Χριστίνα & Βασίλης: Ρομαντική Day After φωτογράφιση στην Αρεόπολη της γραφικής Μάνης

Η Χριστίνα και ο Βασίλης έκαναν μία εντυπωσιακή φωτογράφιση μέσα από τον φακό του έμπειρου Νίκου Τσέλιου για να κρατήσουν για πάντα ζωντανή την ανάμνηση της ένωσής τους.

Σε ένα βραχώδη κολπίσκο πάνω σε ένα λιθόστρωτο σοκάκι με φόντο ένα παλιό πέτρινο κάστρο, ένα ασβεστωμένο πέτρινο ξωκλήσι αλλά και το άγριο μπλε της θάλασσας, η Χριστίνα και ο Βασίλης πραγματοποίησαν μία εντυπωσιακή day after φωτογράφιση γάμου με ρομαντικά vibes στη γραφική Αρεόπολη της Μάνης.

 

Αφέθηκαν στα έμπειρα χέρια του Νίκου Τσέλιου με έδρα την Αθήνα, που συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση στη φωτογραφία. «Η συνεργασία μας ήταν απλά τέλεια», αναφέρει η Χριστίνα και προσθέτει: «Όχι μόνο στο day after photoshoot, αλλά και κατά τη διάρκεια της τελετής και της δεξίωσης».

 

Όπως τόνισε «κατανοεί απόλυτα τι ακριβώς ζητάς, ακόμα και εάν δεν του το περιγράφεις με ακρίβεια, ενώ κατάφερνε να εξαφανίζει όποιο άγχος είχαμε και το κυριότερο μας έκανε να νιώθουμε τόσο άνετα κατά τη διάρκεια των φωτογραφίσεων».

 

Με τον Βασίλη, γνωρίστηκαν το Πάσχα του 2019, όταν έκαναν διακοπές στην Τρίπολη. Έτυχε να κατάγονται από κοντινά χωριά. «Σε μία συγκέντρωση κοινών φίλων, αρχίσαμε να μιλάμε και μου κέντρισε κατευθείαν το ενδιαφέρον. Ωστόσο, τότε ζούσα μόνιμα στον Καναδά», θυμάται. 

 

Μετά από αρκετούς μήνες όμως τα έφερε έτσι η τύχη, που εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων. «Βρεθήκαμε ξανά και γρήγορα συνειδητοποιήσαμε ότι θα ξεκινούσαμε το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μας μαζί». 

 

vasilischrisda01

vasilischrisda02

vasilischrisda03

vasilischrisda04

vasilischrisda05

vasilischrisda06

vasilischrisda07

vasilischrisda08

vasilischrisda09

vasilischrisda10

vasilischrisda11

vasilischrisda12

vasilischrisda13

vasilischrisda14

vasilischrisda15

vasilischrisda16

vasilischrisda17

vasilischrisda18

vasilischrisda19

vasilischrisda20

vasilischrisda21

vasilischrisda22

vasilischrisda23

vasilischrisda24

 

Wedding Photography: Nikos Tselios Photography

Wedding Dress: Eva Lendel

Bridal shoes: Moustakis

Groom's attire: Dionisis Mouroutis

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /