pelion vendors

Με φρέσκια ματιά, εμπειρία, δημιουργικότητα, προσοχή στη λεπτομέρεια κι έμφαση στην επικοινωνία, επιλεγμένοι επαγγελματίες θα κάνουν το γάμο σας πραγματικότητα. Ανακαλύψτε παραθαλάσσιους χώρους, πολυτελή ξενοδοχεία, κορυφαίους φωτογράφους και χαρισματικές wedding planners για το απόλυτο wedding party της ζωής σας!

 

pelionthemabrid02 copy

 

 

 

 

WEDDING VENUES

 

 

 

Valeni Boutique Hotel 

 

Μόλις 11 χιλιόμετρα από το Βόλο, γεμάτο φως, λάμψη και ζεστά χρώματα, βρίσκεται το Valeni Boutique Hotel. Σε ένα καταπράσινο, ρομαντικό σκηνικό με θέα στον Παγασητικό κόλπο, το προσωπικό του Valeni Boutique Hotel θα διοργανώσει και θα υλοποιήσει το γάμο των ονείρων σας. Ο εντυπωσιακός εξωτερικός χώρος μπορεί να φιλοξενήσει έως και 200 καλεσμένους, ενώ στη διάθεσή σας βρίσκεται και εσωτερική αίθουσα. Εκλεκτές γεύσεις για το γαμήλιο μενού σχεδιάζονται από έμπειρους chef, για να χαρίσουν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία σε εσάς και τους καλεσμένους σας. 

 

valeni16 2

 

valeni12 2

 

 

 

Damma Mia Beach House

 

Εάν ονειρεύεστε έναν μαγευτικό κι ιδιαίτερο beach wedding, μια ανάσα από το νερό, τότε το Damma Mia - Beach House στο Πήλιο αποτελεί την ιδανική επιλογή. Το γραφικό λιμανάκι της Νταμούχαρης, τα σμαραγδένια νερά στην παραλία και οι τοπικές Πηλιορείτικες γεύσεις δημιουργούν το τέλειο σκηνικό, βγαλμένο από ταινία. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι εδώ φιλοξενήθηκαν τα γυρίσματα της χολιγουντιανής κινηματογραφικής επιτυχίας «Mamma Mia». Η γαμήλια τελετή, μπορεί να λάβει χώρα στον καταπράσινο κήπο του Damma Mia, ακολουθούμενη από μια γνήσια ποικιλία εδεσμάτων κι Ελληνικών κρασιών με θέα το Αιγαίο.

 

damma mia pelion sunset 1024x683 2

 

Fdamma01 2

 

 

 

Xenia Palace Portaria

 

Αριστοκρατικό κι επιβλητικό, το Xenia Palace Portaria ατενίζει αγέρωχα τον Παγασητικό, αποκαλύπτοντας προηγμένες υπηρεσίες και παροχές υψηλών προδιαγραφών. Ο χώρος με την καλαίσθητη διακόσμηση και τις elegant πινελιές από φυσικά υλικά, εναρμονίζεται πλήρως με το φυσικό περιβάλλον, ενώ προσφέρει παράλληλα μια μοναδική εμπειρία διαμονής. Ό,τι τύπος ζευγαριού και αν είστε, στο Xenia Palace θα οργανώσετε την δεξίωση που σας ταιριάζει, με εκλεκτό menu και luxurious χώρους, κατάλληλους για το event σας. Υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας στον εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια του χειμώνα, στην μαγική βεράντα με την πανοραμική θέα, ή διοργανώστε ένα glamorous pool party!

xeniaportaria03b 2

xeniaportaria02 2

 

WEDDING PHOTOGRAPHERS

 

Kostas Tsilogiannis- Shoot Me Photography

 

Ο επαγγελματίας φωτογράφος γάμου Κώστας Τσιλογιάννης δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην αισθητική και την σύνθεση, αποτυπώνει με επιτυχία τις ξεχωριστές στιγμές σας, δημιουργώντας μια μοναδική φωτογραφική εμπειρία. Τα χρώματα της φύσης και οι απαλοί τόνοι είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της δουλειάς του, τα οποία και αποτελούν το σήμα κατατεθέν του. Άλλωστε, όπως δηλώνει και ο ίδιος «Οι φωτογραφίες πρέπει να έχουν την δυναμική αξία να κρατούν ζωντανές τις αναμνήσεις στον χρόνο. Κάθε στιγμή είναι μοναδική, όπως και εσείς». 

 

pelionthematsilo

 

 

 

Dimitris Barbayannis Photography

 

Για τον Δημήτρη Μπαρμπαγιάννη, κάθε γάμος αποτελεί την κοινή αρχή του ζευγαριού, η οποία ξεκινά με μια μέρα γεμάτη μικρές στιγμές. Στιγμές γεμάτες γέλιο, χαρά, συγκίνηση. Μέσα από τη ματιά του, με δημιουργικότητα, συνέπεια κι επαγγελματισμό, αποτυπώνονται όλα τα αυθόρμητα συναισθήματά σας, ώστε να παραμείνουν αναλλοίωτα στο χρόνο. «Σκοπός μας είναι κάθε φωτογραφία να είναι ξεχωριστή και να αποτυπώνει την πραγματική αίσθηση της ιδιαίτερης σας ημέρας» αναφέρει χαρακτηριστικά. 

pelionthemabarba

 

 

 

WEDDING PLANNERS

 

 

 

VK Events & Lifestyle

 

Η Βασιλική Κοντονάτσιου, οργανωτική και τελειομανής αγαπάει τα χρώματα, τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια και τα λουλούδια, όσο αγαπά και τη δουλειά της. Για εκείνη και την VK Events & Lifestyle, κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό. Αντλώντας έμπνευση από τα όνειρά του, υλοποιεί την πιο όμορφη εμπειρία της ζωής τους. Επικοινωνιακή κι επινοητική, βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι και βρίσκει τις καλύτερες προσφορές, λύνει προβλήματα και δίνει ιδέες που κάνουν την εκδήλωση ξεχωριστή. Για την VK Events & Lifestyle οι μικρές λεπτομέρειες μπορούν να μεταμορφώσουν την εικόνα όλου του γάμου. Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και συνθέτει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

pelionthemavkevents

 

 

 

FLORISTS

pelionthematoulipa

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /