Anastasia Avioti : Ιδιαίτερα κοψίματα και πρωτότυπες γραμμές στη BRIDAL COUTURE συλλογή της

Η σχεδιάστρια Anastasia Avioti στη BRIDAL COUTURE συλλογή της για το 2020, απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι, αγαπά τα εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα και την χειροποίητη τεχνική στα κεντήματα!

 

 

Νυφικά για όλες τις περιστάσεις, με ιδιαίτερα κοψίματα και πρωτότυπες γραμμές , αλλά και τεράστια ποικιλία σε προτάσεις που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης νύφης, να ζήσει στο έπακρο τη στιγμές του γάμου, από την τελετή μέχρι το πρόγευμα και την επόμενη μέρα του πάρτι!

AVIOTI PAROU BFW εικ.22

Σημαντικά στοιχεία της συλλογής είναι η ένταση στην πλάτη, τα μοντέρνα κιμονό οι Ιαπωνικές οπτικές, αλλά και ιδιαίτερες προτάσεις wearable art όπως το νυφικό με τον ζωγραφισμένο καμβά!

AVIOTI PAROU BFW εικ.6

 

Τα ενδύματα του οίκου, απευθύνονται σε γυναίκες όλων των ηλικιών, διεθνώς. θέτοντας τις βάσεις ενός σύγχρονου atelier σχεδιασμού και ραπτικής νυφικού και luxury ready to wear.

AVIOTI PAROU BFW εικ.9

Η BRIDAL COUTURE συλλογή της Anastasia Avioti για το 2020 παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο στο πλαίσιο της Bridal Fashion Week σε μια κατάμεστη αίθουσα. Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν περίπατο σε ένα μονοπάτι με ανθισμένες κερασιές, υπό την μελωδία του αισθαντικού γαλλικού τραγουδιού «Le temps des cerises», που υμνεί την αγάπη δίχως όρους!

AVIOTI PAROU BFW εικ.21

Πιστή στις επιταγές του personal exclusive design, η AnastasiaAvioti σχεδιάζει μοναδικά για την τολμηρή νύφη που θα αποφασίσει να έχει μια εντελώς ξεχωριστή εμφάνιση που την αντιπροσωπεύει, την μεγάλη αυτή στιγμή του γάμου!

AVIOTI PAROUBFWεικ.7

To ατελιέ AVIOTI υπόσχεται μια εναλλακτική πρόταση για τον γάμο στην νέα δεκαετία!

AVIOTI PAROU BFW PRESS PHOTO

Δείτε περισσότερα εδώ.

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /