Γαμήλια δεξίωση με το Atene Catering: Εκλεκτά εδέσματα για απαιτητικές παλέτες

Όταν η γαμήλια δεξίωση μετατρέπεται σε μια απόλυτη γαστρονομική εμπειρία!

Θέλετε να απογειώσετε τη γαμήλια δεξίωσή σας, συνδυάζοντάς την με μια απολύτη γαστρονομική εμπειρία;  Με γνώμονα το ύφος της εκδήλωσης, το χώρο, την εποχή, το είδος της κουζίνας και τις επιθυμίες σας, η έμπειρη ομάδα του Atene Catering σχεδιάζει και σας παρέχει ολοκληρωμένες, εξατομικευμένες γευστικές προτάσεις.

 

 

 

 

atene01

 

 

 

 

Ύστερα από δοκιμές μιας ευρείας γκάμας πιάτων κι εδεσμάτων, επιλέξτε τις γεύσεις που σας ταιριάζουν. Μενού buffet, σερβιριζόμενο γεύμα, welcome drinks, δημιουργικά cocktails, πρωτότυπη ποικιλία finger food, όλα άρτια δημιουργημένα από υλικά υψηλής ποιότητας, ικανοποιούν ακόμη και τις πιο απαιτητικές παλέτες. Λαχταριστά εδέσματα δεσπόζουν στο κέντρο του τραπεζιού, ανοίγοντας την όρεξη, αλλά και τη διάθεση για αλληλεπίδραση. 

 

 

atenep02

 

 

sweetscollage

atene10

 

 

Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα του Atene Catering, είναι η συνεργασία με πολλούς αποκλειστικούς χώρους δεξιώσεων, όπως τα κτήματα Santa Maria, Gaia, Kropias Gi, οι οποίοι πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες σας. Οι υπηρεσίες παρέχονται για πλήθος καλεσμένων, ακόμη και στην ανοιχτή θάλασσα, στο ενοικιαζόμενο ή ιδιωτικό yacht σας. Το επαρκώς καταρτισμένο προσωπικό κι οι έμπειροι επαγγελματίες που εκτιμούν τις αξίες της ευγένειας και της φιλοξενίας, υπόσχονται να φροντίσουν για την άριστη έκβαση της δεξίωσης σας, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. 

 

atene13

 

 

Παράλληλα, στη διάθεσή σας βρίσκεται και μια ιδιαίτερη σειρά εξοπλισμού εκδηλώσεων, από τραπέζια ροτόντες με κομψά υφάσματα, έως και επάργυρα ή χρυσά μαχαιροπίρουνα. Η ποικιλία πολυτελών σερβίτσιων και κρυστάλλινων ποτηριών, δημιουργούν μια ολοκληρωμένη εικόνα μοναδικής αισθητικής.

 

atene05

 

 

Έτσι το Atene Catering μετατρέπει τα πιάτα του γαμήλιου μενού σε ευχάριστες στιγμές και αναμνήσεις για εσάς και τους εκλεκτούς καλεσμένους σας!

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /