Far West Christening: Η βάπτιση της μικρής Λαμπρίνας με την υπογραφή της Golden Leaf Events

Η Έλενα Κάββουρα του Golden Leaf Events δημιούργησε το ιδανικό σκηνικό για τη βάπτιση της μικρής δικής της Λαμπρίνας, στον Ιππικό Όμιλο Καλαμάτας, ένα μέρος απομακρυσμένο από τη πόλη, ανάμεσα σε φύση, ζώα και ψηλά δέντρα.

Έχοντας ένα σημαντικό αριθμό πετυχημένων events ζωής στο βιογραφικό της, εύλογα αναρωτιέται κανείς πως είναι για έναν καταξιωμένο wedding planner, να οργανώνει τη βάφτιση του δικού του παιδιού.

Η Έλενα Κάββουρα του Golden Leaf Events δημιούργησε το ιδανικό σκηνικό για τη βάπτιση της μικρής δικής της Λαμπρίνας, στον Ιππικό Όμιλο Καλαμάτας, ένα μέρος απομακρυσμένο από τη πόλη, ανάμεσα σε φύση, ζώα και ψηλά δέντρα. ´Εχοντας πάντα στο μυαλό της πως η βάπτιση είναι η ημέρα που ανήκει στο παιδί και τους μικρούς του φίλους, στήθηκε μια μικρή άγρια Δύση με ξύλινες κατασκευές, τσουβαλοδρομίες, παιχνίδι με μήλα και φυσικά άλογα.

Το far west τοπίο που δημιουργήθηκε αλλά και όλη η διακόσμηση και η αισθητική στο ίδιο concept, ήταν έμπνευση της ομάδας του Golden Leaf Events που επιμελήθηκε κάθε λεπτομέρεια με αγάπη και μεράκι, με ανθοσυνθέσεις σε ζεστά φθινοπωρινά χρώματα αποτελούμενες από garden roses, safari mix, setaria, dragons και μπάλες από τριφύλλι.

Η εταιρεία Οικονόμου με την απαιτούμενη οπτικό- ακουστική εγκατάσταση με ηχεία, γιρλάντες και φώτα, ολοκλήρωσε το ονειρικό σκηνικό για τους μικρούς καλεσμένους και όχι μόνο. Το μενού φρόντισε το catering Koukoutsis και το messiniako catering, ενώ το Candy bar και η τούρτα, ήταν μοναδικές custom made δημιουργίες από το Elena's sweet adventures και το Σίτο.

Κάθε στιγμή αυτής της υπεροχής μέρας αποτυπώθηκε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του φωτογράφου Γιώργου Γινάτη και της ομάδας του, που μετέτρεψε τα πολύτιμα κλικ του σε ανεκτίμητες αναμνήσεις μιας ζωής.

 

labbap01

labbap02

labbap03

labbap04

labbap05

labbap06

labbap07

labbap08

labbap09

labbap10

labbap11

labbap12

labbap13

labbap14

labbap15

labbap16

labbap17

labbap18

labbap19

labbap20

labbap21

labbap22

labbap23

labbap24b

labbap25

labbap26

labbap27

labbap28

labbap29

labbap30

labbap31

labbap32

labbap33

labbap34

labbap35

labbap36

labbap37

labbap38

labbap39

labbap40

labbap40b

labbap41

labbap42

labbap43

labbap44

labbap46

labbap48

labbap49

labbap50

labbap51

labbap52

labbap53

labbap54

labbap55

labbap56

labbap57

labbap58

 

Event planning, coordination, favors & florals: Golden Leaf Events

Photography:  George Ginatis 

Catering: Koukoutsis Catering 

Venue: Ippikos Omilos Kalamatas 

Rental chairs: Messiniako Catering 

Rental Cutlery: Fairentals 

Christening dress: Annabelle Moda 

Candy Bar: Elena’s sweet Adventures

Cake, salty bar: Sitos

Lights & sound: Oikonomou Event Productions 

Stationery: Georgia Mougiakakou  
Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /