20 κορυφαίοι φωτογράφοι γάμου!

Ανακαλύψτε 20 κορυφαίους και ταλαντούχους φωτογράφους γάμου που θα απαθανατίσουν τις πολύτιμες στιγμές του γάμου σας!

H επιλογή του φωτογράφου κι η επένδυση στις γαμήλιες φωτογραφίες, που θα βλέπετε με θαυμασμό για μία ζωή, πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα σας. Εκτός από τις αναμνήσεις σας από την μεγάλη ημέρα, οι φωτογραφίες είναι το πιο πολύτιμο ενθύμιο- κάτι που χρωστάτε στον εαυτό σας. Αρκεί να επενδύσετε σε έναν έμπειρο και ταλαντούχο επαγγελματία, ο οποίος θα απογειώσει τις φωτογραφίες του γάμου σας. Μην «τσιγκουνευτείτε» την δαπάνη, διότι η διαφορά σίγουρα θα φανεί στα αποτελέσματα! Ωραίες οι Instagram φωτογραφίες από φίλους και συγγενείς,  επ’ ουδενί, όμως, δεν μπορούν να αντικαταστήσουν το πολύτιμο έργο και την καλλιτεχνική ματιά ενός επαγγελματία φωτογράφου. Ο φακός του απαθανατίζει πολύτιμες και σπάνιες στιγμές με τους αγαπημένους σας π.χ, το χορό με την προγιαγιά σας, τα ξαδέλφια σας από το εξωτερικό που ήρθαν για το γάμο, την ντροπαλή φίλη σας πάνω στο κέφι... Επιπλέον οι περισσότεροι επαγγελματίες φωτογράφοι δεν δουλεύουν μόνοι τους, αλλά διαθέτουν μια ομάδα εκπαιδευμένη για να καλύπτει όλες τις «γωνίες», ώστε να μην χαθεί καμία από τις αμέτρητες λήψεις, καθόλη τη διάρκεια του μυστήριου και της δεξίωσης. Αξίζει λοιπόν να επενδύσετε στις υπηρεσίες του, καθώς οι όμορφες φωτογραφίες που θα βλέπετε ξανά και ξανά στο μέλλον, θα ζωντανεύουν τις αξέχαστες στιγμές από την μέρα.

Ανακαλύψτε τους 20 κορυφαίους και ταλαντούχους φωτογράφους γάμου από όλη την Ελλάδα! Η δημιουργικότητα, ο επαγγελματισμός και η εξαίρετη ματιά τους, θα σας χαρίσουν ανεκτίμητες εικόνες.

 

Amygdalos Creative Photography

O Γιάννης Αμύγδαλος, με έδρα την Αθήνα, είναι ένας επαγγελματίας που έχει καταφέρει να μετατρέψει επιτυχημένα το χόμπι που αγαπά με πάθος, σε επάγγελμα. Κάθε γάμος έχει μία τελείως διαφορετική ιστορία να πει, και τι καλύτερο από το να είναι αυτός ο αφηγητής μιας τέτοιας ιστορίας αγάπης!  

«Η φωτογραφία έχει τη δύναμη να μιλάει άμεσα με τα συναισθήματά μας και μπορεί να κρατήσει μία ανάμνηση ζωντανή για πάντα ...»

amygdaloscollage

 

 

 Dimitris Barbayiannis Photography

Για τον Δημήτρη Μπαρμπαγιάννη, ο οποίος εδρεύει στο Πήλιο, κάθε γάμος είναι μοναδικός. Αποτελεί την κοινή αρχή του ζευγαριού, η οποία ξεκινά με μια μέρα γεμάτη μικρές στιγμές. Στιγμές γεμάτες γέλιο, χαρά, συγκίνηση. Μέσα από τη ματιά του αποτυπώνονται όλα τα αυθόρμητα συναισθήματά σας, ώστε να παραμείνουν αναλλοίωτα στο χρόνο.  

«Σκοπός μας είναι κάθε φωτογραφία να είναι ξεχωριστή και να αποτυπώνει την πραγματική αίσθηση της ιδιαίτερης σας ημέρας»

barbayianniscollage1

 

 

Dream On Photography- Trifonas Trifonopoulos

Η Ελίνα κι ο Τρύφωνας των Dream on Photography, εκτός από σύζυγοι είναι destination wedding photographers, με έδρα την Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο. Με φυσική, αλλά και καλλιτεχνική οπτική γωνία καταγράφουν το γαμήλιο event. Δημιουργούν αυθόρμητες κι elegant φωτογραφίες που κατέχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά κάθε ζευγαριού. 

«Η ομάδα μας, με επαγγελματισμό και δημιουργικότητα θα αιχμαλωτίσει όλες τις λεπτομέρειες της μεγάλης ημέρας, βοηθώντας σας να διαφυλάξετε τις στιγμές που πραγματικά μετράνε»

dreamcollage

 

 

Elena Moraiti Photography

H δημιουργική κουλτούρα και το καλλιτεχνικό στοιχείο αποτελούν πηγές έμπνευσης για την φωτογράφο γάμου Έλενα Μωραΐτη. Η ίδια έχει ως βάση τον Πόρο, ενώ δραστηριοποιείται στα νησιά του Σαρωνικού, στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα. Όντας γόνος οικογένειας φωτογράφων έχει γαλουχηθεί με τη δημιουργική κουλτούρα αλλά και με το καλλιτεχνικό στοιχείο.

«Δουλεύοντας με ζευγάρια από όλο τον κόσμο, μου δίνεται η δυνατότητα να γνωρίζω καταπληκτικούς ανθρώπους και να δημιουργώ για αυτούς, μέσα από τις εικόνες μου, μοναδικές αναμνήσεις που θα τους συντροφεύουν σε όλη τους τη ζωή. Και αυτό είναι ανεκτίμητο!»

moraitielcollage

 

 

George Michalas Studios

Γεννημένος στο Johannesburg της Νοτίου Αφρικής, ο Γιώργος Μιχαλάς εξειδικεύεται στη φωτογραφία γάμου από το 1997 και εδρεύει στην Ελλάδα. Φωτογραφίζει τα πιο ξεχωριστά ζευγάρια και αγαπά κάθε λεπτό του επαγγέλματός του. Στόχος του: να δημιουργεί εικόνες που κλέβουν τις εντυπώσεις.

«Οι φωτογραφίες καταγράφουν πολλά περισσότερα από την απτή ομορφιά της ημέρας… Καταγράφουν κι όλες τις άυλες αναμνήσεις και τα πηγαία συναισθήματα σας, ενώ η αξία τους μεγαλώνει με το πέρασμα του χρόνου»

michalascollage1

 

 

HANNAMONIKA Photography

Με κέντρο την Κρήτη και τη Σαντορίνη, το φωτογραφικό δίδυμο της HANNAMONIKA καταγράφει γάμους σε όλη την Ελλάδα και τα σαγηνευτικά νησιά της, με τη φυσική ομορφιά των τοπίων να αποτελεί συνεχή έμπνευσή. Με δεκαετή εμπειρία στο χώρο της φωτογραφίας γάμου, συνθέτουν εικόνες με συναίσθημα και φυσικότητα. Η αποτελεσματική επικοινωνία κι επαφή με τα ζευγάρια είναι απαραίτητα συστατικά της προσέγγισής τους. 

«Θέλουμε να πούμε τις ιστορίες εκείνων που αγαπούν αδιάκοπα, που χαμογελούν ευτυχισμένα, που σκέφτονται μοναδικά, που πράττουν με στυλ κι επιδεξιότητα…»

hannamonikacollge1

 

 

Ilias Gatis Photography

Ο επαγγελματίας φωτογράφος γάμου Ηλίας Γατής, με έδρα την Αθήνα, αλλά και δραστηριοποίηση σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, δημιουργεί πρωτότυπες εικόνες που «ξυπνάνε» τις αναμνήσεις της στιγμής. 

«Δέσμευσή μου είναι ότι θα ακούσω με ιδιαίτερη προσοχή εσάς και τον σύντροφό σας για να γράψουμε με την βοήθεια της κάμερας, την μοναδική τόσο για εσάς - όσο και για εμένα - ιστορία του γάμου σας. Μαζί θα μοιραστούμε σκέψεις, ιδέες και προσδοκίες…»

gatiscollage1

 

 

Kapetanakis Studios

Το Kapetanakis Studios ιδρύθηκε στη Σαντορίνη το 2008, με αγάπη, φαντασία και πάθος για τη φωτογραφία από τους Μάχο και Γιώργο Καπετανάκη, οι οποίοι απαθανατίζουν με τέχνη και συναίσθημα την κορύφωση της σχέσης κάθε ζευγαριού. 

«Στόχος και φιλοσοφία μας είναι η μετατροπή του αυθορμητισμού σε μία διαχρονική εικόνα, ώστε να εκπληρωθούν και να ξεπεραστούν οι προσδοκίες σας την πιο συναρπαστική και όμορφη ημέρα της ζωής σας»

kapetanakiscollage

 

 

Kimonas Patiniotis Photography

O Kimonas Patiniotis κι η έμπειρη ομάδα φωτογράφων του εδρεύουν στη σαγηνευτική Σαντορίνη. Ο ίδιος είναι γνωστός για τα πορτραίτα του με νεονύμφους στις πιο χαρούμενες στιγμές τους! 

«Υπόσχεση μας είναι ότι οι ευτυχισμένες αναμνήσεις των στιγμών σας θα κρατηθούν ζωντανές μέσα από τις πιο μαγευτικές εικόνες!»

kimonascollage

 

 

Kostas Koromilas Photography

Ο επαγγελματίας φωτογράφος γάμου Κώστας Κορομηλάς έχει ως βάση την όμορφη Καλαμάτα και με έντονο πάθος για τη φωτογραφική τέχνη, ζωντανεύει την ιστορία σας.

«Αρπάζω την στιγμή, θέλοντας να νιώθω το μυστήριο σας να με εμπνέει. Να προσπαθώ για εσάς να δουλεύω με τα μάτια, την καρδιά και τον εγκέφαλο μου, κι έχοντας την μηχανή σαν εργαλείο να δημιουργώ εικόνες. Οι φωτογραφίσεις μου σε διαφορετικά σημεία της γης αποτελούν μεγάλη πρόκληση για εμένα, ενώ συνάμα καλλιεργούν και δίνουν το προσωπικό μου ύφος στην ξεχωριστή ημέρα του γάμου σας!»

koromilascollage

 

 

Kostas Tsilogiannis- Shoot Me Photography

Ο Κώστας Τσιλογιάννης μαγεύτηκε από την τέχνη της φωτογραφίας από πολύ μικρή ηλικία. Τα χρώματα της φύσης και οι απαλοί τόνοι είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της δουλειάς του. Έχοντας ως έδρα την πανέμορφη πόλη του Βόλου, ο επαγγελματίας φωτογράφος στήνει υπέροχα φωτογραφικά σκηνικά. Δραστηριοποιείται όχι μόνο στο Βόλο και το Πήλιο, αλλά και στα νησιά των Σποράδων και σε όλη την Ελλάδα.

«Οι φωτογραφίες πρέπει να έχουν την δυναμική αξία να κρατούν ζωντανές τις αναμνήσεις στον χρόνο. Κάθε στιγμή είναι μοναδική, όπως και εσείς».

tsilogianniscollage

 

 

Leontiadis Photography

Για τον φωτογράφο γάμου Γρηγόρη Λεοντιάδη με βάση την Ξάνθη, η φωτογραφία είναι ένας ξεχωριστός κόσμος, με αρχή, αλλά δίχως τέλος. Ο ίδιος μεγάλωσε μέσα σε μία φωτογραφική οικογένεια που εργάζεται επαγγελματικά από το 1935. Έχοντας λάβει λοιπόν ερεθίσματα πολλά και προσωπικά, έχει φτάσει τα 19 χρόνια εμπειρίας στο φωτογραφικό χώρο. 

«Δεν σταματάω να ονειρεύομαι, να δημιουργώ, να σκέφτομαι. Όλη αυτή την ενέργειά μου προσπαθώ να τη μεταδώσω στους ανθρώπους που γνωρίζω, κι ειδικά στα ζευγάρια που φωτογραφίζω. Έχω τη χαρά να συνεργαστώ μαζί τους, να δημιουργήσω εικόνες οι οποίες θα τους ταξιδεύουν για πάντα πίσω σε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές τους.  Άλλωστε, αυτή είναι η μαγεία μιας σταθερής εικόνας, μιας φωτογραφίας…»

leontiadiscollage

 

 

Nikos Tselios Photography

Ο Νίκος Τσέλιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, «μέσα στο φωτογραφικό στούντιο» καθώς προέρχεται από οικογένεια φωτογράφων. Επικεφαλής της ομάδας του Studio Tselios για περισσότερα από 25 χρόνια, αποτυπώνει με πάθος και καλλιτεχνική ματιά στον φωτογραφικό του φακό στιγμές … όλα όσα δεν μπορούν να ειπωθούν με λέξεις. 

«Ξαναζήστε την εμπειρία του γάμου σας, την προετοιμασία, το μυστήριο, τον πρώτο χορό, μέσα από εκφραστικές και γεμάτες συναισθήματα εικόνες»

tselioscollage

 

 

OS Studio

Ο επαγγελματίας φωτογράφος γάμου Ονούφριος Σαλβατώρος και το OS Studio, εδρεύουν στο αρχοντικό νησί της Κέρκυρας, ενώ δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα. Με πάθος για το φως, το χρώμα και το συναίσθημα ξεδιπλώνονται υπέροχες εικόνες που αφηγούνται την ιστορία κάθε ζευγαριού. 

«Η έμφαση στην επικοινωνία κι η δημιουργικότητα, αποτελούν πολύτιμα εργαλεία για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη σας»

oscollage

 

 

Passion for ART- Xara Gotsoulia

Η Χαρά Γκοτσούλια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αχαΐα. Γρήγορα ανέπτυξε αγάπη για την φύση, τα ηλιοβασιλέματα, τα χρώματα που υπήρχαν παντού γύρω της. 

«Μου αρέσει η κλασική ομορφιά και η κομψότητα μέσα από μια φρέσκια και ανεπιτήδευτη έκφραση. Πιστεύω στην διαχρονικότητα των εικόνων και στην ομορφιά που κρύβεται στην απλότητα και αυτό προσπαθώ να φωτογραφίζω στην καλύτερη του εκδοχή»

passionartcollage

 

 

Sotiris Tsakanikas Photography

Άπλετο φως και αγάπη για τη λεπτότητα χαρακτηρίζουν την εικονογραφία του Σωτήρη Τσακανίκα. Στιγμές ευγενικές, λιτές. Εικόνες γοητευτικές που αφηγούνται τη σπάνια σχέση του φωτογράφου με τη μνήμη, το πορτραίτο, την αφήγηση και την ομορφιά της ζωής.

tsakanikascollage

 

 

Studio 123 Photography

Η Χριστίνα κι ο Στάθης του Studio 123 Photography γνωρίστηκαν με τη φωτογραφία πριν από 10 χρόνια, μια γνωριμία- έρωτας με την πρώτη ματιά. Η φωτογραφία για εκείνους είναι ένα κυνήγι της ευτυχίας, της τέχνης και της ομορφιάς, όπως ακριβώς εκφράζονται μέσα από τη δική σας διαδρομή και τις δικές σας στιγμές! Με επαγγελματισμό, έμπνευση κι ευελιξία, απαθανατίζουν έντεχνα τις προσωπικές εμπειρίες σας!

«Είμαστε “κυνηγοί στιγμών”. Αγαπάμε τις φυσικές πόζες και τα αυθεντικά συναισθήματα, γι’ αυτό φωτογραφίζουμε σε κίνηση!»

123studiocollage

 

 

Studio 74- Thanasis Rapsomanikis

Ο destination photographer Θανάσης Ραψομανίκης  εκπλήρωσε το όνειρό του με τη δημιουργία του Studio 74 στην Κέρκυρα. Ο επαγγελματίας φωτογράφος, με την εμπειρία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο στο γάμο αλλά και σε κάθε είδους events, καταγράφει εικόνες υψηλής αισθητικής και ποιότητας με υπέροχες στυλιστικές ιδέες.

«Πάθος, στόχος μου είναι μέσα από τον φακό να αιχμαλωτίζω τις πολύτιμες στιγμές της σπουδαιότερης ημέρας της ζωής σας, αυτή του γάμου σας.»

studio74collage

 

 

V & Y Simopoulos

Τα αδέλφια και ομάδα ταλαντούχων φωτογράφων Βέση και Γιάννης, με μία ιδιαίτερη ματιά θα αιχμαλωτίσουν τις σημαντικότερες στιγμές και θα διηγηθούν το δικό σας παραμύθι, με ένα τρόπο αυθεντικό, άνετο και διασκεδαστικό. 

«Η κάθε στιγμή σε κάθε σας φωτογραφία θα αντικατοπτρίζει τις προσωπικότητές σας, αυτούς που πραγματικά είστε, αυτά που αγαπάτε και όλα όσα σας ταξιδεύεουν και σας χαρίζουν διαρκώς τις ομορφότερες αναμνήσεις!»

vysimopouloscollage

 

 

Yiannis Sotiropoulos Photography

Ο Γιάννης Σωτηρόπουλος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο πανέμορφο Ναύπλιο, οι ομορφιές του οποίου τον ώθησαν στη φωτογραφία ως χόμπι. Η αγάπη του για τη συγκεκριμένη ασχολία γρήγορα τη μετέτρεψε σε επάγγελμα και πλέον, από το 2010 ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία γάμου. 

«Συστήνω στα ζευγάρια να ζήσουν την κάθε στιγμή στο μέγιστο, καθώς η αυθεντικότητα κι ο αυθορμητισμός αποτελούν κύρια συστατικά μιας πολύτιμης φωτογραφίας!»

sotiropouloscollage

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

57 + 1 ΧΩΡΟΙ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΓΑΜΟΥ 2022-23: Tα ομορφότερα Κτήματα, Αίθουσες, Παραθαλάσσιοι χώροι & Εστιατόρια για τον γάμο των ονείρων σας! 

57 + 1 ΧΩΡΟΙ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΓΑΜΟΥ 2022-23: Tα ομορφότερα Κτήματα, Αίθουσες, Παραθαλάσσιοι χώροι & Εστιατόρια για τον γάμο των ονείρων σας!

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /