Γαμήλιο ταξίδι στην Κρήτη, αξέχαστη εμπειρία ζωής

Το μεγαλύτερο νησί της χώρας δεν θεωρείται τυχαία από τους κορυφαίους γαμήλιους προορισμούς. Στον επίγειο παράδεισό του με την ανυπέρβλητη φυσική ομορφιά, τις μοναδικές παραλίες και τα ιστορικά αξιοθέατα, το γαμήλιο ταξίδι δεν θα θέλετε να τελειώσει ποτέ.

Άγρια βουνά και χρυσαφένιες αμμουδιές με διάφανα νερά. Ρακές, τσικουδιά και μία μοναδική στο είδος της τοπική κουζίνα. Ήθη, έθιμα, παραδοσιακοί χοροί και αξιοθέατα ξακουστά σε όλο τον κόσμο. Γραφικά χωριουδάκια, ορεινά και παραθαλάσσια και μεγάλες πόλεις που προσφέρουν κυριολεκτικά τα πάντα.


Πολλά πράγματα μπορούν να κάνουν έναν τόπο μοναδικό, αλλά η Κρήτη με τις σαγηνευτικές της αντιθέσεις φαντάζει να τα έχει όλα αυτά και ακόμα περισσότερα - είναι άλλωστε το μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο νησί της Ελλάδας και το πέμπτο μεγαλύτερο σε έκταση της Μεσογείου.Γι’ αυτό και είναι αδύνατον να βρεθείτε στα ιερά της χώματα και να μην χορτάσετε εικόνες, γεύσεις, μυρωδιές, να μην θέλετε να επιστρέφετε ξανά και ξανά.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους και ιδανικότερους γαμήλιους προορισμούς για νιόπαντρα ζευγάρια και όχι μόνο για Έλληνες - εδώ και χρόνια, βρίσκεται στις προτιμήσεις και των ξένων.

Κι ενώ το μεγαλείο του παραδοσιακού κρητικού γάμου είναι αναμφίβολα από μόνο του μία ξεχωριστή, αυθεντική εμπειρία χαράς, γλεντιού και ζεστής φιλοξενίας, το γαμήλιο ταξίδι στις ομορφιές της Κρήτης είναι επίσης μία εμπειρία, αξέχαστη και ανεπανάληπτη που κόβει την ανάσα. Αρχής γενομένης από τα ιστορικά της αξιοθέατα, που απλώνονται και στους τέσσερις νομούς.

Ξεκινώντας από τα Χανιά, το Ενετικό Λιμάνι είναι από τα πιο φωτογραφημένα σημεία της Κρήτης, παρομοίως και ο Φάρος και γενικότερα, η Παλιά Πόλη. Από τα μουσεία ξεχωρίζουν, το Ναυτικό και το Αρχαιολογικό, καθώς και οι Τάφοι των Βενιζέλων. Το Φαράγγι της Σαμαριάς, το μεγαλύτερο της Ευρώπης, θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό και την ίδια ακριβώς αντίδραση θα έχετε μόλις βρεθείτε και στο Φοινικόδασος της Πρέβελης στο Ρέθυμνο. Κι αυτός ο νομός έχει το δικό του Ενετικό Λιμάνι και τον Φάρο, έχει όμως και τη Φορτέτζα, το Φρούριο που δεσπόζει πάνω από την Παλιά Πόλη, στο λόφο Παλαιόκαστρο.

limani chania

Venizelos graves NEW 1000

ΤΑΦΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ Ι.Ν. ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

FARAGI SAMARIAS 1000 Samaria gorge

ΦΑΡΑΓΚΙ ΣΑΜΑΡΙΑΣ

Στον γειτονικό νομό του Ηρακλείου, η επίσκεψη στο Παλάτι της Κνωσού είναι must, αλλά και στον Αρχαιολογικό Χώρο της και φυσικά, στο Μινωικό Ανάκτορο της Φαιστού, καθώς και στο Αρχαιολογικό Μουσείο για να κατανοήσετε πλήρως τον παλαιότερο πολιτισμό στην Ευρώπη, τον μινωικό της Κρήτης. Φεύγοντας από την πόλη του Ηρακλείου, αξίζει να επισκεφθείτε το ενυδρείο CRETAquarium Θαλασσόκοσμος, από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης.

knossos palace at crete greece 1000x576 1

KNOSSOS STILES

ΠΑΛΑΤΙ ΚΝΩΣΣΟΥ

creta aquarium 8

CRETAquarium

Ταξιδεύοντας στον τελευταίο νομό της Κρήτης, στο Λασίθι, ξεχωρίζει η Σπιναλόγκα, γνωστή και ως το Νησί των Λεπρών στην Ελούντα, η Λίμνη Βουλισμένη στον Άγιο Νικόλαο, τα Φαράγγια Κριτσάς, Ριχτή και των Νεκρών για πεζοπορία και τα Σπήλαια Δικταίου Άντρου και Μιλάτου.

SPINALONGA GATE

ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ

SPINALONGA A

 ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ

SPYLAIO DIKTAION ANTRON

 ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΙΚΤΑΙΟΥ ΑΝΤΡΟΥ

ONEIΡΕΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ  

Η Κρήτη όμως εκτός από την ιστορία και τον πολιτισμό της φημίζεται και για τις παραδεισένιες της παραλίες, που βρίσκονται κάθε χρόνο στις διεθνείς λίστες με τις καλύτερες στον κόσμο και ποιες να πρωτοξεχωρίσουμε: από το Ελαφονήσι, τον Μπάλο, τα Φαλασαρνά, μέχρι το Κεδρόδασος και το Σεϊτάν Λιμάνι στα Χανιά. Από την Πρέβελη και την Πλακιά στο Ρέθυμνο, μέχρι τα Μάταλα και τον Ληστή στο Ηράκλειο και από εκεί, στο Φοινικόδασος του Βάι, στον Αλμυρό, στην Ιεράπετρα και στην Ελούντα στο Λασίθι. Οι παραλίες του νησιού είναι κυριολεκτικά αμέτρητες. Σε κάθε στροφή θα σας περιμένει και μία όαση δροσιάς, ένας κολπίσκος ή μία αχανής αμμουδερή παραλία με γαλαζοπράσινα νερά, ερημική ή τουριστική.

ELAFONISOS 1000 elafonisos

 ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ

BALOS PARALIA 1000

 ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΠΑΛΟΣ

FALASSARNA BEACH CRETE

ΠΑΡΑΛΙΑ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ ΧΑΝΙΑ 

SEITAN LIMANI CHANIA

ΣΕΪΤΑΝ ΛΙΜΑΝΙ 

Παράλληλα, η Κρήτη είναι ένας τόπος που παντρεύει το κάλλος της φύσης που οργιάζει με ό,τι πιο σύγχρονο στο κομμάτι της διαμονής. Παντού, απ’ άκρη σε άκρη θα συναντήσετε υπερσύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες all inclusive για κάθε budget, μοναδικά luxury resorts and spa που θα σας προσφέρουν απίστευτες ανέσεις και μοναδικές φροντίδες wellness και περιποίησης για να χαλαρώσετε, να γαληνέψει το πνεύμα και να ερωτευτεί η καρδιά.

Η Κρήτη δεν θα σας αφήσει σε καμία περίπτωση να πλήξετε με τα τόσα πράγματα που θα έχετε να κάνετε και τα μέρη που έχετε να ανακαλύψετε. Είναι αδύνατον να μην μεταμορφώσει το γαμήλιο ταξίδι σας σε εμπειρία ζωής και στις πιο γλυκιές αναμνήσεις στις οποίες θα ανατρέχετε για πολλά, πολλά χρόνια.

ΚΡΗΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Η ζεστασιά κι η αύρα της Κρητικής φιλοξενίας σίγουρα έχουν συμβάλει στην ανάδειξη αυτού του μοναδικού προορισμού. Το μεγάλο κι εύθυμο καλωσόρισμα, τόσο των Ελλήνων, όσο και των ξένων επισκεπτών, η φροντίδα τους με αγάπη και μεράκι είναι στοιχεία βαθιά ριζωμένα στη ψυχή των Κρητικών. Σε ολόκληρο το νησί θα ανακαλύψετε εξαιρετικά πολυτελή ξενοδοχεία, luxury suites & villas που μπορούν να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις υψηλών προδιαγραφών, αλλά και να αποτελέσουν την honeymoon επιλογή σας για πραγματικά αξέχαστες στιγμές.

 

 Porto Elounda Golf & Spa Resort, 5* Ελούντα

Το Porto Elounda Golf & Spa Resort, ειδικά σχεδιασμένο να προσφέρει εκλεπτυσμένες υπηρεσίες, βρίσκεται σε μία περιοχή που, κατά γενική οµολογία, θεωρείται το πιο όμορφο σημείο του νησιού. Τα ευάερα, υψηλής αισθητικής δωμάτια, όπως και όλοι οι luxury εξωτερικοί χώροι προσφέρουν εντυπωσιακή θέα στον κόλπο του Μιραμπέλο. Αφήστε τις αισθήσεις να ταξιδέψουν σε αυτό το «spoil yourselves» περιβάλλον και χαρείτε μοναδικές στιγμές στο Six Senses Spa, ή στα golf & tennis courts για  ένα αξέχαστο γαμήλιο ταξίδι σε ένα φυσικό περιβάλλον απαράμιλλης ομορφιάς.  

main and kids pools night 20

Porto Sea View room 08

Anemos Luxury Grand Resort, 5* Γεωργιούπολη Χανίων

Το Anemos Luxury Grand Resort είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων με deluxe σουίτες και Spa, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο χωριό Γεωργιούπολη στα Χανιά, χαρίζοντας μαγευτική θέα στα Λευκά Όρη και το Κρητικό Πέλαγος. Οι ευρύχωρες και πολυτελείς εγκαταστάσεις γύρω από τις πισίνες και την όμορφη παραλία εγγυώνται μία αξέχαστη διαμονή. Οι γευστικές προτάσεις του σεφ, υπόσχονται γαστρονομικές εμπειρίες οι οποίες θα είναι υπεράνω των προσδοκιών σας. Αν ονειρεύεστε ένα παραμυθένιο ταξίδι του μέλιτος που συνδυάζει την πολυτέλεια με το μοναδικό φυσικό σκηνικό, το Anemos Luxury Grand Resort είναι ο παραθαλάσσιος παράδεισος που αναζητάτε. Ανακαλύψτε ειδικά πακέτα  honeymoon και γάμου.

Exterior 1

Deluxe double rooms 3

Mythos Palace Resort & Spa, 5* Γεωργιούπολη Χανίων

Το ξενοδοχείο Mythos Palace Resort & Spa, που βρίσκεται στην μαγευτική αμμώδη παραλία του Κουρνά, λειτουργεί με νέο πρωτοποριακό σχεδιασμό και εμφάνιση. Η μοναδική φιλοσοφία του Mythos Palace, οι υψηλής ποιότητας all-inclusive υπηρεσίες του, η μοντέρνα αισθητική και οι εξαιρετικές του εγκαταστάσεις, αναδεικνύουν το resort ως εξέχουσα επιλογή για  το ταξίδι του μέλιτος. Tα δελεαστικά πακέτα νεόνυμφων και η μεσογειακή αύρα του νησιού, σας υπόσχονται ευτυχισμένες στιγμές.

MythosPalace MainPool 5

MythosPalace Villa Beach Front with Private Pool 1

Cretan Dream Royal, 5* Χανιά

Στην είσοδο της μαγευτικής παραλίας του Σταλού, και μόλις 6 χλμ από την πόλη των Χανίων είναι τοποθετημένο το Cretan Dream Royal. Απολαύστε απεριόριστη θέα στον ωκεανό και στα Λευκά Όρη από την εξωτερική infinity πισίνα κοντά στο μπαρ, όπως και αξέχαστες γευστικές εμπειρίες κρητικής ή διεθνούς κουζίνας. Το ξενοδοχείο αποτελείται από 80 σουίτες πλήρως εξοπλισμένες με σύγχρονες ανέσεις. Δεν υπάρχει καλύτερη απόδραση για τους επισκέπτες που θέλουν να βυθιστούν στον εμβληματικό πολιτισμό της Κρήτης και να γνωρίσουν τα αξιοθέατα και την ιστορία του υπέροχου νησιού. Ταξιδέψτε με οδηγό τις πέντε αισθήσεις στο Cretan Dream Royal Spa, μέσα από εξειδικευμένες θεραπείες σώματος και προσώπου. Πραγματοποιήστε το γάμο σας, με φόντο ένα σαγηνευτικό ηλιοβασίλεμα δίπλα στα καταγάλανα νερά της Κρήτης.

Screen Shot 2022 08 22 at 12.57.54 copy

Screen Shot 2022 08 22 at 13.00.45 copy

Domes of Elounda, 5* Ελούντα

Ανάμεσα στις Domes suites & villas ρέει το ζεστό, γεμάτο ιστορία κι έντονα αρώματα summer breeze της Κρήτης. Σε ένα κοσμοπολίτικο Μεσογειακό παράδεισο, στην Ελούντα σας περιμένουν luxury, με σύγχρονο design κι όλες τις ανέσεις εσωτερικοί κι εξωτερικοί χώροι. Αμέτρητες επιλογές, intimate κι ιδιωτικές στιγμές σε αυτό το μοναδικής αρχιτεκτονικής resort αναμένουν να τις ανακαλύψετε. Γαστρονομικές εμπειρίες εμπνευσμένες από την Κρητική γη, αλλά και από τις διεθνείς τάσεις θα σας ταξιδέψουν. Το Domes of Elounda εξασφαλίζει μία μαγευτική διαμονή  και ένα ιδιαιτερο honeymoon ταξίδι.  

private residence pool

Premium Suite Private Pool medium 1

Ikaros Beach Luxury Resort & Spa, 5* Μάλια

Ζήστε μια ρομαντική απόδραση αναζωογόνησης στο Ikaros Beach Luxury Resort & Spa, στον παράδεισο με τους θαυμαστούς κήπους και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Το ελληνορθόδοξο εκκλησάκι, οι ιδιωτικές αμμώδεις παραλίες, η θέα του ήλιου και των κρυστάλλινων νερών, καθώς και τα εκλεπτυσμένα πιάτα συνθέτουν ένα υπέροχο honeymoon σκηνικό. . Eίτε επιθυμείτε να γευτείτε μεσογειακή κουζίνα από εξαιρετικά προϊόντα μαζί με ένα signature cocktail, είτε να χαλαρώσετε στη φροντίδα που προσφέρεται στο The Aura Spa, στο Ikaros Beach τα όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα. Special wedding & honeymoon packages για τους μελλόνυμφους, όπως και το απόλυτο περιβάλλον χαλάρωσης σας περιμένουν!

dji 0595

relaxing pool3

Pepper Sea Club Hotel, 5* Γεωργιούπολη Χανίων

Μία Μεσογειακή όαση, εμπλουτισμένη από τις μοναδικές ιδιότητες της Κρήτης και την παγκοσμίου φήμης γαστρονομία της. Το Pepper Sea Club, στη βόρεια ακτή της Κρήτης, προσφέρει μια ασυναγώνιστη εμπειρία διακοπών για ενήλικες - ένα ιδανικό μέρος χαλάρωσης για ζευγάρια και νεόνυμφους. Το Pepper Sea Club αποτελεί την απόλυτη επιλογή για την φιλοξενία μικρών γαμήλιων δεξιώσεων. Οι γαστρονομικές προτάσεις του σεφ, ένας μοναδικός συνδυασμός γεύσεων και αρωμάτων, θα σας ενθουσιάσουν. Η ομορφότερη μέρα της ζωής σας θα επισφραγιστεί από το αξέχαστο πάρτυ που θα πραγματοποιηθεί στο μοναδικό παραθαλάσσιο σκηνικό του 5* ξενοδοχείου. Απολαύστε το ταξίδι του μέλιτος κάτω από τον κρητικό ήλιο ή τον έναστρο ουρανό στην αμμώδη παραλία του Κουρνά κι ανακαλύψτε τα πακέτα νεόνυμφων. Οι ημέρες και οι νύχτες στο resort θα γεμίσουν το ταξίδι του μέλιτος με αγάπη, χαλάρωση και χαρά. 

pepper sea club beach dji 0540

double room sea view pepper sea club sef9300

Royal Blue Resort & Spa, 5* Ρέθυμνο

Δίπλα στο νερό, στη βόρεια ακτή της Κρήτης, ανάμεσα στο Ρέθυμνο και το Ηράκλειο βρίσκεται αυτό το μοναδικής κομψό­τητας θέρετρο. Στοιχεία του νησιού και μοντέρνο design συνδυάζονται αρμονικά στο Royal Blue Resort & Spa, το οποίο σας παρέχει όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες ενός luxury resort. Πραγματοποιήστε έναν on the beach wedding ή μια πολυτελή δεξίωση, περιτριγυρισμένοι από ένα μοναδικό τοπίο φυσικού κάλλους. Στιγμές χαλάρωσης σας περιμένουν, μέσα από υπηρεσίες spa και beauty treatments για έναν αξέχαστο μήνα του μέλιτος.

royal blue main pool 015

superior room sf 5 royal blue

Knossos Beach Bungalows Suites Resort & Spa, 5* Ηράκλειο

Elegant αισθητική, παραδοσιακή Ελληνική φιλοξενία κι exclusive υπηρεσίες γίνονται ένα στο Knossos Beach. Οι sunkissed suites & bungalows, πλήρως εναρμονισμένα με το Μεσογειακό φυσικό περιβάλλον, χαρίζουν πανοραμική θέα στα τιρκουάζ νερά της παραλίας Κοκκίνη Χάνι. Αναζωογονητικές θεραπείες και πλούσιες γεύσεις για απαιτητικούς γευστικούς κάλυκες βρίσκονται στη διάθεσή σας. Το έμπειρο προσωπικό τού Knossos Beach, εξειδικευμένο στην οργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων, σας προσφέρει μια σειρά επιλογών και παροχών που ταιριάζουν στο ύφος του event σας. Μια ρομαντική τελετή δίπλα στο κύμα, ένα special γαμήλιο party, μια μεγαλειώδης δεξίωση… Ό,τι κι αν ονειρεύεστε το Knossos Beach θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. 

luxury stay1

knossosbeach suite sea view with beach cabana9

Lato Boutique Hotel, 4* Ηράκλειο

Το ξενοδοχείο Lato Boutique βρίσκεται ακριβώς πάνω από το παλιό λιμάνι με μοναδική θέα στο Ενετικό κάστρο κι αποτελεί ιδανικό σημείο εκκίνησης για την εξερεύνηση της Κρήτης και της πρωτεύουσάς της. Πλούσια εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες, άρτια αισθητική και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών εκπληρώνουν τις προσδοκίες και τις ανάγκες κάθε επισκέπτη. Με την γαστρονομική σφραγίδα υπεροχής των εστιατορίων Brillant και Herbs' Garden και με παράδοση πάνω από 40 χρόνια στο χώρο της φιλοξενίας, το Lato Boutique Hotel σχεδιάζει και υλοποιεί τις πιο όμορφες προσωπικές σας στιγμές, παρέχοντας εξαιρετικές επιλογές.

executivesuitesittingarea3 xm

latoboutiquehotelpanoramicview xm

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /