Roubeidis Floral Creations: Η τέχνη του ανθοστολισμού στην πιο κομψή εκδοχή της

Eυφάνταστες δημιουργίες λουλουδιών από τον Δημήτρη Ρουμπεΐδη συνθέτουν ένα απαράμιλλο γαμήλιο σκηνικό.

Συνδυάζοντας την πολύχρονη παράδοση από γενιά σε γενιά με την κατάρτιση, τη διαρκή αναζήτηση για ό,τι καινούργιο και με την πολυετή εμπειρία στον κλάδο του floral design, ο Δημήτρης Ρουμπεΐδης είναι ο άνθρωπος πίσω από τη Roubeidis Floral Creations. Μία αλυσίδα ανθοπωλείων (σε Ανάβυσσο, Κερατέα, Λαγονήσι, Λαύριο) και ταυτόχρονα, μία εταιρεία ανθοστολισμού που απογειώνει κάθε γάμο με τις κομψά ευφάνταστες δημιουργίες της.

Σχεδιάζει και δημιουργεί μοναδικά concepts με εξαιρετικής ποιότητας άνθη και φυτά τόσο για την εκκλησία, όσο και για τη δεξίωση (φυσικά και για κάθε κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση, από βαπτίσεις μέχρι bachelor parties και εταιρικά events), με στόχο ένα υπέρλαμπρο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα που να ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σας.

Είτε έχετε φανταστεί ένα μίνιμαλ σκηνικό, είτε έναν πιο απαιτητικό στολισμό με αψίδες και κρεμαστούς ανθισμένους ουρανούς, ακόμα και ένα πιο περίπλοκο νυφικό μπουκέτο, η Roubeidis Floral Creations θα περάσει τη φαντασία στη σφαίρα της πραγματικότητας για να κάνει τη μεγάλη σας ημέρα κάτι παραπάνω από εξαιρετική: αξέχαστη.

 


roubeidis photo cover new

roubeidis arch turquoise 1000

roubeidis kthma 48 1000 14

roubeidis bouquet with bride cor 1000 3

roubeidis 1000 church

rubeidis church side 1000

roubeidis bride 02 1000

roubeidis 20210626 195223 Αντιγραφή

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ TOY ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΟΥΜΠΕΪΔΗ ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /