Μαγευτικό γαμήλιο ταξίδι σε Μπανγκόκ & Πουκέτ- με το Selection Travel Services

Το Selection Travel Services κάνει πραγματικότητα κάθε σας όνειρο παρέχοντας σας τη δυνατότητα να απολαύσετε μοναδικές ταξιδιωτικές επιλογές πάντα στις πιο αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

PHUKET CROWNE PLAZA top 10 hotels in phuket 1 p2

Με εξειδίκευση στα  πακέτα εξωτικών προορισμών, το Selection Travel Services θέτει τις  προτείνει ένα μοναδικό γαμήλιο ταξίδι διάρκειας 11 ημερών σε Μπανγκόκ & Πουκέτ που θα αποτελέσει την αφετηρία για μια μοναδική εμπειρία ζωής!

Έχοντας έντονα τα στοιχεία της Αυτοκρατορίας, η Ταϊλάνδη αποτελεί τον ομορφότερο συνδυασμό φυσικού πλούτου, εξωτισμού και ταξιδιωτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Η χώρα των μασάζ και των ανέσεων, γνωρίζει πώς να χαλαρώνει τους επισκέπτες της, τόσο ώστε τελικά μια μόνο επίσκεψη δεν είναι ποτέ αρκετή.

ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Η “Πόλη των Αγγέλων” όπως αποκαλείται η Μπανγκόκ, βρίσκεται στην καρδιά της Ταϊλάνδης, όπου είναι και η πρωτεύουσα της. Αποτελεί κέντρο οικονομικής ανάπτυξης και επιχειρηματικό σταυροδρόμι της Ασίας. Πρόκειται για μια πόλη 10 εκατομμυρίων ανθρώπων που αποτελεί το πιο ζωντανό και θορυβώδες κομμάτι της Ταϊλάνδης.

 bangkok best things to do.jpg 2

Μια πόλη γεμάτη αντιθέσεις και ενδιαφέροντα, με εκθαμβωτικούς ναούς και βασιλικά ανάκτορα, μουσεία και ιστορικά μνημεία που συνυπάρχουν με πανύψηλους ουρανοξύστες, εστιατόρια, θέατρα, καφέ και μια πραγματικά έντονη νυχτερινή ζωή. Τα υπερσύγχρονα εμπορικά κέντρα προσφέρουν αμέτρητες ευκαιρίες για ψώνια, το κυκλοφοριακό χάος γίνεται ευχάριστη εμπειρία κάνοντας βόλτα με Τούκ Τούκ (το χαρακτηριστικό τρίκυκλο ταξί).

bangkok tuk tuk

 Έχει χτιστεί στις όχθες του ποταμού Τσάο Πράγια. Ο  ποταμός  Τσάο Πράγια  -  γραμμή  ζωής  της  πόλης  και  της  χώρας,  ο οποίος περνάει δίπλα από το Rattakosin και το Ναό της Αυγής είναι γεμάτος από πλοιάρια  όλων  των  μεγεθών, τα οποία μεταφέρουν ανθρώπους  προς  όλες  τις  κατευθύνσεις. Κατά μήκος του Chao Phraya ("River of Kings")  υπάρχουν παζάρια με τρόφιμα στριμωγμένα και γεμάτα θόρυβο από πλανόδιους εμπόρους  που διαλαλούν την πραμάτεια τους,  και  όλα  αυτά  δένουν αρμονικά  με το μοντέρνο και δημιουργούν τη  Μπανγκόκ.

Ένα από τα σημαντικότερα και εντυπωσιακότερα αξιοθέατα της Ταϊλάνδης είναι το Grand Palace, η κατοικία του βασιλιά από το 1782! Πρόκειται για ένα σύμπλεγμα κτιρίων τα οποία βρίσκονται δίπλα στον ναό Wat Pho. Τα κτίρια είναι εντυπωσιακά και βεβαίως παρουσιάζουν μία εικόνα πολυτέλειας αλλά και παραδοσιακής αρχιτεκτονικής.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η πλωτή αγορά Damnoen Saduak. Τα κανάλια που απαρτίζουν σήμερα την πλωτή αγορά χτίστηκαν το 1866 με απόφαση του βασιλιά της Ταϊλάνδης για να διευκολύνει την επικοινωνία με την επαρχία. Έτσι η πώληση αγαθών με βάρκες είναι ένα καθημερινό φαινόμενο που ξεκίνησε το 1967 και σήμερα στηρίζεται αποκλειστικά από τους τουρίστες που την επισκέπτονται και όχι από τους ντόπιους.

bangkok Damnoen 1

Και τέλος υπάρχουν περισσότεροι από 400 εν λειτουργία βουδιστικοί ναοί σε όλη την πόλη.  Oι ναοί διαπρέπουν με τη λάμψη τους σε διάφορους αρχιτεκτονικούς ρυθμούς, χτισμένοι από  τους  μονάρχες Τσάκρι.  Είναι ανοιχτοί στο κοινό ιδιαίτερα εντυπωσιακοί και με πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.


PHUKET 1547d5bf8f291a772c1c6119c7bd056d phuket thailand outfit puket thailandΠΟΥΚΕΤ
Το Πουκέτ, το "Μαργαριτάρι του Νότου" δεν θα μπορούσε να λείπει από το γαμήλιο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη. Το μεγαλύτερο σε έκταση νησί της χώρας και το πιο κοσμοπολίτικο είναι συνώνυμο της χαλάρωσης και της άψογης φιλοξενίας.

Το Πουκέτ είναι αναμφισβήτητα ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ταϊλάνδης.  Τα όμορφα τροπικά τοπία, η έντονη νυχτερινή ζωή, αλλά και απομονωμένες γωνιές ξεκούρασης και χαλάρωσης, αποτελούν τη μαγική συνταγή ενός επίγειου παράδεισου ονόματι Πουκέτ! 

Καταπληκτικοί όρμοι και κόλποι, ακτές στεφανωμένες με πανύψηλους φοίνικες, παραλίες με λευκή άμμο και διάφανα γαλαζοπράσινα νερά, εξωτική βλάστηση με σπάνια είδη χλωρίδας και πανέμορφα τροπικά δειλινά θα σας μαγέψουν.

Selection Travel Services
Περσεφόνης 49, 11854 Αθήνα

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Tel: +30 210 3236130
Fax: +30 210 3236131

Δείτε περισσότερα..

PUKET The Westin Siray Bay Resort Spa Phuket 12

PUKET VILLA ZOLITUDE AND SPA 98993 15062412040030604394

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /