυρίαρχο στοιχείο του στολισμού ήταν το χρυσό στεφάνι που τοποθετήθηκε στο κεντρικό candy bar του χώρου και έφερε το όνομα της νεοφώτιστης Αγγελικής! Τα λουλούδια που χρησιμοποιήθηκαν για να ντύσουν σχεδόν κάθε γωνιά του κτήματος ήταν ορτανσίες, limonium, craspedia, delphinium και alstroemeria με λεπτομέρειες από ευκάλυπτο να δίνουν μια ευχάριστη πράσινη νότα.

 

Από τα προσκλητήρια της βάπτισης, έως και τις μπομπονιέρες/κασετίνες, επετεύχθει η απόλυτη αρμονία, δημιουργώντας το perfect match του στολισμού σε χρώματα μπλε και άσπρο, με τα υπέροχα delphiniums. Στις μπομπονιέρες που τοποθετήθηκαν στις θέσεις των καλεσμένων, δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει το μονόγραμμα της Αγγελικής όπου μαζί με τα inspired centerpieces και τις προσεγμένες χρωματικές επιλογές, στο σύνολό τους ολοκλήρωσαν ένα υπέροχο, κομψό, art de la table!

 

parisbapcec01

parisbapcec01b

parisbapcec02

parisbapcec03

parisbapcec04

parisbapcec05

parisbapcec06

parisbapcec07

parisbapcec07b

parisbapcec07c

parisbapcec07d

parisbapcec08

parisbapcec09

parisbapcec10

parisbapcec11

parisbapcec13

parisbapcec14

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /