Υπέροχοι χώροι δεξιώσεων

Όταν σχεδιάζετε την δική σας ξεχωριστή γαμήλια δεξίωση, ένα από τα θέματα που πρέπει να αποφασίσετε εγκαίρως είναι η επιλογή του χώρου. Η Αττική έχει να προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από κτήματα αλλά και παραθαλάσσιους χώρους, κάθε ένα από αυτά ξεχωριστά και ιδιαίτερα. Τι γίνεται όμως, όταν η γαμήλια δεξίωση πραγματοποιείται σε εποχή που δεν ευνοεί την πραγματοποίησή της σε υπαίθριο χώρο; Η λύση είναι απλή αλλά το ίδιο ξεχωριστή. Επιλέγετε κάποια κλειστή αίθουσα ή κάποιον άλλο ιδιαίτερο χώρο.

Παρακάτω θα βρείτε μερικούς ξεχωριστούς χώρους δεξιώσεων για να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει στη δική σας δεξίωση.

 

 

CLUB HOTEL CASINO LOUTRAKI

Club Hotel Loutraki

Το ξενοδοχείο ClubHotelLoutraki, χτισμένο δίπλα στο κύμα, εντάσσεται αρμονικά στο φυσικό περιβάλλον του Λουτρακίου και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τη γαμήλια δεξίωσή σας. Η διακριτική πολυτέλεια, διάχυτη στα στοιχεία αρχιτεκτονικής και διακόσμησής του σε κοινόχρηστους χώρους και δωμάτια, δημιουργεί μια κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και ένα κινηματογραφικό σκηνικό για τη φιλοξενία της πιο σημαντικής ημέρας στο ξεκίνημα της νέας σας ζωής. Ο ειδυλλιακός υπαίθριος  χώρος  δίπλα στις πισίνες, τα ιδιαίτερου ύφους εστιατόρια αλλά και οι ευρύχωρες πολυμορφικές αίθουσες εκδηλώσεων αποτελούν άψογες επιλογές για θεσπέσιες γαμήλιες δεξιώσεις.

Το υψηλής αισθητικής εστιατόριο Oceanos με εκπληκτική θέα στον Κορινθιακό κόλπο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και αποτελεί μοναδικής έμπνευσης επιλογή, έχοντας δυνατότητα φιλοξενίας από 120 έως 350 ατόμων, αναλόγως του είδους της δεξίωσης που επιθυμείτε. Εναλλακτικά, o ενιαίος λειτουργικός χώρος του κέντρου εκδηλώσεων εμβαδού 900 τ.μ. που χάρη στις δυνατότητες διαχωρισμού του παρέχει τέλεια ευελιξία και πολλαπλές επιλογές χώρων ανάλογα με το μέγεθος της δεξίωσης, αποτελεί μια θαυμάσια επιλογή που μπορεί να φιλοξενήσει έως 1.000 καλεσμένους ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες ο πανέμορφος εξωτερικός χώρος δίπλα σε πισίνες και συντριβάνια μεταμορφώνεται στο απόλυτο ατμοσφαιρικό lounge, μαγεύοντας το ζευγάρι και τους εκλεκτούς καλεσμένους της ξεχωριστής αυτής βραδιάς.

Η γαμήλια δεξίωση στο ClubHotelLoutraki θα αποτελέσει μια μοναδική εμπειρία καθώς η ομάδα δεξιώσεων του ξενοδοχείου είναι έτοιμη να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας, να σας δώσει πρωτότυπες ιδέες για happenings, να σας συμβουλέψει για τον κατάλληλο στολισμό, να μεριμνήσει για τον σωστό φωτισμό που θα δημιουργήσει μια παραμυθένια ατμόσφαιρα και να φροντίσει την κάθε λεπτομέρεια, κάνοντας την ημέρα αυτή μοναδική και αξέχαστη. Ο έμπειρος Chef μας και η ομάδα του δημιουργούν γευστικά μενού με εντυπωσιακές παρουσιάσεις που θα σας συναρπάσουν ενώ η άψογη και εγκάρδια εξυπηρέτησή σας καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς θα σας απαλλάξουν από κάθε άγχος.

 

RADISSON BLUE PARK

Radisson Blu Park Hotel Athens

Το Radisson ΒluParkHotelAthens επενδύει στη φιλοξενία με ολική ανακαίνιση των δωματίων του. Η αρχιτεκτονική παρέμβαση στους κοινόχρηστους χώρους, την υποδοχή, το OakRoomloungecafé, το GalloNerorestaurant και τις αίθουσες εκδηλώσεων, σε urbannaturedesign συνδέει νοητά το ξενοδοχείο με τη φύση! Το St’AstraBluerooftop στον 9ο όροφο με την πανοραμική πισίνα αποτελεί όαση δροσιάς στο κέντρο της πόλης για τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ η  συνολική  εμπειρία  φιλοξενίας  απογειώνεται,  στο πολυβραβευμένο,  St’ Astra – rooftop restaurant bar με την εξαιρετική μεσογειακή κουζίνα, τα signature cocktails και τη μοναδική 360ο θέα της Αθήνας και της Ακρόπολης. Τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου συμπληρώνουν το πλήρως εξοπλισμένο fitnesscenter και το υπόγειο ιδιωτικό parking 300 θέσεων.

 

ΠΟΛΥΧΏΡΟΣ ΕΎΠΟΛΙΣ

Πολυχώρος Εύπολις

Ένας χώρος για δυνατές συγκινήσεις! Κάτω από την σκιά του Υμηττού, δημιουργήθηκε ένας χώρος με ιδιαίτερη αισθητική, εμπνευσμένος από την αρχιτεκτονική των Ενετών, ο πολύχωρος Εύπολις. Ο πολυχώρος Ευπολις διακρίνεται για την άριστη λειτουργικότητα του και είναι ο ιδανικός για κάθε είδους εκδήλωση, γάμους, βαπτίσεις, επαγγελματικά συνέδρια. Η πολυετής πείρα, η προσωπική φροντίδα, η δημιουργικότητα και η αστείρευτη φαντασία των ανθρώπων του, που δίνουν πάντα τον καλύτερο εαυτό, εγγυώνται για την άριστη εξυπηρέτηση και ξεχωριστές στιγμές απόλαυσης.

 

AVENUE UNDER THE STARS - FAMILY LAND

Avenue Under The Stars - Family Land

Κάτω από τα άστρα το AvenueUndertheStars είναι έτοιμο να φιλοξενήσει κάθε σύγχρονη επαγγελματική και κοινωνική σας εκδήλωση. Οι όμορφοι και λιτά σχεδιασμένοι χώροι μας είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν κάθε σύγχρονη επαγγελματική και κοινωνική σας εκδήλωση όπως πάρτι, βάπτιση & γάμο καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας και εντυπωσιασμένους τους καλεσμένους σας. Τα μενού επιμελούνται οι Executive Chef της επιχείρησης με άρτια εξειδικευμένο προσωπικό και η παρασκευή των γευμάτων γίνεται στο χώρο μας κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Aποτελείται από τα καταστήματα: Rock Avenue, Brigade of Gastronomy, Avenue Under the Stars, Παιδότροπος & το Rock ‘n Roller.

 

BARIN EVENTS

Barin Events

Η "Αίθουσα των 2 Πιάνων" & η Αίθουσα "Μουσική" του BarinEvents, είναι ιδανικές για Δεξιώσεις Γάμου και Βάπτισης έως 130 άτομα. Σε ένα πολύ όμορφο κτίριο, στα νότια προάστια της Αθήνας, στο Ελληνικό,  η ομάδα του BarinEvents, περιμένει να σας υποδεχθεί και να σας ξεναγήσει, στους πολυτελείς χώρους του. Η "Αίθουσα των 2 Πιάνων" και η Αίθουσα "Μουσική" του BarinEvents, είναι ιδανικές για να φιλοξενήσουν, με άνεση χώρου για τους καλεσμένους σας, εκδηλώσεις έως 130 άτομα σε καθιστή ή buffet εκδήλωση & έως 180 άτομα σε όρθιο κοκτέιλ.

Προσφέρει αίθουσες υψηλής αισθητικής, για τις ξεχωριστές στιγμές σας! Τα ασημένια μαχαιροπήρουνα, οι πορσελάνες και τα κρυστάλλινα ποτήρια, προσδίδουν νότες φινέτσας στην εκδήλωση που ονειρεύεστε. Το BarinEvents, διαθέτει πολυτελείς βοηθητικούς χώρους, είσοδο χωρίς σκαλοπάτια, πάρκινγκ, ασανσέρ και γκαρνταρόμπα για τους καλεσμένους σας. Όλες οι αίθουσες, διαθέτουν συστήματα κλιματισμού, εξαερισμού και Wi-Fi. Διαθέτουν επίσης εντυπωσιακά εφέ για ξεχωριστή ατμόσφαιρα και προσφέρουν ηχητικό εξοπλισμό, χωρίς καμία χρέωση. Θα βρείτε επίσης, μία έμπειρη ομάδα στη Διοργάνωση Εκδηλώσεων, έτοιμη να σας ακούσει, και να υλοποιήσει το όραμά σας! Άψογο service, φαντασία και δημιουργικότητα, συνέπεια και ανταγωνιστικές τιμές, είναι τα στοιχεία που κάνουν μοναδική κάθε εκδήλωση που αναλαμβάνουμε.

 

BRIGADE OF GASTRONOMY - FAMILY LAND

Brigade Of Gastronomy - Family Land

Νέο & φιλόξενο συνδυάζει αρμονικά ρετρό και μοντέρνα στοιχεία ενώ το μενού είναι πλούσιο σε μεσογειακές γεύσεις που ακολουθούν τη φιλοσοφία και τις συνταγές της ελληνικής κουζίνας δημιουργώντας πιάτα εύγεστα και επιθυμητά με επιλεγμένα αγνά υλικά μικρών παραγωγών και προσοχή στην ποιότητα. Σας υποδέχεται στην σάλα του { καθημερινά, εκτός Δευτέρας } με σκοπό να φιλοξενήσει χαλαρές  κοινωνικές και επαγγελματικές συναντήσεις, αξέχαστα γεύματα, εκδηλώσεις και όμορφες βραδιές για να διασκεδάσετε με την παρέα σας. Οι όμορφοι και λιτά σχεδιασμένοι χώροι μας είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν κάθε σύγχρονη επαγγελματική και κοινωνική σας εκδήλωση όπως πάρτι, βάπτιση & γάμο καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας και εντυπωσιασμένους τους καλεσμένους σας. Τα μενού επιμελούνται οι Executive Chef της επιχείρησης με άρτια εξειδικευμένο προσωπικό και η παρασκευή των γευμάτων γίνεται στο χώρο μας κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

 

ISTIOPLOIKOS

Istioploikos

Ο ιστορικός και πλήρως ανακαινισμένος χώρος εκδηλώσεων του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς , βρίσκεται σε ένα προνομιακό σημείο, ακριβώς  δίπλα  στη θάλασσα, δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό για την εκδήλωση των προσωπικών σας εκδηλώσεων, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ο  executive Chef Νίκος Κοντομάρκος μαζί με το επιτελείο του, είναι πάντα στη διάθεση σας για να δημιουργήσει το μενού της επιλογής σας (buffet, set ή finger food) με επιλεγμένα υλικά, επαγγελματισμό και πολλή όρεξη. Ο ιδιαίτερος εξοπλισμός του χώρου και η μοντέρνα αρχιτεκτονική δίνουν έναν minimal ύφος στην εκδήλωση σας ενώ το background της μαγευτικής Καστέλλας δημιουργεί την αίσθηση πως βρίσκεστε σε νησί.

 

ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΟΥΤΑΛΕΣ

Xylines Koutales

Εάν αναζητάτε μοναδικές και λαχταριστές γεύσεις για να μοιραστείτε με τους καλεσμένους σας την ημέρα του γάμου σας, το εστιατόριο « Ξύλινες Κουτάλες» είναι η ιδανική επιλογή! Οι Ξύλινες Κουτάλες στην πλατεία της Βουλιαγμένης βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα. Ο χώρος του αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για τις  προσωπικές σας εκδηλώσεις, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου με τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και 150 άτομα. Η υπέροχη εξωτερική αυλή μέσα στο πράσινο και με θέα στη θάλασσα λειτουργεί κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Το έμπειρο προσωπικό είναι στη διάθεσή σας για να επιμεληθεί τη δεξίωση του γάμου σας, τη βάφτιση του παιδιού σας, ένα εταιρικό event ή καθε λογής party, παρέχοντας μια σειρά από υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Οργανώστε τον γάμο σας και αφήστε τους ανθρώπους του εστιατορίου «Ξύλινες Κουτάλες» να επιμεληθούν κάθε λεπτομέρεια σχετικά με τη ροή, τα μενού και να φροντίσουν για όλες τις πινελιές που θα μετατρέψουν τη γαμήλια δεξίωσή σας σε μια αξέχαστη γιορτή αγάπης!

 

MOORINGS

Moorings

Σε ένα μοναδικό σημείο της Μαρίνας του Λαιμού της Βουλιαγμένης, θα βρείτε έναν ξεχωριστό χώρο, με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Το Moorings δημιουργεί το ιδανικό σκηνικό για ξεχωριστές εκδηλώσεις προσφέροντας εντυπωσιακή θέα στον απέραντο κόλπο της Βουλιαγμένης. Ένας χώρος σύγχρονης αρχιτεκτονικής και μοναδικής αισθητικής, με πολυετή εμπειρία στην οργάνωση κοινωνικών και εταιρικών δεξιώσεων, το Moorings υπόσχεται ένα άψογο αποτέλεσμα για κάθε είδους εκδήλωση.

 

ODOS KASSANDRAS 11

Odos Kassandras 11

Η «Οδός Κασσάνδρας 11» με υψηλά στάνταρντ σε όλους τους τομείς και με προσήλωση στην κάθε λεπτομέρεια της εκδήλωσης σας, είναι μια πηγή σιγουριάς, για μια επιτυχημένη δεξίωση υψηλής αισθητικής και λεπτού γούστου. Ο χώρος της δεξίωσης, είναι ένα κτίριο του περασμένου αιώνα, με εντυπωσιακή διαχρονική αρχιτεκτονική, που μπορεί να φιλοξενήσει 260 άτομα σε καθιστό μενού και 500 σε κοκτέιλ πάρτι. Το παλιό εργοστάσιο αυτοκινήτων μεταμορφώθηκε σε έναν επιβλητικό και ταυτόχρονα ζεστό και φιλόξενο χώρο. Χτισμένο με παραδοσιακά δομικά υλικά, όπως η πέτρα, το ξύλο και το μέταλλο, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά με τον κατάλληλο φωτισμό και δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα που σε παραπέμπει σε άλλες εποχές. Θα γευτείτε ονειρεμένες γαστρονομικές δημιουργίες από τους σεφ μας Σάββα Κοντούδη και Γιώργο Ζευγολατάκο, σύμφωνα με την προσωπική σας άποψη και επιθυμία, που σε συνδυασμό με τον πολυτελή εξοπλισμό, το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας διασφαλίζουν την επιτυχία της δεξίωσης που έχετε ονειρευτεί. Και θα τελειώσουμε την βραδιά μας με τις καλύτερες ευχές μας και με ένα εικαστικό δώρο για να θυμάστε πάντα την αρχή στο όνειρό σας!

 

ROCK AVENUE - FAMILY LAND

Rock Avenue - Family Land

Κάθε μέρα και μία νέα εμπειρία! Το Rock Avenue είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό cafe bar. Είναι ένας εξαιρετικής αισθητικής χώρος, πρόσφατα ανακαινισμένος, όπου κυριαρχούν οι γήινοι τόνοι, η πέτρα και το ξύλο. Ένα all day bar-restaurant σας υποδέχεται στην σάλα του { καθημερινά από τις οκτώ το πρωί έως αργά το βράδυ } με σκοπό να φιλοξενήσει χαλαρές οικογενειακές στιγμές, επαγγελματικές συναντήσεις, αξέχαστα γεύματα, εκδηλώσεις και όμορφες βραδιές για να διασκεδάσετε με την παρέα σας. Οι όμορφοι και λιτά σχεδιασμένοι χώροι είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν κάθε σύγχρονη επαγγελματική και κοινωνική σας εκδήλωση όπως πάρτι, βάπτιση & γάμο καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας και εντυπωσιασμένους τους καλεσμένους σας.

SEA SOUL LUXURY EVENTS

Sea Soul Luxury Events

Αξέχαστη παραθαλάσσια δεξίωση γάμου με αύρα νησιού στο Sea Soul Luxury Events! Το Sea Soul Luxury Events είναι ένας μικρός επίγειος παράδεισος μόλις μερικά χλμ. από την Αθήνα. Σας περιμένει να ανακαλύψετε το υπέροχο τοπίο με την διάπλατη θέα το Αιγαίο! Σας υποδέχεται για να φιλοξενήσει υψηλού επιπέδου δεξιώσεις δίπλα στο κύμα, με φόντο το όμορφο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα αλλά και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και τη μοναδική του αισθητική. Το Sea Soul βρίσκεται πάνω στην παραλία του Αγίου Ανδρέα (Νέα Μάκρη) και συνθέτει την τέλεια συνταγή ενός μοναδικού τοπίου! Διαθέτει δύο υπέροχους χώρους, το «Νηνεμία» και το «Εν Θαλάττη» με πλήρης ηχομόνωνη, parking, 2 νυφικές σουίτες, και χωρητικότητα 400 ατόμων έκαστος. Ο πολυτελής εξοπλισμός αλλά και η επιμέλεια της διακόσμησης χαρίζουν λάμψη και στυλ, απογειώνοντας κάθε εκδήλωση στο μοναδικό και προνομιακό location σε ένα παραμυθένιο παραθαλάσσιο setting.

 

ST. GEORGE LYCABETTUS LIFESTYLE HOTEL

St. George Lycabettus Lifestyle Hotel

Αναζητάτε το τέλειο μέρος για να πείτε το «Ναι» στο κέντρο της Αθήνας; Δεν χρειάζεται να πάτε μακριά, το St. GeorgeLycabettusLifestyleHotel είναι ο ιδανικός προορισμός για τον γάμο και τη δεξίωσή σας. Αφήστε την εξειδικευμένη και εμπνευσμένη ομάδα να κάνει πραγματικότητα το γαμήλιο όνειρό σας, είτε στις πολυτελείς αίθουσές μας όπως το LeGrandBalcon στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, είτε σε συνεργασία με ειδυλλιακά ιδιωτικά κτήματα. Είτε πρόκειται για ένα γεγονός σε στενό οικογενειακό κύκλο είτε για ένα μεγάλο πάρτι για πολλούς καλεσμένους το St. GeorgeLycabettusLifestyleHotel θα σχεδιάσει με προσοχή και θα πραγματοποιήσει με λεπτομέρεια την σημαντική αυτή μέρα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε μια σειρά από δωρεάν παροχές στο ζευγάρι που θα επιλέξει το St. GeorgeLycabettusLifestyleHotel για το γάμο του ή θα επιλέξει τις γαμήλιες παροχές μας όπως το catering και τις υπηρεσίες bartending.

 

ΑΘΗΝΑΐΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Αθηναΐς Πολυχώρος Πολιτισμού

O Πολυχώρος Πολιτισμού Αθηναίς αποτελεί την πιο ελκυστική και αξιόπιστη επιλογή για τη διοργάνωση γαμήλιων δεξιώσεων. Με πρωτοποριακή σχεδίαση, προηγμένο οπτικοακουστικό εξοπλισμό και αξεπέραστη ποιότητα υπηρεσιών, στις αίθουσες του πολυχώρου φιλοδοξούμε να προσθέσουμε έναν επιπλέον λόγο για τον οποίο θα θυμάστε με χαρά την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας. Εδώ οι προσωπικές σας επιδιώξεις, τα δικά σας όνειρα, έχουν τον πρώτο λόγο. Οι αίθουσες δεξιώσεων γάμου του Πολυχώρου Πολιτισμού Αθηναίς είναι ευρύχωρες και διαθέτουν μοναδική και εξαιρετική αισθητική. Στην αποκλειστική σας διάθεση θα βρίσκεται ο πολυτελής εξοπλισμός του χώρου, κρυστάλλινα και πορσελάνινα σκεύη άριστης ποιότητας, καθώς επίσης και ποικιλία από υφάσματα. Παράλληλα, οι αξιόπιστοι συνεργάτες μας θα αναλάβουν τη μουσική επένδυση, το φωτισμό, τη διακόσμηση γάμου και τον ανθοστολισμό πάντα πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν τις δικές σας προτιμήσεις. Στον Πολυχώρου Πολιτισμού Αθηναίς, οι γάμοι αντιμετωπίζονται ως γεγονότα μοναδικά και ξεχωριστά προσδίδοντάς τους την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα που τους ταιριάζει!

 

ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ

Αίγλη Ζαππείου

Ο Γάμος που έχετε ονειρευτεί, στην Αίγλη Ζαππείου! Σε έναν ιστορικό χώρο, που όμοιός του δεν υπάρχει στην Αθήνα, στον πιο όμορφο και καταπράσινο κήπο της πόλης, η πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας θα είναι σίγουρα και η πιο όμορφη! H προσήλωσή στην εξαιρετική ποιότητα των υλικών και των υπηρεσιών και η πολυετής εμπειρία δημιουργούν τις ομορφότερες αναμνήσεις για εσάς - δημιουργούν πάντα το καλύτερο! Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν ο καιρός το επιτρέπει, ο εξωτερικός χώρος “Acropolis View”, το εστιατόριο ελληνικής κουζίνας “Αίγλη Εστιατόριο” καθώς και ο ατμοσφαιρικός χώρος του “Aegli Garden” είναι εξίσου ιδανικές επιλογές για την οργάνωση μιας πραγματικά μαγικής βραδιάς με διακριτική, ατμοσφαιρική πολυτέλεια. Οι αναπάντεχα προσιτές τιμές των υπηρεσιών σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες αναδεικνύουν την Αίγλη Ζαππείου ως την καλύτερη επιλογή για τη δική σας εκδήλωση.

 

ΑΝΘΕΛΕΙΑ

Ανθέλεια

Η Κορυφαία Επιλογή στη Δεξίωση! Ένας μοναδικά καλαίσθητος χώρος στην παραλία σας προσκαλεί για να ζήσετε τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας. Η επιβλητική αρχιτεκτονική του κτηρίου που δεσπόζει πάνω στην θάλασσα, θα σας κερδίσει με την πρώτη ματιά. Ο Πολυχώρος Ανθέλεια έχει περιβάλλον ονειρικό και φιλόξενο, που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και αγάπη, αποκλειστικά και μόνο για δεξιώσεις και events. Η μοναδική θέα στην θάλασσα, η ομορφιά του τοπίου και η άψογη εξυπηρέτηση, σίγουρα θα σας αφήσουν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Η κλασσική κομψότητα στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους κυριαρχεί με τα μαρμάρινα δάπεδα, λεπτομέρειες από ξύλο, πολυτελή υφάσματα, αλλά και τον ατμοσφαιρικό φωτισμό του κτηρίου, που αναδεικνύει την πισίνα αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο του κήπου. Το αίθριο, το οποίο βρίσκεται στο δεύτερο επίπεδο του χώρου, με πανοραμική θέα στην θάλασσα, είναι ιδανικό για το ποτό της υποδοχής ή και για μικρότερες εκδηλώσεις. Η εσωτερική αίθουσα με τις απαλές αποχρώσεις και τις εντυπωσιακές τεχνοτροπίες, συμπληρώνει τον εξωτερικό χώρο τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ αποτελεί την ιδανική λύση για τον χειμώνα καθώς και για τα απρόοπτα του καιρού. Το υπέροχο σκηνικό ολοκληρώνεται με την επιμέλεια της διακόσμησης του γάμου σας που είναι παροχή του χώρου μας. Εσείς δεν έχετε παρά να αφεθείτε στη μαγεία του ειδυλλιακού Πολυχώρου Ανθέλεια και να ζήσετε πραγματικά μοναδικές στιγμές.

 

ΑΦΡΟΔΙΤΗ & ΈΡΩΤΑΣ

Αφροδίτη & Έρωτας

Ένας πολυχώρος δεξιώσεων που ταυτίζεται με τους θεούς της ομορφιάς και του πάθους. Η δική σας δεξίωση πλημμυρίζει γεύσεις, διασκέδαση, αισθητική και ελληνική φιλοξενία… Το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό, με γούστο και φινέτσα, δημιουργεί ένα εντυπωσιακό περιβάλλον, ανάλογα με την εποχή, αλλά και τις δικές σας προτιμήσεις, σε συνδυασμό πάντα με την μεγάλη ποικιλία και αφθονία ποιοτικών γαστριμαργικών απολαύσεων.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Εθνικός Γυμναστικός Σύλλογος

Στην καρδιά της Αθήνας, δίπλα από το Ζάππειο  και ανάμεσα στο  Καλλιμάρμαρο και τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, υπάρχει ένας μοναδικός χώρος (3.550 m2) περιστοιχιζόμενος από πράσινο  που μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους  εκδήλωση. Έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει εκδηλώσεις 3000 ατόμων banquet (καθήμενων). Υπάρχει και δεύτερος υπαίθριος χώρος (540 m2) με ξύλινο δάπεδο με δυνατότητα έως 300 ατόμων banquet (καθήμενων). Επίσης διατίθεται κλειστή  αίθουσα (210 m2) για εκδηλώσεις με δυνατότητα έως  130 ατόμων banquet (καθήμενων), 180 ατόμων σε θεατρική διάταξη,για κοκτέιλ, για σεμινάρια ή συσκέψεις στον ανοιχτό χώρο. Με θέα στην Ακρόπολη και στον Λόφο Αρδηττού η εκδήλωση σας θα σας μείνει αξέχαστη.

 

ΜΕΝΤΗΣ - ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΜΕΝΤΗΣ - Αίθουσες εκδηλώσεων

Οι Μουσικές Αίθουσες Εκδηλώσεων ‘Μεντής’ είναι μία επιχείρηση στο χώρο της εστίασης και της διασκέδασης που κλείνει φέτος 19 χρόνια ζωής. Η αγάπη μας και ο σεβασμός σε αυτό που κάνουμε είναι ευδιάκριτη και καθορίζονται από τις συνεχείς προσπάθειές μας για την καλύτερη εμφάνιση του χώρου, την καλύτερη απόδοση των καλλιτεχνών μας, αλλά και την όσο το δυνατόν ποιοτικότερη κουζίνα μας, που μαζί με την άμεση και άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας (σέρβις), μας κάνουν να νιώθουμε περήφανοι.

 

ΜΙΑ ΦΟΡΑ BY ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ

Μια φορά

Ένας καινούργιος χώρος έρχεται να υποδεχτεί τις υψηλές γαστρονομικές απαιτήσεις σας. Στο επαγγελματικό γεύμα, στο γάμο, στη βάπτιση και σε όποια άλλη εκδήλωση θέλετε να μοιραστείτε με τους συνεργάτες ή τους φίλους σας, έχουμε την εμπειρία και κατέχουμε την τέχνη για να προσφέρουμε ο,τι καλύτερο σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

 

ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μπαλκόνι στις Κυκλάδες

Σύγχρονη ελληνική κουζίνα σε έναν χώρο δεξιώσεων με μοναδική θέα στον αργοσαρωνικό! Το Μπαλκόνι στις Κυκλάδες, το εστιατόριο με την εκπληκτική θέα σε Αργοσαρωνικό, Ακρόπολη και Λυκαβηττό στη ράχη του Υμηττού στην περιοχή του Καρέα στον Βύρωνα, αναλαμβάνει να οργανώσει τη γαμήλια δεξίωση σας προσφέροντάς σας ένα μοναδικό συνδυασμό περιβάλλοντος υψηλής αισθητικής και μενού εξαιρετικής ποιότητας, σχεδιασμένων ειδικά για εσάς και τους καλεσμένους σας βάσει των προτιμήσεων και των αναγκών σας με τις πιο φρέσκες πρώτες ύλες και παρασκευή την ίδια ημέρα, πιστό στη συνέπεια της καθημερινής του λειτουργίας ως εστιατόριο. Το Μπαλκόνι στις Κυκλάδες διαθέτει αίθουσα φιλοξενίας έως 200 ατόμων, καθώς και roof garden (για τους καλοκαιρινούς μήνες) με δυνατότητα φιλοξενίας έως 300 ατόμων. Τα πιάτα που συνθέτουν το κάθε μενού ξεχωρίζουν σε πρωτοτυπία αντανακλώντας τον a la carte χαρακτήρα του εστιατόριου μας που μας έχει καθιερώσει ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια σύγχρονης ελληνικής κουζίνας και εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα που είναι βέβαιο ότι οι καλεσμένοι σας θα συζητάνε για καιρό…

 

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο Χρήστος

Το πιο ιστορικό κέντρο εκδηλώσεων στο Χαλάνδρι. Η αίθουσα εκδηλώσεων του παραδοσιακού εστιατορίου “Χρήστος” φροντίζει για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας. Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρία, σας εγγυόμαστε ότι η οργάνωση της εκδήλωσής σας, στον χώρος μας, θα είναι άψογη. Παρέχουμε μεγάλη ποικιλία γεύσεων για όλα τα γούστα και πάντοτε σε προσιτές τιμές. Η αίθουσα εκδηλώσεών μας μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και ……. καλεσμένους των οποίων τα τραπέζια διαλέγετε εσείς αν θέλετε να είναι ροτόντες ή παραλληλόγραμμα με ντυμένες καρέκλες. Για εκδηλώσεις που θα θυμάστε εμπιστευθείτε την πολύχρονη εμπειρία μας. Θα χαρούμε να γίνουμε οι συνδιοργανωτές της πιο επιτυχημένης σας δεξίωσης!

LA SOIREE DE VOTANIQUE

La Soiree De Votanique

Η εναλλακτική επιλογή με στυλ για κάθε εκδήλωση. Το La Soiree De Votanique, είναι ένας μοναδικός χώρος στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει την εναλλακτική - οικονομική εκδήλωσή σας, ακριβώς όπως την έχετε φανταστεί. Είτε πρόκειται για γάμο, βάπτιση, εταιρική εκδήλωση είτε ακόμη και απλά για ένα τραπέζι στους φίλους σας, το La Soiree De Votanique είναι δανικό για όσους αναζητούν την απλότητα και την ανθρώπινη προσέγγιση. Αποτελούμενο από τρεις διαφορετικούς χώρους - κύριο χώρο-μπαρ, αυλή και εστιατόριο - συνολικού εμβαδού 210 τ.μ., έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 150 καθούμενων ή 200 (100 καθούμενοι & 100 σε μπαρ ή ψηλά πάσα- stools). Η Αθηναϊκή αυλή, η οποία χαρακτηρίζει το Soiree μπορεί να κλείσει τελείως, ανεξαρτήτου εποχής, ώστε να φιλοξενήσει τους καλεσμένους σας, ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν. Τα 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των εκδηλώσεων, σας παρέχουν την εγγύηση που χρειάζεστε για την άψογη εκτέλεση της βραδιάς σας!

 

Διαβάστε ακόμη

ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ 2021-22 - Τα ομορφότερα κτήματα γάμου για τη δική σας ξεχωριστή δεξίωση

ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ 2021-22 - Οι ομορφότεροι χώροι δεξιώσεων δίπλα στη θάλασσα

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /