Woman In White: Για έναν θεματικό γάμο βγαλμένο από τον κόσμο των παραμυθιών

Ζήστε το γάμο σας ως πριγκίπισσα από το αγαπημένο σας παραμύθι, σαν τη "Σταχτοπούτα", τη "Χιονάτη" ή την "Ωραία Κοιμωμένη" και αφεθείτε στην αγκαλιά του ξεχωριστού σας πρίγκιπα!

 Τα παραμύθια, με αυτό το γοητευτικό περιτύλιγμα της μαγείας, είναι αυτά που μας μεγαλώνουν και μας συντροφεύουν σε μυριάδες στιγμές της παιδικότητάς μας. Μεγαλώνοντας, γνωρίζουμε τον κόσμο καλύτερα και δυσκολευόμαστε να βρούμε τη γνώριμη μαγεία ξανά. Κάποιοι όμως, έχουν τα μάτια της ψυχής τους ανοιχτά και δεν χάνουν την ελπίδα. Πρόκειται για τους ονειροπόλους και αθεράπευτα ρομαντικούς αυτού του κόσμου, εκείνους που θα θελήσουν το παραμύθι να γίνει ένα με το γάμο τους!

 

WIWI 02

 

WIWI 07

 

Σ' αυτό το σημείο έρχεται η Woman in White, μια επίλεκτη ομάδα αφοσιωμένων επαγγελματιών, που μέλημά τους, δεν είναι άλλο, από το να συνθέσουν τον τέλειο fairytale wedding!  Με την αγάπη τους για δημιουργία και το αστείρευτο πάθος τους, ζωντανεύουν τα κλασικά αριστουργήματα των παιδικών σας χρόνων. Ένα καταξιωμένο δίκτυο συνεργατών, αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας έναν θεματικό γάμο, με πρωταγωνιστές εσάς! Παραμύθια όπως η "Χιονάτη", η "Σταχτοπούτα", η "Jasmine", παίρνουν σάρκα και οστά μπροστά στα μάτια σας. Αν το baroque είναι το στοιχείο στο οποίο έχετε αδυναμία, τότε θα βρείτε ταιριαστό για εσάς το παραμύθι της "Πεντάμορφης". Για τους λάτρεις του boho style, ο θεματικός γάμος με άρωμα Ανατολής, το "Χίλιες και μια Νύχτες", φαντάζει εξαίσια επιλογή!

Έμπειροι στυλίστες, επιμελούνται τόσο τη δική σας εμφάνιση όσο και του γαμπρού, στην κυριολεξία από την κορυφή ως τα νύχια! Νυφικά φορέματα, κοστούμια γαμπρού, κομμώσεις, νυφικό μακιγιάζ, υποδήματα (custom made για κάθε νύφη)!

Η Ολυμπία Ταμπάκη της Woman in White θα δημιουργήσει τη δική σας παραμυθένια πραγματικότητα!

 

WIWI OLYMPIA TAMPAKI

 

Συζητήσαμε με την Ολυμπία Ταμπάκη, wedding planner και ιδρύτρια της Woman in White, θέλοντας να σας αποκαλύψουμε περισσότερες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Μια απορία μας, ήταν πως ακριβώς διαφοροποιείται το στήσιμο ενός τέτοιου θεματικού γάμου σε σχέση με το σκέλος της δεξίωσης. Η Ολυμπία, εξηγεί ότι με γνώμονα τη μεγάλη διάρκεια της δεξίωσης αλλά και τον παραπανίσιο χρόνο που θα περάσουν εκεί οι καλεσμένοι, δίνεται σπουδαιότερη βαρύτητα.

Για τους θεματικούς γάμους, ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι οι επιλογές δεν εξαντλούνται μόνο στο παραμυθένιο στοιχείο. Όσες νύφες ονειρευόσασταν, ότι θα θέλατε να ζούσατε σε μια άλλη εποχή, πλέον αυτή η φαντασίωσή σας μπορεί να πραγματοποιηθεί! Από αναφορές σε ταινίες όπως ο "Υπέροχος Γκάτσμπυ" ή σε εξέχουσες προσωπικότητες όπως η "Φρίντα Κάλο", ετοιμαστείτε για ένα αξέχαστο ταξίδι στο χρόνο!

Το δημοφιλέστερο παραμύθι, που έχει αποτελέσει concept γάμου, σύμφωνα με την Ολυμπία είναι η "Σταχτοπούτα". Μια πιθανή εξήγηση, είναι πως μέσα στο γυναικείο υποσυνείδητο παραμένει ισχυρή η πεποίθηση πως ο πρίγκιπας του παραμυθιού υπάρχει και μπορεί να βρεθεί.

 

WIWI 05

 

WIWI 08

 Σας επιφυλάσσουμε εννοείται και το backstage των προετοιμασιών, από αυτό το πολυαγαπημένο παραμύθι της "Σταχτοπούτας". Τόσο η νύφη όσο και η ομάδα διοργάνωσης του event διασκεδάζουν πολύ με τις προετοιμασίες. Σημαντικότερο όλων, είναι η νύφη να νιώσει άνεση και να το βιώσει όσο το δυνατόν περισσότερο! Το πρώτο βήμα γίνεται με την επιλογή του bridal look, στη συνέχεια ακολουθεί η εκκλησία και ο χώρος της εκδήλωσης, με ζητούμενο να συνάδουν με το concept του γάμου. Για την επίτευξη μιας παραμυθένιας αίσθησης, επιστρατεύονται πολλά στοιχεία, όπως η διακόσμηση, ο ανθοστολισμός, ο φωτισμός είτε με κεριά, είτε με φώτα, η κατάλληλη χρωματική παλέτα κτλ. Ένα από τα highlights, που μας αποκάλυψε η Ολυμπία, ήταν το ζευγάρι που ήθελε να αναπαραστήσει το βαλς της "Σταχτοπούτας" με τον πρίγκιπα.

«Όταν το ζευγάρι χόρεψε μέσα σε σύννεφο ξηρού πάγου, με background την αληθινή άμαξα-κολοκύθα της "Σταχτοπούτας", ήταν από τις πιο όμορφες εικόνες, που θυμόμαστε σε γάμο»!

Τέλος, αν αυτό που σας εμποδίζει από το να "μεταφερθείτε" στο μαγευτικό σύμπαν ενός παραμυθένιου γάμου, είναι το οικονομικό θέμα, τότε θα σας χαροποιήσει το να μάθετε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς το απαιτούμενο budget, συγκεκριμένα, είναι πολύ προσιτό. Μπορείτε και εσείς να ζήσετε την εμπειρία που ονειρευτήκατε, ξεκινώντας τον έγγαμο βίο σας με αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό και στην καρδιά σας!

WIWI 06

 

   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ WOMAN IN WHITE

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /