ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ 2024 για τη δική σας ξεχωριστή δεξίωση!

Αν βρίσκεστε στην αναζήτηση για το τέλειο κτήμα  γάμου, οι πληροφορίες που ακολουθούν σίγουρα θα βοηθήσουν! Ανακαλύψτε τα κορυφαία κτήματα σε ΑΤΤΙΚΗ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΡΗΤΗ, ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ & ΠΑΡΟ!

Η δεξίωση είναι η πρώτη γιορτή του ζευγαριού με τον κοινωνικό του κύκλο, η ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά οι οικογένειες και οι φίλοι και γι’ αυτό το λόγο πρέπει να είναι ξεχωριστή. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί τρόποι για να οργανώσετε μια υπέροχη δεξίωση και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, τίποτα όμως δεν χαρακτηρίζει μια εκδήλωση περισσότερο από το χώρο που τη φιλοξενεί. Ανακαλύψτε τα κορυφαία κτήματα σε ΑΤΤΙΚΗ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΡΗΤΗ, ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ & ΠΑΡΟ!

 

ATTICA

 

BLE AZURE

bleazurecollage

Στην παραλία του Αλίμου, σε αυτή την καταπράσινη χερσόνησο, όλα μοιάζουν μαγικά. Το Ble Azure είναι το απόλυτο μέρος για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας. Ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με μοναδική θέα στη θάλασσα, όπου μοιάζει σα να είναι πάντα καλοκαίρι. Ο συνδυασμός της λεπτομερούς διακόσμησης, του προσεγμένου και ρομαντικού φωτισμού, και των καλαίσθητων άνετων τραπέζιών και καναπέδων, δίνουν στην κάθε σας εκδήλωση μια μοναδική αίσθηση που θα μείνει για καιρό στην μνήμη την δική σας και των καλεσμένων σας.

Χωρητικότητα: 1200 καθιστά άτομα ή 2000 όρθια

Εκκλησάκι: Όχι

Φιλοξενία: Όχι

Parking: Άνετο, με παρκαδόρους

 

AMALTHEIA

XOROI 2022 AMALTHEIA 1200X

Η ομάδα του Amaltheia με περηφάνεια παρουσιάζει τον νέο ιδιόκτητο χώρο της στην περιοχή του Κορωπίου. Ένας χώρος υψηλής minimal αισθητικής και σύγχρονης πολυτέλειας, στον οποίο κυριαρχεί το υγρό στοιχείο με υπέροχες πισίνες, τόσο στην είσοδο όσο και στο χώρο των εκδηλώσεων. Με εύκολη και άνετη πρόσβαση, μια ανάσα από το αεροδρόμιο και την Αττική Οδό, ο νέος χώρος Amaltheia The Place συνδυάζει την minimal αίσθηση και το σύγχρονο design με τον αέρα της εξοχής και την πολυτέλεια που αναζητάτε για την δικής σας ξεχωριστή εκδήλωση. Ειδικές ράμπες καθιστούν το χώρο απόλυτα λειτουργικό σε ΑΜΕΑ ενώ ταυτόχρονα, διαθέτει άνετο parking (150+ αυτοκίνητα), βοηθητικό δωμάτιο για το φρεσκάρισμα του ζευγαριού αλλά και μια άριστα εξοπλισμένη κουζίνα για την τελειοποίηση των φαγητών.

Χωρητικότητα: 500 καθήμενοι

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Όχι

Parking: Ιδιόκτητο, με παρκαδόρους

 

 

 BLE  

blepavcollage

Ένας χώρος υψηλής αισθητικής που δίνει μια ξεχωριστή πινελιά κομψότητας στη δεξίωσή σας. Με τα ζεστά γήινα χρώματα, την απεριόριστη θέα στη θάλασσα και το σύγχρονο design συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την αψεγάδιαστη ομορφιά του εξωτερικού και εσωτερικού χώρου. Έξυπνα διαμορφωμένος ώστε να καλύπτει τις ανάγκες μιας καλοκαιρινής ή χειμερινής εκδήλωσης, χωρίς να στερεί στους καλεσμένους τον ήλιο και τη θάλασσα αφού βρίσκεται πάνω στην ακτή του Αλίμου. Η minimal αισθητική της κλειστής αίθουσας και η διακοσμητική κυριαρχία του ξύλου προσδίδουν ζεστασιά στο χώρο, ενώ η ηλεκτρονικά ανοιγόμενη οροφή και το bar είναι μερικές από τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Το εσωτερικό τμήμα μαζί τον κήπο μπορεί να λειτουργήσει ως ενιαίος χώρος που φιλοξενεί έως 750 άτομα σε καθιστό δείπνο.

Χωρητικότητα:

Κήπος: 420 καθήμενοι ή 550 όρθια

Εσωτερικός χώρος: 330 καθήμενοι ή 400 όρθια

Το εσωτερικό τμήμα μαζί τον κήπο μπορεί να λειτουργήσει ως ενιαίος χώρος που φιλοξενεί έως 750 καθήμενους

Εκκλησάκι: Όχι

Φιλοξενία: Όχι

Parking: Άνετο, με παρκαδόρους

 

 

ISLAND

islandcollage

Εκλεπτισμένη πολυτέλεια και σύγχρονη αρχιτεκτονική δένουν αρμονικά σε ένα χώρο συνώνυμο του καλού γούστου. Ο χώρος προσφέρει μαγευτική θέα, την οποία μπορείτε να την απολαύσετε είτε από τα μεγάλα παράθυρα είτε στη βεράντα του υπέροχου ξύλινου deck όπου πρωταγωνιστεί η πανέμορφη πισίνα, που μοιάζει σαν συνέχεια της θάλασσας. Η υπέροχη διακόσμηση σε όλους τους χώρους, η μαγευτική μουσική και η άριστη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών συμβάλλουν με το δικό τους τρόπο στην ολοκλήρωση του παζλ της τελειότητας. Όταν η δεξίωσή σας πλησιάζει προς το τέλος, η πολυτελής σουίτα σάς περιμένει για να γράψετε το δικό σας happy end σε μια βραδιά που θα θυμάστε για πάντα. 

Χωρητικότητα:

Private House: 350 καθήμενοι, 600 άτομα για Cocktail Party

Residence: 1000 καθήμενοι, 2000 άτομα για Cocktail Party

C Lounge: 100 καθήμενοι, 200 άτομα για Cocktail Party

Grand Ciel: 2000 άτομα

Prive: 120 καθήμενοι, 150 άτομα για Cocktail Party

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Διαμονή σε πολυτελή σουίτα μέσα στο χώρο

Parking: Αυτόνομο, με παρκαδόρους

 

 

RIVIERA COAST

coastcollage

Στον υπέροχο χώρο της Αθηναϊκής Ριβιέρας COAST, ζήστε μοναδικές στιγμές στο πάρτυ της ζωής σας! Ένας χώρος συνώνυμος της κομψότητας και του εκλεπτισμένου στυλ, ιδανικός για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση, με προσοχή στη λεπτομέρεια και στο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Μοναδικές στιγμές της ζωής σας (γάμοι,βαπτίσεις, πάρτυ), καθώς και εταιρικές εκδηλώσεις οργανώνονται στο εξωτικό περιβάλλον του COAST, δίνοντας την αίσθηση ότι βρίσκεται κανείς σε κάποιο εξωτικό νησί. Η παρουσία του πράσινου είναι έντονη με τους επιβλητικούς φοίνικες να πρωταγωνιστούν. Ο χώρος του COAST με το μοναδικό φυσικό πλεονέκτημα της θάλασσας και του καταπράσινου τοπίου σαγηνεύει κάθε μοναδικό επισκέπτη που επιθυμεί να πραγματοποιήσει την προσωπική του μοναδική στιγμή. Η Μεσογειακή κουζίνα με επιρροές από Ευρώπη, καθώς και οι εξαιρετικές επιλογές μιας ομάδας καταξιωμένων σεφ, δημιουργούν μια απόλυτη γαστρονομική εμπειρία, που απογειώνει τον ουρανίσκο και μας ταξιδεύει νοητά.

Χωρητικότητα: 500 καθήμενοι/ 1000 όρθιοι

Εκκλησάκι: Όχι

Φιλοξενία: Όχι

Parking: Άνετο, με παρκαδόρους

 

ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΚΤΗ

XOROI 2022 GALAZIA AKTI 1200

Λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, σε μια μαγευτική παραλία στο Σχοινιά, με χρυσαφένια αμμουδιά και δέντρα που φτάνουν ως τη θάλασσα, ξεπροβάλλει η «Γαλάζια Ακτή» έτοιμη να φιλοξενήσει τη δεξίωση γάμου σας και να την πλημμυρίσει με άρωμα ελληνικού νησιού!Σε έναν καταπράσινο χώρο με minimal αρχιτεκτονική δίπλα στη θάλασσα, ανταλλάξτε όρκους αιώνιας αγάπης στο γραφικό μας εκκλησάκι ή στη χρυσή άμμο της παραλίας, δειπνήστε στα μοντέρνα μοναστηριακά τραπέζια και χορέψτε ως το πρωί δίπλα στο νερό.Απολαύστε τα cocktails σας δίπλα στο κύμα στις αναπαυτικές μας μαξιλάρες και αφεθείτε στο φως του φεγγαριού που λούζει τη θάλασσα.Καταξιωμένοι επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία θα σας προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, για να νιώθετε ασφάλεια και εμπιστοσύνη καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του όμορφου ταξιδιού. Ξεκινήστε τη νέα σας ζωή, αγκαλιασμένοι στην υπερπολυτελή μας νυφική σουίτα και απολαύστε το πρωινό σας με θέα το απέραντο γαλάζιο!

Χωρητικότητα: 450 καθήμενοι ή 600 όρθιοι

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Ναι

Parking: Ιδιόκτητος χώρος, χωρητικότητας 400 αυτοκινήτων

 

 

ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ- THE LAKE

thelakecollage

Ατμοσφαιρική και πανέμορφη, η Λίμνη Βουλιαγμένης σας καθηλώνει από την πρώτη στιγλη. Ένας παραμυθένιος χώρος που συνδυάζει το μυστήριο με τον ρομαντισμό. η απαράμιλλη φυσική αίγλη και η ζεστή αύρα που αποπνέει το τοπίο υπόσχονται ένα ιδιαίτερο ταξίδι αισθήσεων σε όλους τους καλεσμένους. Ένας υδάτινος παράδεισος σχεδόν στο κέντρο της πόλης, έτοιμος να υποδεχτεί μοναδικές δεξιώσεις. Γαστρονομικές απολαύσεις, πολυτελή σερβίτσια, ευφάνταστα μπουφέ, φινετσάτη διακόσμηση έρχονται για να ολοκληρώσουν το ονειρικό σκηνικό. Οι υπεύθυνοι θα βοηθήσουν με επαγγελματισμό, ευγένεια και προσωπική φροντίδα στην οργάνωση της εκδήλωσής σας στη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Χώρος φρεσκαρίσματος ζευγαριού

Parking: Άνετο, χωρητικότητας 200 αυτοκινήτων

 

 

ΚΤΗΜΑ ΑΡΓΙΘΕΑ

argitheacollageΤο υπέροχο κτήμα Αργιθέα βρίσκεται στο 17ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Σπάτων κοντά στην Κάντζα και η πρόσβαση είναι εύκολη και από την έξοδο Νο 17 της Αττικής Οδού. Μέσα σε μία έκταση 10 στρεμμάτων από προστατευόμενους αμπελώνες, το κτήμα Αργιθέα έχει μοναδική θέα και το γραφικό εξωκλήσι της Παναγιάς Μισοσπορίτισσας σας δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε το μυστήριο του γάμου η της βάπτισης δίπλα στον χώρο της δεξίωσης.  Η υψηλή αισθητική,η άρτια υποδομή σε συνδυασμό με την προσωπική φροντίδα,τον επαγγελματισμό και την εμπειρία 17 ετών των ανθρώπων του Αργιθέα, αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία της δεξίωσης σας.   Lounge διάθεση με δρύινο bar και αναπαυτικούς καναπέδες στον εσωτερικό χώρο, εντυπωσιακό bar μπροστά στην πισίνα με ανάλογη διακόσμηση, συνθέτουν την ιδανική ατμόσφαιρα για την δεξίωση του γάμου σας η βάπτισης αλλά και κάθε είδους επαγγελματικού event.

Χωρητικότητα: 350 άτομα

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Χώρος προετοιμασίας ζευγαριού

Parking: Ναι

 

 

SEA SOUL LUXURY EVENTS

XOROI 2022 SEASOUL 1200X
Αξέχαστη παραθαλάσσια δεξίωση γάμου με αύρα νησιού στο Sea Soul Luxury Events! Το Sea Soul Luxury Events είναι ένας μικρός επίγειος παράδεισος μόλις μερικά χλμ. από την Αθήνα. Σας περιμένει να ανακαλύψετε το υπέροχο τοπίο με την διάπλατη θέα το Αιγαίο! Σας υποδέχεται για να φιλοξενήσει υψηλού επιπέδου δεξιώσεις δίπλα στο κύμα, με φόντο το όμορφο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα αλλά και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και τη μοναδική του αισθητική. Το Sea Soul βρίσκεται πάνω στην παραλία του Αγίου Ανδρέα (Νέα Μάκρη) και συνθέτει την τέλεια συνταγή ενός μοναδικού τοπίου! Διαθέτει τρείς υπέροχους χώρους, το «Νηνεμία» και το «Εν Θαλάττη» και το "εν Λευκώ" με πλήρης ηχομόνωνη, parking, 2 νυφικές σουίτες, και χωρητικότητα 400 ατόμων έκαστος. Ο πολυτελής εξοπλισμός αλλά και η επιμέλεια της διακόσμησης χαρίζουν λάμψη και στυλ, απογειώνοντας κάθε εκδήλωση στο μοναδικό και προνομιακό location σε ένα παραμυθένιο παραθαλάσσιο setting.

Χωρητικότητα:

Νηνεμία: 380 καθήμενοι, 800 άτομα για Cocktail Party

Εν Θαλάττη: 650 καθήμενοι, 1500 άτομα για Cocktail Party

Εν Λευκώ: 80 καθήμενοι, 150 άτομα για Cocktail Party

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Σουίτα

Parking: Άνετο, με παρκαδόρους

 

 

KTHMA AΡΤΕΜΙΣ 

artemiscollage

Αρχαιοελληνική μεγαλοπρέπεια κι αισθητική σε ένα χώρο που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για ένα υπέροχο μυστήριο και μια εξαιρετική δεξίωση. Έχοντας ως έμπνευση τη Θεά Άρτεμις και την αρμονία που εκείνη έφερνε ανάμεσα στη φύση και τον άνθρωπο, το κτήμα Άρτεμις παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άριστων προδιαγραφών. Ο εντυπωσιακός χώρος του κτήματος διαθέτει μία πετρόχτιστη ειδικής αρχιτεκτονικής εκκλησία με χωρητικότητα 120 ατόμων στο εσωτερικό της,  μία μοναδική υπερπολυτελούς νυφική σουίτα - αντάξια 5άστερου ξενοδοχείου και  θέα στον ελαιώνα. Η μεγάλη αίθουσα δεξιώσεων αποπνέει -όπως όλο το κτήμα- πολυτέλεια και είναι διαθέσιμη όλο το χρόνο με την δυνατότητα να φιλοξενήσει 500+ άτομα.  Διακοσμητικοί  καταρράκτες και μία ευρύχωρη μαρμάρινη πίστα χoρού προσθέτουν στην συνολική εικόνα άνεσης του κτήματος. Διαθέτει επίσης άνετο πάρκινγκ με παρκαδόρους.

Χωρητικότητα: 500 καθήμενοι

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Διαμονή σε πολυτελή σουίτα

Parking: Άνετο, με παρκαδόρους

 



MOJITO BAY

mojtocollage

Κυριολεκτικά πάνω στην θάλασσα οι χώροι του Μοjito Bay είναι ιδανικοί για Κοινωνικές & Επαγγελματικές εκδηλώσεις, που ξεχωρίζουν όλες τις εποχές του χρόνου. Σε ένα χώρο που θυμίζει εξωτικό νησί, το Mojito Bay σας περιμένει για την πιο μοναδική στιγμή της ζωής σας. Σε ένα εξωτικό περιβάλλον γεμάτο φοίνικες με τροπική διακόσμηση και έντονη την παρουσία του ξύλου, εκεί όπου το στοιχείο της θάλασσας κυριαρχεί και  βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με την μίνιμαλ φιλοσοφία που αποπνέει ο χώρος.  Η μοναδικότητα του τοπίου και οι  διακόσμηση όλων των χώρων κάνει το Mojito Bay πραγματικά ξεχωριστό. Την σκηνοθεσία των εκδηλώσεων την κάνει η μαγεία και την αίσθηση ότι βρίσκεται κανείς σε νησί.

Χωρητικότητα:

Εσωτερικός χώρος: 230 καθήμενοι ή 500 όρθιοι (bar area)

Εξωτερικός χώρος: 600 καθήμενοι ή 2000 όρθιοι

Private Area: 360 καθιστά άτομα ή 700 όρθιοι

Εκκλησάκι: Όχι

Φιλοξενία: Όχι

Parking: Άνετο, με παρκαδόρους

 

 

GOLF PRIVE

XOROI 2022 GOLFPRIVE 1200

Οι πλήρως ανακαινισμένοι χώροι του Golf Prive διαθέτουν εσωτερικές προστατευμένες αίθουσες και εξωτερικούς κήπους, ενώ τα μενού επιμελούνται βραβευμένοι chef. Ο χώρος Manor House μπορεί να φιλοξενήσει έως και 650 άτομα καθήμενους στην ενιαία εσωτερική αίθουσα με θέα τους κήπους του Golf club ενώ έχει την δυνατότητα να χωριστεί και σε 3 επιμέρους αίθουσες (δημιουργώντας μικρότερους χώρους) με δυνατότητα διεξαγωγής παράλληλων εταιρικών συναντήσεων και εκδηλώσεων. Ο εξωτερικός χώρος (μπαλκόνι και κήπος) μπορεί να φιλοξενήσει έως και 2.000 άτομα καθήμενους. Το εκλεπτυσμένο εστιατόριο Colonial λειτουργεί καθημερινά από το πρωί έως το βράδυ και έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί για εκδηλώσεις και εταιρικά meetings. Mπορεί να φιλοξενήσει έως και 180 άτομα καθήμενους στον εσωτερικό χώρο με θέα τους κήπους του Golf και 200 άτομα καθήμενους στο εξωτερικό κήπο και παραχωρείται κατ' αποκλειστικότητα μόνο για βραδινές εκδηλώσεις. Για πρωινές εκδηλώσεις ο χώρος δεν παραχωρείται κατ' αποκλειστικότητααλλάτμηματικά ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης ή εταιρικής συνάντησης.

Χωρητικότητα:

Manor House: 650 καθήμενοι

Εξωτερικός χώρος: 2000 καθήμενοι

Colonial Restaurant: 180 καθήμενοι (εσωτερικός χώρος), 200 καθήμενοι (εξωτερικός χώρος)

Εκκλησάκι: Ναι, υπό προϋποθέσεις 

Φιλοξενία: Όχι

Parking: Αυτόνομο

 

 THE RESIDENCE 

XOROI 2022 THE RESIDENCE 1200
Στο δάσος της Πάρνηθας, απέναντι από τα πρώην Βασιλικά Κτήματα Τατοϊου, απλώνονται οι καταπράσινοι κήποι του Residence, 20 κατάφυτα στρέμματα με περισσότερα από 100 είδη λουλουδιών, φυτών και δέντρων αγκαλιάζουν την εντυπωσιακή country-style έπαυλη. Εξαιρετικό γούστο και μοναδικά συλλεκτικά αντικείμενα, συνθέτουν έναν πολυτελή και συνάμα ζεστό χώρο, γεμάτο γοητεία δημιουργώντας ένα εκλεπτυσμένο σκηνικό, το οποίο αναδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας αλλά και άνεσης. Η υπέροχη αλχημεία του The Residence μετουσιώνεται σε ένα μαγευτικό event, με τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και την διακριτική προσωπική φροντίδα της ομάδας του χώρου. 

Χωρητικότητα:

Εξωτερικός χώρος: 500 άτομα

Εσωτερικός χώρος: 200 άτομα

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Χρήση σουίτας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

Parking: Άνετο, με παρκαδόρους

 

 

RUBIROSA

XOROI 2022 RUBIROSA 1200

Το Rubirosa Events,είναι ένας μοναδικός χώρος πάνω στη θάλασσα, μέ θέα στο Σαρωνικό που πραγματικά κόβει την ανάσα! Σας προσφέρει όχι μόνο την ευκαιρία να απολάυσετε εσείς και οι καλεσμένοι σας το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, αλλά να διοργανώσετε τόσο το μυστήριο του γάμου σας δίπλα στη θάλασσα, όσο και την γαμήλια δεξίωση πάνω στην αμμουδιά. Το ειδυλλιακό τοπίο σε συνεργασία με την θαλασσινή αύρα μετατρέπει τη δεξίωση του γάμου σας σε ένα αξέχαστο πάρτυ! Το Rubirosa Events σας προσφέρει και μία ποικιλία μενού για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο ύφος της δεξίωσης σας.

Χωρητικότητα: 400 άτομα

Εκκλησάκι: Όχι

Φιλοξενία: Διαμονή σε πολυτελή σουίτα μέσα στο χώρο

Parking: Nαι

 

GALA MULTI EVENTS

XOROI 2022 GALA MULTI EVENTS 1200
Σε ένα καταπράσινο κτήμα στους πρόποδες του Υμηττού δημιουργήθηκε ένας χώρο για φιλοξενία δεξιώσεων γάμου και βαπτίσεων αλλά και κάθε άλλης κοινωνικής και επαγγελματικής εκδήλωσης. Πλήρως ανακαινισμένος, διαθέτει όλες τις ανέσεις και υπερσύγχρονο εξοπλισμό και έχει πλέον την δυνατότητα να φιλοξενήσει άνετα, 370 άτομα στην υπέροχη αίθουσα, με το μοναδικό ανοιγόμενο αίθριο των 75 τετραγωνικών, και τουλάχιστον 430 άτομα στον καταπράσινο υπαίθριο χώρο, με τον εντυπωσιακό καταρράκτη και την λιμνούλα! Επιπλέον για τους μικρούς καλεσμένους σας, το κτήμα διαθέτει παιδότοπο! Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με πλήρη οπτική επαφή από τους γονείς, αλλά χωρίς καθόλου ήχο, τα παιδιά μπορούν τα παιδιά να παίζουν με ασφάλεια όσο εσείς θα διασκεδάζεται.

Χωρητικότητα:

Εξωτερικός χώρος: 500 άτομα

Εσωτερικός χώρος: 370 άτομα

Εκκλησάκι: Όχι

Φιλοξενία: Όχι

Parking:  Άνετο, με παρκαδόρους

 

 

 ΚΤΗΜΑ ΤΖΙΟΡΤΖΙ

tziortzicollage

Το κτήμα TΖΙΟΡΤΖΙ σε πλήρη αρμονία με τη φύση διατηρεί υψηλή αισθητική σε ένα προσεγμένο περιβάλλον που μεταμορφώνεται ανάλογα με τη δεξίωση. Το κτήμα απλώνεται σε έκταση 8 στρεμμάτων στην περιοχή Κουβαρά Αττικής και το καταρτισμένο προσωπικό σε συνδυασμό με καταξιωμένα catering εγγυώνται την επιτυχία της κάθε δεξίωσης. Ο σχεδιασμός του κτήματος δημιουργήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να μεταμορφώνεται για τις ανάγκες κάθε δεξίωσης. Με "tech" χαρακτήρα και προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια σου δημιουργεί μία αίσθηση άμεσης οικειότητας και ελευθερίας. Η αρχιτεκτονική του κτήματος προσαρμόστηκε στο υπάρχον περιβάλλον χωρίς να αλλοιώνει την φυσιογνωμία της περιοχής. Με "minimal" αρχιτεκτονικά στοιχεία, ανεμπόδιστη θέα και συνεργασία με καταξιωμένα catering εγγυάται την επιτυχία της κάθε δεξίωσης.

Χωρητικότητα: 500 καθήμενοι

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Χώρος φρεσκαρίσματος ζευγαριού κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

Parking: Ιδιωτικό, με παρκαδόρους

 

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΕΥΠΟΛΙΣ

XOROI 2022 EUPOLIS 1200
Ένας χώρος για δυνατές συγκινήσεις! Κάτω από την σκιά του Υμηττού, δημιουργήθηκε ένας χώρος με ιδιαίτερη αισθητική, εμπνευσμένος από την αρχιτεκτονική των Ενετών, ο πολύχωρος Εύπολις. Ο πολυχώρος Ευπολις διακρίνεται για την άριστη λειτουργικότητα του και είναι ο ιδανικός για κάθε είδους εκδήλωση, γάμους, βαπτίσεις, επαγγελματικά συνέδρια. Η πολυετής πείρα, η προσωπική φροντίδα, η δημιουργικότητα και η αστείρευτη φαντασία των ανθρώπων του, που δίνουν πάντα τον καλύτερο εαυτό, εγγυώνται για την άριστη εξυπηρέτηση και ξεχωριστές στιγμές απόλαυσης. Διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, εκκλησάκι καθώς και άνετο parking.

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Δυνατότητα διαμονής σε πολυτελή σουίτα

Parking: Άνετο, χωρητικότητας 300 αυτοκινήτων

ΚΤΗΜΑ ΕΦΗΛΕΝΑ

XOROI 2022 EFILENA 1200

Στιγμές χαράς, επιτυχίας, καταξίωσης, ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας, μικρές ή μεγάλες ευκαιρίες για γιορτή, που θέλετε να χαραχτούν ανεξίτηλα στη μνήμη και στην καρδιά σας. Όπως και αν έχετε ονειρευτεί τα πιο όμορφα και σημαντικά, προσωπικά ή επαγγελματικά γεγονότα της ζωής σας, στο Κτήμα ΕΦΗΛΕΝΑ θα ανακαλύψετε το ιδανικό σκηνικό. Έναν ειδυλλιακό και καταπράσινο, αμφιθεατρικό και πολύ-επίπεδο χώρο 8 στρεμμάτων, προσβάσιμο και σε ΑΜΕΑ. Ατμοσφαιρικό, φιλόξενο, άρτια εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα. Με μαγευτική φυσική ομορφιά, θετική αύρα, εκκλησάκι και εκπληκτική θέα. 

Χωρητικότητα:

Εσωτερικός χώρος: 400 καθήμενοι ή 600 όρθιοι

Εξωτερικός χώρος: 400 καθήμενοι ή 600 όρθιοι

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Χώρος φρεσκαρίσματος ζευγαριού κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

Parking: Ιδιωτικό

 

ΠΥΡΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥ

XOROI 2022 MELISSOURGOS 1200
Ο γάμος σας στο ΠΥΡΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥ μόνο παραμυθένιος θα μπορούσε να είναι! Πρόκειται κυριολεκτικά για έναν πύργο, ο οποίος ταξιδεύει τους καλεσμένους σας σε μια άλλη εποχή. Ένα σπάνιο κτίσμα 350 ετών, που όχι μόνο διατηρείται άψογα, αλλά αποτελεί την θερινή κατοικία της οικογένειας Μελισσουργού από το 1836. Τα τελευταία χρόνια αυτό το υπέροχο κτήμα των 60 στρεμμάτων, που από την μία πλευρά συνδυάζει την μακραίωνη ιστορία του και από την άλλη πλευρά τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του, αποτελεί πλέον το σημείο αναφοράς στον χώρο των εκδηλώσεων υψηλών απαιτήσεων χάρη στο πλεονέκτημά του να προσφέρει συγχρόνως την ίδια απρόσκοπτη θέα στο απέραντο γαλάζιο της Σαρωνικής θάλασσας μπροστά του και του βουνού γύρω-γύρω. Γύρω από τον επιβλητικό Πύργο, απλώνεται το πάντα περιποιημένο καταπράσινο παχύ γκαζόν, όπου στήνονται τα τραπέζια των εκδηλώσεων, ακουμπώντας σχεδόν, στην ειδικά σχεδιασμένη, σαν φυσική λίμνη, πισίνα των 30 μέτρων, με την δική της «παραλία», φτιαγμένη από άμμο κολλημένη στο έδαφος. Τέλος, η μικρή παλιά ιδιωτική εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, μπορεί να φιλοξενήσει την τέλεση του γάμου ή της βάπτισής σας. 

Χωρητικότητα: 600 καθήμενοι/ 1000 άτομα για Cocktail Party

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Σουίτα

Parking: Αυτόνομο, με παρκαδόρους

 

KTHMA KOKOTOU

XOROI 2022 KOKOTOU 1200
Το Κτήμα Γ. Κοκοτού αναπτύσσεται αμφιθεατρικά στην κορυφή μιας λοφοσειράς στις βορειοανατολικές πλαγιές της Πεντέλης, μόλις 5 λεπτά από την Εκάλη, προσφέροντας μοναδική θέα. Τα ψηλά πεύκα και τα όμορφα κτίσματα δημιουργούν ένα μαγευτικό σκηνικό που θυμίζει αγγλική εξοχή και υπόσχεται να χαρίσει ξεχωριστή αύρα στην εκδήλωσή σας. Οι γευστικές δημιουργίες, το κομψό art de la table και το εξαιρετικό service της Intercatering θα υπογράψουν τον τέλειο επίλογο της βραδιάς σας. 

Χωρητικότητα:

Εξωτερικός χώρος: 500 καθήμενοι/ 1000 όρθιοι

Στεγασμένος χώρος Α: 450 καθήμενοι/ 800 όρθιοι

Στεγασμένος χώρος Β: 80 καθήμενοι/ 120 όρθιοι

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Χώρος φρεσκαρίσματος ζευγαριού 

Parking: Ιδιωτικό

 

 

ΚΤΗΜΑ ΓΑΙΑ

XOROI 2022 KTIMA GAIA 1200
Σε μικρή απόσταση από την Αθήνα, το Κτήμα Γαία, έκτασης 6 στρεμμάτων, αποτελεί μια υπέροχη επιλογή για όσους λατρεύουν την απλότητα και την ομορφιά της ελληνικής φύσης. Ο χώρος ενδείκνυται για όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας εκδηλώσεις ενώ η λειτουργικότητα του κτήματος, προσφέρει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρία διαφορετικά επίπεδα, ανάλογα με τις απαιτήσεις της εκδήλωσης. Ο μαγευτικός χώρος της πισίνας που δεσπόζει στο ψηλότερο επίπεδο του κτήματος, με μαγική θέα στα Μεσόγεια, το εκπληκτικό σκηνικό ενός καταπράσινου ελαιώνα αλλά και ο καλόγουστος κλειστός χώρος σας περιμένουν για να φιλοξενήσουν την δεξίωσή σας. 

Χωρητικότητα:

Εξωτερικός χώρος: 900 καθήμενοι, 1500 άτομα για Cocktail Party

Εσωτερικός χώρος: 350 καθήμενοι

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Χώρος φρεσκαρίσματος ζευγαριού, νυφική σουίτα

Parking: Χωρητικότητας 200 αυτοκινήτων, με παρκαδόρους

 

 

DOMAINE KARRAS

XOROI 2022 DOMAINE KARRAS 1200

Το Domaine Karras ένας ειδυλλιακός χώρος 15 στρεμμάτων, σας καλωσορίζει και σας προσκαλεί να απολαύσετε μία αξεπέραστη γαμήλια δεξίωση. Για μοναδικές στιγμές χαράς & συναισθηματικής αξίας, για μικρές ή μεγάλες εκδηλώσεις, που θα χαραχτούν στη μνήμη και στην καρδιά σας, στο Κτήμα Domaine Karras, σε μία καταπράσινη έκταση 15 στρεμμάτων με πεύκα, κήπο με καταρράκτη, θα ανακαλύψετε το ιδανικό σκηνικό. Η εκδήλωσή σας μπορεί να φιλοξενηθεί στον κατάφυτο εξωτερικό χώρο ή στην υπέροχα διακοσμημένη γυάλινη ανοιγοκλειώμενη αίθουσα σε περίπτωση που ο καιρός το επιβάλλει. Ο καταπράσινος κήπος αλλά και ο ιδιαίτερα φροντισμένος φωτισμός του χώρου δημιουργούν φιλόξενη και ρομαντική ατμόσφαιρα, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό σκηνικό για αξέχαστες κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο.

Χωρητικότητα: 450 άτομα 

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Χρήση σουίτας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

Parking: Άνετο, με παρκαδόρους

 

ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΑΛΑΣΙΑ

valasiacollage

Το κτήμα Βαλασία διαθέτει τον κατάλληλο χώρο που θα αναδείξει αυτη την ξεχωριστή σας ημέρα και θα της χαρίσει τη λάμψη που της αρμόζει. Η λιτή πολυτέλεια και το εκλεπτυσμένο στυλ συνδυάζονται μοναδικά σε έναν καλαίσθητο, κατάφυτο χώρο στην καρδιά της αττικής γης, όπου μπορείτε να υποδεχθείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να μοιραστείτε με μοναδικό τρόπο τις πιο ξεχωριστές σας στιγμές. Το Κτήμα Βαλασία στο Κορωπί είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Περιλαμβάνει έναν ενεργό και παραγωγικό ελαιώνα συνολικής έκτασης 50 στρεμμάτων. Ο δροσερός υπαίθριος χώρος περικλείει έναν πανέμορφο, ανθοστόλιστο κήπο, με το δρομάκι που ξεπροβάλει να οδηγεί στο εκκλησάκι των ονείρων σας.

Χωρητικότητα: 500 άτομα

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Όχι

Parking: Άνετο, με παρκαδόρους 

 

VILLA  KAROLINA

VILLA KAROLINA 1200

 Μεταξύ Μαρκόπουλου και Πόρτο Ράφτη, σ’ ένα βιολογικό αμπελώνα και ελαιώνα έκτασης 22 στρεμμάτων, δεσπόζει η βίλλα Καρολίνα στην κορυφή ενός κατάφυτου λόφου. Τόσο οι ελιές όσο και τα αμπέλια με την πλούσια βλάστηση προσδίδουν μία έντονη αίσθηση ενός μεσογειακού τοπίου. Ο επισκέπτης εντυπωσιάζεται από την καταπράσινη βλάστηση και παίρνει μια ανάσα δροσιάς.Το κατάλυμα περιβάλλεται από υπαίθριο χώρο δεξίωσης 400 καθήμενων ατόμων, με πισίνα 25 μέτρων και γκαζόν. Διατίθεται και στεγασμένος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει 220 καλεσμένους. Η άψογη ηχητική εγκατάσταση και η συνολική τεχνική υποδομή εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια για τους παρευρισκόμενους στο event σας.Αφήνοντας το αυτοκίνητο σε φυλασσόμενη ιδιόκτητη τοποθεσία 4 στρεμμάτων, οι καλεσμένοι διασχίζουν έναν καταπράσινο κήπο και φτάνουν στην γραφική πέτρινη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Εκεί, σε μια πλατεία κάτω από αιωνόβια πεύκα θα αντικρίσουν την κρήνη με το τρεχούμενο νερό κι ένα πέτρινο θεατράκι που παραπέμπουν σε σκηνικό γραφικού χωριού. Ένα φυσικό τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς ξεπροβάλλει μπροστά στα μάτια των καλεσμένων.Ακριβώς δίπλα η μοντέρνας αρχιτεκτονικής βίλα παραχωρείται για τη φιλοξενία του ζευγαριού, ενώ υπάρχει η ίδια δυνατότητα για φίλους και συγγενείς σε ιδιαίτερα δωμάτια του ίδιου κτήματος. Σημειωτέον λόγω της ιδιαίτερης αισθητικής της, η βίλα έχει επιλεχθεί κατά καιρούς και για παραγωγές γνωστών τηλεοπτικών σειρών.

Χωρητικότητα:

Εξωτερικός χώρος: 400 άτομα

Εσωτερικός χώρος: 220 άτομα

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Διαμονή στη βίλα 

Parking: Ναι

 

CHALET

chaletcollage

Με την πολυετή διαδρομή 30 χρόνων στο χώρο της εστίασης και εκδηλώσεων,  το CHALET με την σφραγίδα και επιμέλεια της ιδιοκτήτριας οικογένειας, σας εξασφαλίζει μία επιτυχημένη γαμήλια δεξίωση. Προτεραιότητα και βασικό χαρακτηριστικό του CHALET είναι η ποιότητα τόσο στην φροντίδα των εδεσμάτων όσο και στην υποδοχή και εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας.  Σας συνθέτουν μοναδικά μενού βάση των προδιαγραφών και αναγκών της δικής σας εκδήλωσης. Ένας υπέροχος εξωτερικός χώρος με πισίνα και μία εσωτερική αίθουσα με τζάκι, μπορούν να φιλοξενήσουν 450 & 350 άτομα αντιστοίχως εξασφαλίζοντας την επιτυχία της εκδήλωσης κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Οι φιλόξενοι επαγγελματιες στο CHALET σας περιμένουν με προθυμία και συνέπεια, να οργανώσουν για εσάς και τους καλεσμένους σας ένα μοναδικό και αξέχαστο event!

Χωρητικότητα:

Εξωτερικός χώρος: 350 άτομα

Εσωτερικός χώρος: 450 άτομα

Parking: Ιδιωτικό

 

 ΚΤΗΜΑ SANTA MARIA

XOROI 2022 SANTA MARIA 1200
Σε μια κατάφυτη έκταση από ελαιώνες και αμπελώνες, στην καρδιά του κάμπου της Παιανίας, το κτήμα Santa Maria ξεχωρίζει και σας υποδέχεται, έτοιμο να εκπληρώσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές σας προσδοκίες. Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον 40 στρεμμάτων, με περιποιημένους κήπους, επιβλητικούς βραχόκηπους και εντυπωσιακούς καταρράκτες , που καταλήγουν σε μια ειδυλλιακά φωτισμένη πισίνα, απλώνεται ο άνετος χώρος των δεξιώσεων, σχεδιασμένος με μεράκι, άποψη και υψηλή αισθητική. Μέσα στο κτήμα λειτουργεί, παράλληλα, το παλιό οινοποιείο, που αποτελεί την ιδανική επιλογή για ξεχωριστές εκδηλώσεις. Ο χώρος προσφέρεται ιδιαίτερα να φιλοξενήσει επιπλέον κάθε είδους επαγγελματικές εκδηλώσεις και συνέδρια, σε συνδυασμό με εντυπωσιακή ξενάγηση στο χώρο του οινοποιείου και γευστική δοκιμή παραδοσιακών γεύσεων αλλά και των 7 διαφορετικών ποικιλιών εκλεκτών κρασιών, που παράγονται εδώ και τρεις γενιές από την οικογένεια Παπαχαραλάμπους.

Χωρητικότητα:

Εξωτερικός χώρος: 1200 άτομα

Εσωτερικός χώρος: 500 άτομα

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Όχι

Parking: Άνετο, με παρκαδόρους

 

 

ΚΡΩΠΙΑΣ ΓΗ

XOROI 2022 KROPIAS 1200
Το κτήμα Κρωπίας Γη απλώνεται σε μια εύφορη κατάφυτη έκταση 17 στρεμμάτων, λίγο έξω από την Αθήνα. H τεράστια ποικιλία δέντρων και ανθοφόρων φυτών κερδίζει τον επισκέπτη. Το ειδυλλιακό περιβάλλον, ο φωτισμός και οι ξεχωριστές γωνιές του κτήματος δημιουργούν μια φιλόξενη και ρομαντική ατμόσφαιρα για την υποδοχή των καλεσμένων σας προσφέροντάς τους ένα μαγευτικό σκηνικό. Στο χώρο δεσπόζει μια όμορφη, γραφική οικία 3 επιπέδων, ιδανική για επίσημα γεύματα, διαφημιστικά και τηλεοπτικά γυρίσματα. Ο κλιματιζόμενος κλειστός χώρος με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική δομή είναι προορισμένος για εκδηλώσεις όλο το χρόνο, ενώ το φιλικό προσωπικό με το άψογο σέρβις καθώς και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες θα εγγυηθούν την επιτυχία της εκδήλωσής σας όσον αφορά στην οργάνωση.

Χωρητικότητα:

Εξωτερικός χώρος: 750 καθήμενοι, 1500 άτομα για Cocktail Party

Εσωτερικός χώρος: 450 καθήμενοι, 900 άτομα για Cocktail Party

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Χώρος προετοιμασίας και φρεσκαρίσματος ζευγαριού 

Parking: Χωρητικότητας 260 θέσεων, με παρκαδόρους

 

 

 KTHMA MYΡΡΙΝΟΥΣ

XOROI 2022 MYRRINOUS 1200
Ένας πανέμορφος καταπράσινος και εντυπωσιακός χώρος στον Μαρκόπουλο, σας περιμένει να φιλοξενήσει τις πιο σημαντικές στιγμές σας! Σε 17 καταπράσινα στρέμματα σε μία μαγευτική πλαγιά των Μεσογείων, με υπέροχη θέα και μοναδικό σύνορο το φυσικό περιβάλλον, δεσπόζει το κτήμα γάμου και δεξιώσεων Μυρρινούς.Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, το κτήμα έχει διαμορφωθεί, με πολλή αγάπη και αφοσίωση προσδίδοντας μία αυθεντικότητα που αμέσως εντυπωσιάζει τον επισκέπτη. Η ιδιαίτερη, πετρόκτιστη εκκλησία εναρμονίzεται με τα στοιχεία του υπόλοιπου χώρου όπου η πέτρα κυριαρχεί. Το πράσινο, η μαγευτική θέα, η υπέροχη αίσθηση που δίνει η διαμόρφωση του συνολικού χώρου γοητεύουν!O υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής στεγασμένος χώρος του κτήματος, πλαισιώνεται από υπέροχα φωτισμένες πετρόχτιστες επιφάνειες και ένα εντυπωσιακής κατασκευής στέγαστρο. Υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε όλους τους χώρους για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα καθώς και δυνατότητα παραχώρησης σουίτας για την προετοιμασία των νεονύμφων και τη διαμονή τους μετά την εκδήλωση.Aυθεντικό, ρομαντικό και ειδυλλιακό, το κτήμα Μυρρινούς είναι ο ιδανικός χώρος για να φιλοξενήσει τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας!

Χωρητικότητα: 400 καθήμενοι

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Νυφική σουίτα

Parking: Ναι

 

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

egscollage

Στην καρδιά της Αθήνας δίπλα από το Ζάππειο κι ανάμεσα στο Καλλιμάρμαρο και τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, υπάρχει ένας μοναδικός χώρος περιστοιχιζόμενος από πράσινο, στον οποίο μπορεί να πραγματοποιηθεί κάθε είδους εκδήλωση που οραματίζεστε. Ο Εθνικός Γυμναστικός Σύλλογος έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει events 3000 ατόμων banquet, σε έναν εξωτερικό χώρο με θέα την φωτισμένη Ακρόπολη, αλλά και το Λόφο Αρδηττού. Ένας επιπλέον υπαίθριος χώρος χωρητικότητας 300 ατόμων, με ξύλινο δάπεδο βρίσκεται στη διάθεσή σας για μια δεξίωση που θα εντυπωσιάσει εσάς, όπως και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Για τους γάμους κατά τη χειμερινή περίοδο και για εσάς που προτιμάτε τα events σε εσωτερικό χώρο, διατίθεται κλειστή αίθουσα. Ατμοσφαιρικός φωτισμός, ιδιαίτερη διακόσμηση, έντονες γεύσεις σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη τοποθεσία, εγγυώνται μια αξέχαστη δεξίωση.  

Χωρητικότητα:

Εξωτερικός χώρος Α: 3000 καθήμενοι

Εξωτερικός χώρος Β: 300 καθήμενοι

Εσωτερικός χώρος: 130 καθήμενοι, 180 άτομα για Cocktail Party

Εκκλησάκι: Όχι

Φιλοξενία: Όχι

Parking: Ναι

 

 

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΝΘΕΛΕΙΑ

antheleiacollage

Ένας μοναδικά καλαίσθητος χώρος, επιβλητικής αρχιτεκτονικής που δεσπόζει πάνω στην θάλασσα σας προσκαλεί για να ζήσετε τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας. Ο Πολυχώρος «Ανθέλεια» δημιουργεί ένα περιβάλλον ονειρικό και φιλόξενο, που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και αγάπη, αποκλειστικά και μόνο για δεξιώσεις και events. Η μοναδική θέα στην θάλασσα, η ομορφιά του τοπίου, η κλασική κομψότητα στους εξωτερικούς, αλλά και εσωτερικούς χώρους, όπως κι η άψογη εξυπηρέτηση, σίγουρα θα σας αφήσουν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Μαρμάρινα δάπεδα, λεπτομέρειες από ξύλο, πολυτελή υφάσματα, ατμοσφαιρικός φωτισμός που αναδεικνύει την πισίνα και τον περιβάλλοντα χώρο του κήπου χαρακτηρίζουν τον Πολυχώρο «Ανθέλεια». Η εσωτερική αίθουσα συμπληρώνει τον εξωτερικό χώρο τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ αποτελεί την ιδανική λύση για τον χειμώνα καθώς και για τα απρόοπτα του καιρού. Παράλληλα το αίθριο είναι ιδανικό για το ποτό της υποδοχής ή και για μικρότερες εκδηλώσεις. Το υπέροχο σκηνικό ολοκληρώνεται με την επιμέλεια της διακόσμησης του γάμου σας που παρέχεται από τον ίδιο το χώρο. Εσείς δεν έχετε παρά να αφεθείτε στη μαγεία του ειδυλλιακού Πολυχώρου Ανθέλεια και να ζήσετε πραγματικά μοναδικές στιγμές.

Χωρητικότητα:

Εξωτερικός χώρος: 600 καθήμενοι, 1000 άτομα για Cocktail Party

Αίθριο: 80 καθήμενοι, 200 άτομα για Cocktail Party

Εσωτερικός χώρος: 250 καθήμενοι, 450 άτομα για Cocktail Party

Εκκλησάκι: Όχι

Φιλοξενία: Χρήση σουίτας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

Parking: Ιδιωτικό

 

 

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΛΩΛΟΥ

XOROI 2022 POLIHOROS LOLOU 1200

 Ο Πολυχώρος Λώλου βρίσκεται στην περιοχή της Παιανίας εν μέσω του καταπράσινου κάμπου και δημιουργήθηκε για να καλύψει γαμήλιες δεξιώσεις, βαπτίσεις, κοινωνικά και εταιρικά events. Το κτήμα Λώλου αποτελείται από δυο εσωτερικές αίθουσες, δύο εξωτερικούς χώρους και το πανέμορφο Εκκλησάκι για το γάμο ή τη βάπτιση του παιδιού σας. Το πολυμελές και έμπειρο προσωπικό σε συνδυασμό με τον άρτιο επαγγελματικό εξοπλισμό μας, σας προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες για την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσής σας. Αν ψάχνετε κτήματα για γάμο, κτήματα για βάπτιση και χώρους για εταιρικά συνέδρια σας εγγυόμαστε την άριστη φιλοξενία και οργάνωσή τους με συνέπεια και καλαισθησία.

Χωρητικότητα:

Κτήμα Ηλέκτρα:

Εξωτερικός χώρος: 750 καθήμενοι/ 1500 όρθιοι 

Εσωτερικός χώρος: 900 καθήμενοι/ 2000 όρθιοι

Κτήμα Ιοκάστη:

Εξωτερικός χώρος: 1200 καθήμενοι/ 2500 όρθιοι 

Εσωτερικός χώρος: 400 καθήμενοι/ 800 όρθιοι

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Όχι

Parking: Χωρητικότητας 400 αυτοκινήτων, με παρκαδόρους

 

 

MAVRO LITHARI

XOROI 2022 MAVRO LITHARI 1200

Εμπιστευτείτε τη δεξίωση του γάμου σας στο μαγευτικό ξενοδοχείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Οι άριστες εγκαταστάσεις, η μαγευτική θέα στη θάλασσα, το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα, σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό του προσφέρονται για υψηλού επιπέδου κοινωνικές εκδηλώσεις. Το εσωτερικό και το εξωτερικό περιβάλλον του ξενοδοχείου με χωρητικότητα 400 ατόμων, μπορεί να φιλοξενήσει συναρπαστικά events κάθε είδους: από ένα παραδοσιακό τραπέζι μέχρι και τη δεξίωση, ή ένα όμορφο beach party στην άμμο της ειδυλλιακής παραλίας. Η πολυμορφία και ευελιξία των χώρων, η αίθουσα δεξιώσεων, το εστιατόριο, το αναψυκτήριο και το beach bar, σε ένα ευάερο περιβάλλλον, κάνουν το Μαύρο Λιθάρι τον ιδανικό χώρο για να φιλοξενήσει την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας.

Χωρητικότητα: 400 άτομα

Εκκλησάκι: Όχι

Φιλοξενία: Ναι

Parking: Nαι

 

 

ΚΤΗΜΑ ΝΗΣΙΣ

XOROI 2022 NISIS 1200
Το «Κτήμα Νησίς» με το μαγευτικό του περιβάλλον, τις εντυπωσιακές σε παρουσία και γεύση γαστρονομικές προτάσεις του, καθώς και την άριστη εξυπηρέτηση δίνει ασύγκριτη λάμψη και γοητεία στην πιο σημαντική βραδιά της ζωής σας. Το «Κτήμα Νησίς» δημιουργήθηκε το 1992 σε μια ιδιόκτητη, καταπράσινη έκταση 20 στρεμμάτων στην Κηφισιά. Είναι ένας από τους λίγους χώρους στην Αθήνα που μπορεί να φιλοξενήσει πολυπληθείς εκδηλώσεις με μια πλήρως ολοκληρωμένη μορφή οργάνωσης (παρασκευή φαγητού και παροχή κάθε υπηρεσίας σχετικής με την εκδήλωση στις ίδιες εγκαταστάσεις). Στην καταπράσινη έκταση 20 στρεμμάτων του «Κτήματος Νησίς» θα βρείτε χώρους που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε μέγεθος και στυλ εκδήλωσης. Η πισίνα με τα τρία επίπεδα δημιουργεί ένα εντυπωσιακό περιβάλλον στο οποίο μπορεί να φιλοξενηθούν εκατοντάδες προσκεκλημένοι. Μικρότερες γαμήλιες δεξιώσεις μπορούν να φιλοξενηθούν στον οικείο χώρο του Αμφιθεάτρου. Στην περίπτωση που ο καιρός δεν επιτρέπει την οργάνωση της δεξίωσης στους εξωτερικούς χώρους του Κτήματος, υπάρχουν οι χώροι της Αίθουσας «Ναυτική» καθώς και της Αίθουσας «Μεγίστη» στους οποίους μπορούν να εξυπηρετηθούν πλήθος ατόμων. Συνολικά, το «Κτήμα Νησίς» διαθέτει 4 χώρους εκδηλώσεων (2 εξωτερικούς με πισίνες & 2 κλειστές αίθουσες), εκκλησάκι, εσωτερική κουζίνα και 3 ιδιόκτητα parking. Στόχος της «Νησίς» είναι η άριστη εξυπηρέτηση και η πλήρης ικανοποίηση των πελατών της. Οι άνθρωποι της «Νησίς» διαθέτουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να κάνουν τις ιδιαίτερες επαγγελματικές και προσωπικές σας στιγμές αξέχαστες σχεδιάζοντας από κοινού τις γεύσεις που ταιριάζουν περισσότερο στην προσωπικότητα και στο ύφος της εκδήλωσής σας. 

Χωρητικότητα:

Χώρος υποδοχής: 700 άτομα για Cocktail Party

Πισίνα: 1500 καθήμενοι, 3000 άτομα για Cocktail Party

Ναυτική αίθουσα: 250 καθήμενοι, 350 άτομα για Cocktail Party

Μέγιστη αίθουσα: 800 καθήμενοι, 1800 άτομα για Cocktail Party

Αμφιθέατρο: 400 καθήμενοι, 800 άτομα για Cocktail Party

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Όχι

Parking: Ιδιωτικό, με παρκαδόρους

 

 

PORTO MARINA 

portomarinacollage

Ένας υπέροχος χώρος εκδηλώσεων στο Πόρτο Ράφτη σας περιμένει, ιδανικός να φιλοξενήσει τους καλεσμένους σας, σε μια μοναδική γαμήλια εκδήλωση. Μόλις 50 μέτρα από το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας, βρίσκεται το Porto Marina! Μία πνοή μακριά, καλεσμένοι και νεόνυμφοι μπορούν να μεταφερθούν άμεσα στο χώρο της δεξίωσης μετά την ακολουθία του μυστηρίου. Το Porto Marina με θέα στη παραλία Αυλάκι, είναι η τέλεια επιλογή για να φιλοξενήσει τους καλεσμένους σας για μια αξέχαστη γαμήλια εκδήλωση. Με άνετο parking και με δυνατότητες χωρητικότητας  350 ατόμων στον εσωτερικό χώρο και 450 ατόμων στον εξωτερικό χώρο, αποτελεί την ιδανική επιλογή φιλοξενίας. Ο έμπειρος σεφ και η ομάδα του έχοντας επιμεληθεί προσεκτικά το μενού, προσφέρουν ευφάνταστους συνδυασμούς γεύσεων που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Πέραν από τη γαμήλια δεξίωση σας, το Porto Marina, μπορεί να φιλοξενήσει τη βάπτισή σας, κοινωνικές ή εταιρικές εκδηλώσεις αλλά και παιδικά πάρτι η πάρτι μεγάλων.

Χωρητικότητα:

Εξωτερικός χώρος: 450 άτομα

Εσωτερικός χώρος: 350 άτομα

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Χώρος φρεσκαρίσματος ζευγαριού

Parking: Ιδιόκτητο

 

CORFU

 

ΚΤΙΜΑ VALSAMI- CORFU

XOROI 2022 KTIMA VALSAMI 1200F 2
Ένα καταπράσινο, ονειρικό κτήμα 6 στρεμμάτων σας περιμένει μόλις 10 λεπτά από την καρδιά της Κέρκυρας, για να φιλοξενήσει την δική σας μοναδική εκδήλωση.
Σπάνια δέντρα και φυλλώματα προσεκτικά επιλεγμένα εισάχθηκαν ειδικά για το Κτήμα Βαλσάμη από την Ιταλία και Ταϊλάνδη με σκοπό να δημιουργήσουν ένα πολυτελές περιβάλλον, υψηλού φυσικού κάλλους μοναδικό στον Ελλαδικό χώρο.
Ο χώρος αποπνέει ηρεμία και γαλήνη, αισθήματα που γίνονται αμέσως αντιληπτά από τους καλεσμένους σας με την είσοδό τους στον χώρο. Πρόκειται πραγματικά για έναν χώρο-όαση με τρεχούμενα διακοσμητικά νερά, όπου κυριαρχούν τα φυσικά υλικά όπως πέτρα και ξύλο, συνθέτοντας ένα σπάνιο τοπίο. Οι υπερσύγχρονοι χώροι του Κτήματος Βαλσάμη μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 400 άτομα για κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις. Η πολυτελής σουίτα που υπάρχει στο πέτρινο κτίσμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής σας ενώ ο χώρος διαθέτει parking 500 θέσεων, για την εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας.
Το Κτήμα Βαλσάμη, με την ιδιαίτερη αισθητική του και τις άριστες υποδομές του παντρεύει αρμονικά το φυσικό περιβάλλον με την διακριτική πολυτέλεια, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία δεξίωσης. Σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση.

Χωρητικότητα: 400 άτομα 

Εκκλησάκι: Όχι

Φιλοξενία: Χρήση σουίτας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

Parking: Ιδιωτικό

 

MELAMBES CORFU

XOROI 2022 MELAMBES CORFU 1200

Η μαγευτική βίλα Μelambes στο Κομμένο της Κέρκυρας αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για μία μοναδική δεξίωση πάνω στη θάλασσα Τα καταπράσινα νερά του Ιονίου αγκαλιάζουν ευλαβικά τον χώρο και γοητεύουν τον επισκέπτη από την πρώτη ματιά. Σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον αλλά και μόλις μια ανάσα από την πόλη, η Villa Melambes μπορεί να φιλοξενήσει τις πιο προσωπικές σας στιγμές.Το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα, η πισίνα infinity που ενώνεται με την απέραντο γαλάζιο της θάλασσας προσθέτουν στις εικόνες που μοιάζουν να βγήκαν από όνειρο. Επιπλέον, το μικρό γραφικό εκκλησάκι στην μέση του κόλπου σε συνδυασμό με την ιδιωτική προβλήτα της βίλας, μπορούν να προσφέρουν μια μοναδική και εντυπωσιακή υποδοχή δια θαλάσσης.Villa Melambes κτισμένη σε 3 διαφορετικά επίπεδα προσφέρει στους καλεσμένους τη δυνατότητα να απολαύσουν το φαγητό, το χορό ή τη χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα, ένώ μία έμπειρη ομάδα συνεργατών, θα φροντίσουν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μια αξέχαστη εμπειρία.

Χωρητικότητα: 200 άτομα

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης

Parking: Nαι

 

CRETE

 

CAMBOS ESTATE- CRETE 

camboscollage

Με σεβασμό στην ιστορία, τις ρίζες μας και στην Κρητική παράδοση, κάπου ανάμεσα στα γραφικά χωριά του Αποκόρωνα, δημιουργήθηκε ένας υπέροχος χώρος, όπου το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Το «Κτήμα Κάμπος», σε απόσταση αναπνοής από τα Χανιά, πλέον ανοίγει τις πόρτες του κι αγκαλιάζει κάθε κοινωνική σας εκδήλωση σε ένα μοναδικό φυσικό και φιλόξενο περιβάλλον. Γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η ημέρα του γάμου σας, με υπευθυνότητα και συνέπεια η ομάδα του κτήματος «Κάμπος» φιλοξενεί την εκδήλωσή σας με τρόπο που «μόνο εμείς στην Κρήτη ξέρουμε!», όπως αναφέρει. Φύση και γαμήλια δεξίωση γίνονται ένα για να σας προσφέρουν αξέχαστες στιγμές, καθώς ελαιόδεντρα, πορτοκαλιές και κυπαρίσσια εξασφαλίζουν μια ονειρική ατμόσφαιρα που σαγηνεύει. Τα χρώματα και οι μυρωδιές της Κρητικής γής υπόσχονται στιγμές χαλάρωσης κι αρμονίας σε εσάς και τους καλεσμένους σας, ενώ ένα ειδυλλιακό σκηνικό χαρακτηρίζει το γαμήλιο event.

Χωρητικότητα: 400 άτομα 

Εκκλησάκι: Όχι

Φιλοξενία: Χρήση σουίτας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

Parking: Ιδιωτικό

 

 MONEMVASIA

 

ΚΤΗΜΑ ΠΕΤΡΑ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

XOROI 2022 KTIMA PETRA 1200

Μόλις 7 χιλιόμετρα έξω από τη Μονεμβασιά στο δρόμο προς Σπάρτη, δεσπόζει το Κτήμα Πέτρα. Μια όαση καλαισθησίας, κάτι που θα διαπιστώσετε, από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα το επισκεφτείτε. Η φυσική ομορφιά του κτήματος, συνδυασμένη με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική δομή του κτηρίου, αποτελούν τον ιδανικό χώρο, για την διοργάνωση μιας μοναδικής εκδήλωσης, που θα μείνει αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας. Το Κτήμα Πέτρα διαθέτει 2 εντυπωσιακούς χώρους για να πραγματοποιήστε την εκδήλωση που επιθυμείτε, το κτήμα και την αίθουσα. Σε αυτούς τους δύο χώρους μπορείτε να επιλέξετε το ύφος της εκδήλωσης που σας ενδιαφέρει. Το κτήμα, μελετημένο έως και την τελευταία λεπτομέρεια, δημιουργεί την αίσθηση ενός μαγευτικού, ιδιωτικού παραδείσου. 4 καταπράσινα στρέμματα μεσογειακής βλάστησης και πολύχρωμα λουλούδια συνθέτουν ένα παραμυθένιο σκηνικό. Το πέτρινο κτίριο, ένα κόσμημα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής δίπλα από την επιβλητική πέτρινη πλαγιά και με θέα το πέλαγος, δημιουργεί μία μοναδική ατμόσφαιρα που μαγεύει. Στο Κτήμα Πέτρα, συνδυάζεται η τέχνη της φιλοξενίας, η εμπειρία της διοργάνωσης και το άψογο σέρβις ώστε να ικανοποιήσει απόλυτα τις απαιτήσεις σας και να χαρίσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε εσάς και τους καλεσμένους σας. Όποια κι εάν είναι η εκδήλωση, το Κτήμα Πέτρα μπορεί να τη διοργανώσει με συνέπεια κι επαγγελματισμό, υποσχόμενο την απόλυτη επιτυχία της.

Χωρητικότητα: 1200 καθήμενοι

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Όχι

Parking: Ιδιωτικό, με παρκαδόρους

 

 PAROS

 

THE SECRET VIEW- PAROS

secretviewcol

Ένας εξαίρετος χώρος σας περιμένει στη Πάρο, για να πραγματοποιήσετε τον island γάμο που πάντα ονειρευόσασταν! Ο χώρος του Secert View έχει διαμορφωθεί διατηρώντας τον αυθεντικό Κυκλαδίτικο χαρακτήρα του. Το λευκό και μπλε κυριαρχούν στο ηλιόλουστο τοπίο και μαγεύουν τον επισκέπτη, ενώ η θέα στη Νάξο, στις μικρές Κυκλάδες και στο απέραντο μπλε του Αιγαίου καθηλώνουν το βλέμμα. Σήμα κατατεθέν του κτήματος είναι το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας,ντυμένο στα πανέμορφα κυκλαδίτικα χρώματα. Με άνετο χώρο υποδοχής και με πετρόχτιστες πεζούλες, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας αγναντεύοντας τη μαγευτική θέα. Το Secret View συνεργάζεται με άριστους επαγγελματίες του χώρου και αναλαμβάνει εκδηλώσεις ύψους 200 ατόμων σε καθιστική διάταξη. Αναλόγως με το στήσιμο και ύφος της εκδήλωσης μπορεί να φιλοξενήσει έως και 300 άτομα. Διαθέτει τους απαραίτητους χώρους και λειτουργικές ανέσεις και υπηρεσίες όπως χώρο παρκινγκ, τουαλέτες, καθώς και ανάλογη υποδομή ήχου κ φωτισμού για τη διοργάνωση πάρτι και άλλων δρώμενων.

Χωρητικότητα: 250 άτομα

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Όχι

Parking: Ναι

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ 2021-22 - Οι ομορφότεροι χώροι δίπλα στη θάλασσα

Riviera Coast

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /