Damma Mia - Beach House Pelion: Ζήστε έναν glamour γάμο σε ένα από τα πραγματικά destination πλατό του Mamma Mia!

Εάν ονειρεύεστε έναν μαγευτικό κι ιδιαίτερο beach wedding, μια ανάσα από το νερό, τότε το Damma Mia Beach House στο Πήλιο αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Εάν ονειρεύεστε έναν μαγευτικό κι ιδιαίτερο beach wedding, μια ανάσα από το νερό, τότε το Damma Mia Beach House στο Πήλιο αποτελεί την ιδανική επιλογή. Χρυσή άμμος, κρυστάλλινα νερά, τοπικές Πηλιορείτικες γεύσεις, μαζί με ένα σαγηνευτικό ηλιοβασίλεμα δημιουργούν το τέλειο γαμήλιο σκηνικό, που περιτριγυρίζεται από έναν επιβλητικό, ολόφυτο βράχο. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι εδώ γυρίστηκε η γεμάτη έρωτα κι ανεμελιά της νιότης σκηνή της αγαπημένης χολιγουντιανής παραγωγής “Mamma Mia”, με την Σόφι και τον Σκάι να φλερτάρουν στους ρυθμούς του “Lay All Your Love on Me”...

 

damma04

damma019

Στον καταπράσινο κήπο του Damma Mia, μπροστά από μια ανθοστολισμένη αψίδα, μπορεί να λάβει χώρα η γαμήλια τελετή. Welcome drinks και finger food ανοίγουν την αυλαία μιας rustic κι ανέμελης γαμήλιας δεξίωσης, στους ήχους της μουσικής της επιλογής σας. Απολαύστε στη συνέχεια μια γνήσια ποικιλία γεύσεων, από θαλασσινά μέχρι εδέσματα on the grill, όπως κι επιλεγμένα Ελληνικά κρασιά με θέα το Αιγαίο. H πίστα που διατίθεται προσκαλεί όχι μόνο εσάς για τον πρώτο χορό, αλλά και τους καλεσμένους σας για ένα μοναδικό on-the-beach party. 

damma01

damma03

damma02

Στο Damma Mia Beach House μπορείτε επίσης να ζήσετε τις ρομαντικές στιγμές του γαμήλιου ταξιδιού σας με φόντο τον ήχο του κύματος. «Spoil yourselves» σε έναν επίγειο, κρυμμένο παράδεισο, με ένα ποτήρι σαμπάνια στο jacuzzi. Οι χαλαρωτικές στιγμές μόνο για τους δυό σας, σε μια μαγευτική παραλία δελεάζουν... Εξερευνήστε τις ομορφιές του Πηλίου ακολουθώντας τις προτάσεις του Damma Mia, μέσα από οργανωμένες εκδρομές, ακόμη και με βόλτες με σκάφος upon request. Ό,τι κι αν επιλέξετε, μια αξέχαστη εμπειρία σας περιμένει!

damma14

damma015

Για περισσότερες πληροφορίες και μια ολοκληρωμένη πρόταση γαμήλιας εκδήλωσης μπορείτε να επικοινωνήστε απευθείας με τον κ. Ευγένιο Μαρκάκη, ιδιοκτήτη και οικοδεσπότη της Damma Mia - Beach House in Pelion.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /