57 + 1 ΧΩΡΟΙ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΓΑΜΟΥ 2024-25: Tα ωραιότερα Κτήματα, Αίθουσες, Παραθαλάσσιοι χώροι & Εστιατόρια για τον γάμο των ονείρων σας!

Η απαραίτητη λίστα με υπέροχους χώρους δεξιώσεων γάμου για το 2024 & 2025... Οι ομορφότεροι και δημοφιλέστεροι  ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΚΤΗΜΑΤΑ, ΑΙΘΟΥΣΕΣ & ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ για τον γάμο και τη δεξίωση που ονειρεύεστε!. Επιλέξτε τον κατάλληλο χώρο, δημιουργήστε την ιδανική ατμόσφαιρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας στήνοντας ένα ειδυλλιακό σκηνικό, που θα μείνει αξέχαστο.  ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ οι ημερομηνίες κλείνουν!

 

 

 ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΙ & ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟΙ  ΧΩΡΟΙ ΔΕΞΙΩΣΗΣ

 

BLE AZURE


bleazurecollage

Στην παραλία του Αλίμου, σε αυτή την καταπράσινη χερσόνησο, όλα μοιάζουν μαγικά. Το Ble Azure είναι το απόλυτο μέρος για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας. Ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με μοναδική θέα στη θάλασσα, όπου μοιάζει σα να είναι πάντα καλοκαίρι. Ο συνδυασμός της λεπτομερούς διακόσμησης, του προσεγμένου και ρομαντικού φωτισμού, και των καλαίσθητων άνετων τραπέζιών και καναπέδων, δίνουν στην κάθε σας εκδήλωση μια μοναδική αίσθηση που θα μείνει για καιρό στην μνήμη την δική σας και των καλεσμένων σας.

Χωρητικότητα: 1200 καθιστά άτομα ή 2000 όρθια

Εκκλησάκι: Όχι

Φιλοξενία: Όχι

Parking: Άνετο, με παρκαδόρους

 

 

BLE  

blepavcollage

Ένας χώρος υψηλής αισθητικής που δίνει μια ξεχωριστή πινελιά κομψότητας στη δεξίωσή σας. Με τα ζεστά γήινα χρώματα, την απεριόριστη θέα στη θάλασσα και το σύγχρονο design συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την αψεγάδιαστη ομορφιά του εξωτερικού και εσωτερικού χώρου. Έξυπνα διαμορφωμένος ώστε να καλύπτει τις ανάγκες μιας καλοκαιρινής ή χειμερινής εκδήλωσης, χωρίς να στερεί στους καλεσμένους τον ήλιο και τη θάλασσα αφού βρίσκεται πάνω στην ακτή του Αλίμου. Η minimal αισθητική της κλειστής αίθουσας και η διακοσμητική κυριαρχία του ξύλου προσδίδουν ζεστασιά στο χώρο, ενώ η ηλεκτρονικά ανοιγόμενη οροφή και το bar είναι μερικές από τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Το εσωτερικό τμήμα μαζί τον κήπο μπορεί να λειτουργήσει ως ενιαίος χώρος που φιλοξενεί έως 750 άτομα σε καθιστό δείπνο.

Χωρητικότητα:

Κήπος: 420 καθήμενοι ή 550 όρθια

Εσωτερικός χώρος: 330 καθήμενοι ή 400 όρθια

Το εσωτερικό τμήμα μαζί τον κήπο μπορεί να λειτουργήσει ως ενιαίος χώρος που φιλοξενεί έως 750 καθήμενους

Εκκλησάκι: Όχι

Φιλοξενία: Όχι

Parking: Άνετο, με παρκαδόρους

 

RIVIERA COAST

coastnewcollage

Στον υπέροχο χώρο της Αθηναϊκής Ριβιέρας COAST, ζήστε μοναδικές στιγμές στο πάρτυ της ζωής σας! Ένας χώρος συνώνυμος της κομψότητας και του εκλεπτισμένου στυλ, ιδανικός για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση, με προσοχή στη λεπτομέρεια και στο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Μοναδικές στιγμές της ζωής σας (γάμοι,βαπτίσεις, πάρτυ), καθώς και εταιρικές εκδηλώσεις οργανώνονται στο εξωτικό περιβάλλον του COAST, δίνοντας την αίσθηση ότι βρίσκεται κανείς σε κάποιο εξωτικό νησί. Η παρουσία του πράσινου είναι έντονη με τους επιβλητικούς φοίνικες να πρωταγωνιστούν. Ο χώρος του COAST με το μοναδικό φυσικό πλεονέκτημα της θάλασσας και του καταπράσινου τοπίου σαγηνεύει κάθε μοναδικό επισκέπτη που επιθυμεί να πραγματοποιήσει την προσωπική του μοναδική στιγμή. Η Μεσογειακή κουζίνα με επιρροές από Ευρώπη, καθώς και οι εξαιρετικές επιλογές μιας ομάδας καταξιωμένων σεφ, δημιουργούν μια απόλυτη γαστρονομική εμπειρία, που απογειώνει τον ουρανίσκο και μας ταξιδεύει νοητά.

Χωρητικότητα: 500 καθήμενοι/ 1000 όρθιοι

Εκκλησάκι: Όχι

Φιλοξενία: Όχι

Parking: Άνετο, με παρκαδόρους

 

ISLAND ART & TASTE

islandcollage

Εκλεπτισμένη πολυτέλεια και σύγχρονη αρχιτεκτονική δένουν αρμονικά σε ένα χώρο συνώνυμο του καλού γούστου. Ο χώρος προσφέρει μαγευτική θέα, την οποία μπορείτε να την απολαύσετε είτε από τα μεγάλα παράθυρα είτε στη βεράντα του υπέροχου ξύλινου deck όπου πρωταγωνιστεί η πανέμορφη πισίνα, που μοιάζει σαν συνέχεια της θάλασσας. Η υπέροχη διακόσμηση σε όλους τους χώρους, η μαγευτική μουσική και η άριστη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών συμβάλλουν με το δικό τους τρόπο στην ολοκλήρωση του παζλ της τελειότητας. Όταν η δεξίωσή σας πλησιάζει προς το τέλος, η πολυτελής σουίτα σάς περιμένει για να γράψετε το δικό σας happy end σε μια βραδιά που θα θυμάστε για πάντα. 

Χωρητικότητα:

Private House: 350 καθήμενοι, 600 άτομα για Cocktail Party

Residence: 1000 καθήμενοι, 2000 άτομα για Cocktail Party

C Lounge: 100 καθήμενοι, 200 άτομα για Cocktail Party

Grand Ciel: 2000 άτομα

Prive: 120 καθήμενοι, 150 άτομα για Cocktail Party

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Διαμονή σε πολυτελή σουίτα μέσα στο χώρο

Parking: Αυτόνομο, με παρκαδόρους

 

ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ- THE LAKE

thelakecollage

Ατμοσφαιρική και πανέμορφη, η Λίμνη Βουλιαγμένης σας καθηλώνει από την πρώτη στιγλη. Ένας παραμυθένιος χώρος που συνδυάζει το μυστήριο με τον ρομαντισμό. η απαράμιλλη φυσική αίγλη και η ζεστή αύρα που αποπνέει το τοπίο υπόσχονται ένα ιδιαίτερο ταξίδι αισθήσεων σε όλους τους καλεσμένους. Ένας υδάτινος παράδεισος σχεδόν στο κέντρο της πόλης, έτοιμος να υποδεχτεί μοναδικές δεξιώσεις. Γαστρονομικές απολαύσεις, πολυτελή σερβίτσια, ευφάνταστα μπουφέ, φινετσάτη διακόσμηση έρχονται για να ολοκληρώσουν το ονειρικό σκηνικό. Οι υπεύθυνοι θα βοηθήσουν με επαγγελματισμό, ευγένεια και προσωπική φροντίδα στην οργάνωση της εκδήλωσής σας στη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Χώρος φρεσκαρίσματος ζευγαριού

Parking: Άνετο, χωρητικότητας 200 αυτοκινήτων

 

DOT BEACH VIBES

dotcollage

Βάλτε τελεία σε αυτά που γνωρίζατε μέχρι τώρα για τον τέλειο γάμο. Ένας πολυχώρος χαλάρωσης και αρμονίας φιλοξενεί τους πιο αξέχαστους γάμους του σήμερα και του αύριο, μέσα σε ένα περιβάλλον απόλυτης ομορφιάς με θέα τη θάλασσα, στο καλύτερο σημείο της Αθηναϊκής ριβιέρας.Το Dot σας υποδέχεται για να σας χαρίσει κάθε είδους εκδήλωση. Από έναν ρομαντικό, εντυπωσιακό, beach wedding, μια πολυτελή δεξίωση δίπλα στο κύμα, ένα party που θα αφήσει εποχή μέχρι την πρώτη ανατολή του ήλιου και πολλά ακόμα events για κάθε γούστο και κάθε ανάγκη. Οι πολλαπλές επιλογές του χώρου, η ποικιλία των menu, η εύκολη πρόσβαση, το άνετο parking,  και πολλά ακόμα plus, σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τις στιγμές που επιθυμείτε, πέρα από κάθε προσδοκία, καλύπτοντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Εκκλησάκι: Όχι

Parking: Αυτόνομο

Φιλοξενία: Όχι

 

 

ISTIOPLOIKOS

XOROI 2022 ISTIOPLOIKOS 1200

Ο ιστορικός και πλήρως ανακαινισμένος χώρος εκδηλώσεων του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς , βρίσκεται σε ένα προνομιακό σημείο, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό για την εκδήλωση των προσωπικών σας εκδηλώσεων, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.Ο executive Chef Νίκος Κοντομάρκος μαζί με το επιτελείο του, είναι πάντα στη διάθεση σας για να δημιουργήσει το μενού της επιλογής σας (buffet, set ή finger food) με επιλεγμένα υλικά, επαγγελματισμό και πολλή όρεξη! Ο ιδιαίτερος εξοπλισμός του χώρου και η μοντέρνα αρχιτεκτονική δίνουν έναν minimal ύφος στην εκδήλωση σας ενώ το background της μαγευτικής Καστέλλας δημιουργεί την αίσθηση πως βρίσκεστε σε νησί.

Χωρητικότητα: 230 άτομα

Εκκλησάκι: Όχι

Parking: Ναι

 

MAVRO LITHARI- COASTAL

coastalmavrolithcollage

Εμπιστευτείτε τη δεξίωση του γάμου σας στο μαγευτικό ξενοδοχείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Οι άριστες εγκαταστάσεις, η μαγευτική θέα στη θάλασσα, το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα, σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό του προσφέρονται για υψηλού επιπέδου κοινωνικές εκδηλώσεις. Το εσωτερικό και το εξωτερικό περιβάλλον του ξενοδοχείου με χωρητικότητα 400 ατόμων, μπορεί να φιλοξενήσει συναρπαστικά events κάθε είδους: από ένα παραδοσιακό τραπέζι μέχρι και τη δεξίωση, ή ένα όμορφο beach party στην άμμο της ειδυλλιακής παραλίας. Η πολυμορφία και ευελιξία των χώρων, η αίθουσα δεξιώσεων, το εστιατόριο, το αναψυκτήριο και το beach bar, σε ένα ευάερο περιβάλλλον, κάνουν το Μαύρο Λιθάρι τον ιδανικό χώρο για να φιλοξενήσει την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας.

Χωρητικότητα: 400 άτομα

Εκκλησάκι: Όχι

Φιλοξενία: Ναι

Parking: Nαι

 

 

 

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

noacollage

Φανταστείτε μια μοναδική στιγμή στο χρόνο με φόντο το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, την παρουσία του υγρού στοιχείου και την δροσερή του αύρα να συνθέτουν μια ακαταμάχητη ρομαντική ατμόσφαιρα δίπλα στο κύμα, την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας. Εκεί όπου η φύση μεγαλουργεί και δημιουργεί ένα ανεκτίμητο σκηνικό βρίσκεται ο Ναυτικός ΄Ομιλος ΄Ανδρου, έτοιμος να φιλοτεχνήσει για εσάς ένα πανέμορφο γαμήλιο σκηνικό. Η μοναδική του τοποθεσία στη Χώρα της Άνδρου, κοντά στα πιο ρομαντικά ξωκλήσια του νησιού όπως αυτό της Αγίας Τριάδας, με θέα που κόβει την ανάσα αποτελεί μια ιδιαίτερη νότα νησιώτικης φιλοξενίας και αισθητικής πολυτελείας. Απολαύστε δημιουργικά μενού που αποκαλύπτουν το μεγαλείο της μεσογειακής κουζίνας με δυνατότητα προσαρμογής του στα μέτρα σας. Λειτουργεί από 15.5.2024 – 15.9.2024.

Χωρητικότητα: 250 άτομα

Εκκλησάκι: Όχι

Φιλοξενία: Όχι

 

 

THE WHITE HOUSE- CORFU

whitehousecollageEνα γαστρονομικό ταξίδι σας περιμένει στο ιστορικό ορόσημο Lawrence Durrell House στη Κέρκυρα! Σε αυτό τον ειδυλλιακό χώρο πάνω στη θάλασσα, ο γάμος και η δεξίωση μετατρέπονται σε ένα εξαιρετικό και ιδιαίτερο γεγονός! Το White House συγκεντρώνει όλα τα συστατικά που θα κάνουν τον γάμο σας κομψό και ιδιαίτερο, ένα γεγονός μου θα μείνει αξέχαστο σ’ εσάς και τους καλεσμένους σας. Η κουζίνα και το μενού υπό την επίβλεψη του Michelin chef Λευτέρη Λαζάρου, βρίσκονται στη κορυφή της γαστρονομικής αριστείας. Το έμπειρο και ευγενικό προσωπικό θα συνεργαστούν μαζί σας για να οργανώσετε έναν υπέροχο γάμο και μία δεξίωση πέραν των προσδοκιών σας.

Χωρητικότητα: 200 άτομα

Parking: Nαι

MELAMBES CORFU

MELAMBES MOSAICO AFIEROMA 1A

Η μαγευτική βίλα Μelambes στο Κομμένο της Κέρκυρας αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για μία μοναδική δεξίωση πάνω στη θάλασσα Τα καταπράσινα νερά του Ιονίου αγκαλιάζουν ευλαβικά τον χώρο και γοητεύουν τον επισκέπτη από την πρώτη ματιά. Σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον αλλά και μόλις μια ανάσα από την πόλη, η Villa Melambes μπορεί να φιλοξενήσει τις πιο προσωπικές σας στιγμές.Το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα, η πισίνα infinity που ενώνεται με την απέραντο γαλάζιο της θάλασσας προσθέτουν στις εικόνες που μοιάζουν να βγήκαν από όνειρο. Επιπλέον, το μικρό γραφικό εκκλησάκι στην μέση του κόλπου σε συνδυασμό με την ιδιωτική προβλήτα της βίλας, μπορούν να προσφέρουν μια μοναδική και εντυπωσιακή υποδοχή δια θαλάσσης.Villa Melambes κτισμένη σε 3 διαφορετικά επίπεδα προσφέρει στους καλεσμένους τη δυνατότητα να απολαύσουν το φαγητό, το χορό ή τη χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα, ένώ μία έμπειρη ομάδα συνεργατών, θα φροντίσουν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μια αξέχαστη εμπειρία.

Χωρητικότητα: 200 άτομα

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης

Parking: Nαι

VERDE BLU- CORFU

verdeblucollage

Σε μια υπέροχη τοποθεσία μόλις μερικά μέτρα από το κύμα, το Verde Blu υποδέχεται και πραγματοποιεί την seaside γάμηλια δεξίωση ή γάμο που ονειρεύεστε. Στην παραλία Μπαρμπατίου στο Verde Blu, υπό τον ήχο της μουσικής, την αύρα της θάλασσας, με ανεμελιά και χαλαρή διάθεση, μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές εκδηλώσεις που θα μαγέψουν εσάς και τους καλεσμένους σας. O χώρος μπορεί να φιλοξενήσει 350 άτομα, με αισθητική και στολισμό προσαρμοσμένα στις δικές ανάγκες και στυλ.

Η τριών γενεών παράδοση του Verde Blu χαρίζει μοναδικές γεύσεις και γαστρονομικές δημιουργίες με ποικίλες επιλογές για ένα εξαίρετο μενού. Καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, cocktails on the beach, διασκέδαση, συνθέτουν ανεπανάληπτες στιγμές για τον γάμο σας, την βάπτιση ή ένα beach party!

Χωρητικότητα: 350 άτομα

Εκκλησάκι: Όχι

Parking: Nαι

SPIAGGIA BIANCA- CORFU 

spaiggiacollage

Το κτήμα Μέρλιν αποτελεί ένα φυσικό κόσμημα που εκτείνεται σε 600 πυκνοφυτεμένα και παραθαλάσσια στρέμματα, μόλις 15 λεπτά από την πόλη της Κέρκυρας. Αυτό το παραδεισένιο δάσος εκτείνεται και καταλήγει στην παραλία, όπου βρίσκεται το εστιατόριο Spiaggia Bianca. Το Spiaggia Bianca είναι ένα διακεκριμένο εστιατόριο που συνδυάζει τη λογική του farm restaurant με την αποκλειστική δυνατότητα προμήθειας κορυφαίας ποιότητας φρεσκότατων πρώτων υλών από την υπόλοιπη Ελλάδα. Ποικίλες γαστρονομικές επιλογές καλύπτουν άριστα κάθε είδους γαμήλιο μενού. Η εκδήλωση σας μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο, είτε στον χώρο του κατάφυτου κήπου είτε στην ιδιωτική παραλία τού χώρου, με αποκλειστική πρόσβαση μόνο για εσάς και τους καλεσμένους σας. Εντυπωσιάστε και απολαύστε την εμπεiρία μίας μοναδικής άφιξης με σκάφος, καθώς το Spiaggia Βianca έχει την υποδομή για μία άνετη είσοδο δια θαλάσσης! Οι κυρίαρχες αποχρώσεις του απέραντου μπλε της θάλασσας σε συνδυασμό με το πράσινο της πλούσιας βλάστησης, δημιουργούν το απόλυτο ειδυλλιακό τοπίo για κάθε ιδιαίτερο και ξεχωριστό event.

Χωρητικότητα: 300 άτομα

Εκκλησάκι: Όχι

Parking: Nαι

 

 

LIOGERMA- SALAMINA

liogermacollage

Δεν υπάρχει πιο ρομαντικό σκηνικό από το να γιορτάσετε τον γάμο σας σε έναν παραθαλάσσιο χώρο, πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις, με θέα το ηλιοβασίλεμα και κάτω από τον έναστρο ουρανό, οποιοδήποτε εποχή του χρόνου. Ένα τέτοιο περιβάλλον, εναρμονισμένο με το φυσικό τοπίο, έχουν δημιουργήσει στο πιο μεγάλο νησί του Αργοσαρωνικού, στη Σαλαμίνα, ο Δημήτρης Παλλάς με τη σύζυγό του, Δέσποινα. Το Λιόγερμα διαθέτει δύο αναικαινισμένους χώρους -μία αίθουσα χωρητικότητας 300 ατόμων για τον χειμώνα και έναν υπαίθριο χώρο 500 ατόμων για το καλοκαίρι με πισίνα- και προσφέρει ένα υψηλού επιπέδου μενού για κάθε προτίμηση -μπουφέ, σερβιριστό, finger food- συνδυάζοντας την καλή σχέση ποιότητας-τιμής.

Χωρητικότητα: 300-500 άτομα

Εκκλησάκι: Όχι

Φιλοξενία: Όχι

Parking: Ιδιωτικό

 

SANTO WINES

santowinnewcollage

Γνωστήανά τον κόσμο ως ένα από τα πιο ρομαντικά νησιά, η Σαντορίνη αποτελεί το σκηνικό για τον πιο ονειρεμένο γάμο. Μια ιδανική επιλογή για τελετές γάμων καθώς και δεξιώσεις σε αυτό το μαγικό νησί είναι ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του Οινοποιείου Santo Wines. Η Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων Σαντορίνης (ΕΣΘΠ) έχει δημιουργήσει ένα κομψό ειδυλλιακό περιβάλλον στο χωριό Πύργος, πάνω στο χείλος της Καλντέρας με μαγευτική θέα που κόβει την ανάσα. Στο πιο όμορφο σημείο πάνω στην Καλντέρα, με φόντο το ηφαίστειο και την μοναδική εικόνα του νησιού από το Ακρωτήρι μέχρι την Οία, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την γαμήλια τελετή και τη δεξίωση σας. Με χωρητικότητα 120 ατόμων, ακαταμάχητη θέα και μια ολοκληρωμένη οινική και γαστρονομική εμπειρία- αφού πρόκειται για πυλώνα του Οινοτουρισμού του νησιού- ο ρομαντικός χώρος τουSantoWines είναι η ιδανικότερη τοποθεσία για την γαμήλια τελετή σας. Εκτός από τον ατμοσφαιρικό χώρο, το Οινοποιείο Santo Wines φροντίζει για την υπογραφή του μενού της δεξίωσής σας με εκλεκτά υλικά βασισμένα στην ελληνική κουζίνα, με έμφαση στα ντόπια αγροτικά προϊόντα. Το αποτέλεσμα… μια suis generis οινο-γαστρονομική εμπειρία, απόλυτα συνδεδεμένη με τον ηφαιστειακό τόπο καταγωγής της: την κοσμοπολίτικη Σαντορίνη που απλόχερα προσφέρει προϊόντα και γεύσεις μοναδικά στον κόσμο!

Χωρητικότητα: 120 άτομα

Εκκλησάκι: Όχι

Φιλοξενία: Όχι

 

VENETSANOS WINERY

venetsanoscollage

Εάν οραματίζεστε έναν ξεχωριστό κι ιδιαίτερο γάμο στη Σαντορίνη το Venetsanos Winery σίγουρα αποτελεί μια κορυφαία επιλογή. Μπροστά του απλώνεται η μαγευτική θέα της Καλντέρας της Σαντορίνης που καθηλώνει.  Το οινοποιείο που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το λιμάνι του Αθηνιού, χτίστηκε το 1947 με έναν ασυνήθιστο τρόπο, από πάνω προς τα κάτω κι έγινε το πρώτο βιομηχανοποιημένο οινοποιείο του νησιού. Μπορεί να φιλοξενήσει την τελετή, τη γαμήλια δεξίωσή σας, καθώς και άλλα exclusive events. Η γευστική δοκιμή της ποικιλίας κρασιών του οινοποιείου, σε συνδυασμό με τις τοπικές γεύσεις, τον ειδυλλιακό φωτισμό και τη θέα στο απέραντο γαλάζιο, καθιστούν το χώρο ιδανικό για τη γαμήλιο event που ονειρεύεστε.

Χωρητικότητα: 120 καθήμενοι ή 150 όρθιοι

Εκκλησάκι: Όχι

Φιλοξενία: Όχι

 

 

THE SECRET VIEW- PAROS

secretviewcol

Ένας εξαίρετος χώρος σας περιμένει στη Πάρο, για να πραγματοποιήσετε τον island γάμο που πάντα ονειρευόσασταν! Ο χώρος του Secert View έχει διαμορφωθεί διατηρώντας τον αυθεντικό Κυκλαδίτικο χαρακτήρα του. Το λευκό και μπλε κυριαρχούν στο ηλιόλουστο τοπίο και μαγεύουν τον επισκέπτη, ενώ η θέα στη Νάξο, στις μικρές Κυκλάδες και στο απέραντο μπλε του Αιγαίου καθηλώνουν το βλέμμα. Σήμα κατατεθέν του κτήματος είναι το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας,ντυμένο στα πανέμορφα κυκλαδίτικα χρώματα. Με άνετο χώρο υποδοχής και με πετρόχτιστες πεζούλες, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας αγναντεύοντας τη μαγευτική θέα. Το Secret View συνεργάζεται με άριστους επαγγελματίες του χώρου και αναλαμβάνει εκδηλώσεις ύψους 200 ατόμων σε καθιστική διάταξη. Αναλόγως με το στήσιμο και ύφος της εκδήλωσης μπορεί να φιλοξενήσει έως και 300 άτομα. Διαθέτει τους απαραίτητους χώρους και λειτουργικές ανέσεις και υπηρεσίες όπως χώρο παρκινγκ, τουαλέτες, καθώς και ανάλογη υποδομή ήχου κ φωτισμού για τη διοργάνωση πάρτι και άλλων δρώμενων.

Χωρητικότητα: 250 άτομα

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Όχι

Parking: Ναι

 

 

KTHMATA  

 

GOLF PRIVE

XOROI 2022 GOLFPRIVE 1200

Οι πλήρως ανακαινισμένοι χώροι του Golf Prive διαθέτουν εσωτερικές προστατευμένες αίθουσες και εξωτερικούς κήπους, ενώ τα μενού επιμελούνται βραβευμένοι chef. Ο χώρος Manor House μπορεί να φιλοξενήσει έως και 650 άτομα καθήμενους στην ενιαία εσωτερική αίθουσα με θέα τους κήπους του Golf club ενώ έχει την δυνατότητα να χωριστεί και σε 3 επιμέρους αίθουσες (δημιουργώντας μικρότερους χώρους) με δυνατότητα διεξαγωγής παράλληλων εταιρικών συναντήσεων και εκδηλώσεων. Ο εξωτερικός χώρος (μπαλκόνι και κήπος) μπορεί να φιλοξενήσει έως και 2.000 άτομα καθήμενους. Το εκλεπτυσμένο εστιατόριο Colonial λειτουργεί καθημερινά από το πρωί έως το βράδυ και έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί για εκδηλώσεις και εταιρικά meetings. Mπορεί να φιλοξενήσει έως και 180 άτομα καθήμενους στον εσωτερικό χώρο με θέα τους κήπους του Golf και 200 άτομα καθήμενους στο εξωτερικό κήπο και παραχωρείται κατ' αποκλειστικότητα μόνο για βραδινές εκδηλώσεις. Για πρωινές εκδηλώσεις ο χώρος δεν παραχωρείται κατ' αποκλειστικότητααλλάτμηματικά ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης ή εταιρικής συνάντησης.

Χωρητικότητα:

Manor House: 650 καθήμενοι

Εξωτερικός χώρος: 2000 καθήμενοι

Colonial Restaurant: 180 καθήμενοι (εσωτερικός χώρος), 200 καθήμενοι (εξωτερικός χώρος)

Εκκλησάκι: Ναι, υπό προϋποθέσεις 

Φιλοξενία: Όχι

Parking: Αυτόνομο

 

AMALTHEIA

amaltheianewcollage

Η ομάδα του Amaltheia με περηφάνεια παρουσιάζει τον νέο ιδιόκτητο χώρο της στην περιοχή του Κορωπίου. Ένας χώρος υψηλής minimal αισθητικής και σύγχρονης πολυτέλειας, στον οποίο κυριαρχεί το υγρό στοιχείο με υπέροχες πισίνες, τόσο στην είσοδο όσο και στο χώρο των εκδηλώσεων. Με εύκολη και άνετη πρόσβαση, μια ανάσα από το αεροδρόμιο και την Αττική Οδό, ο νέος χώρος Amaltheia The Place συνδυάζει την minimal αίσθηση και το σύγχρονο design με τον αέρα της εξοχής και την πολυτέλεια που αναζητάτε για την δικής σας ξεχωριστή εκδήλωση. Ειδικές ράμπες καθιστούν το χώρο απόλυτα λειτουργικό σε ΑΜΕΑ ενώ ταυτόχρονα, διαθέτει άνετο parking (150+ αυτοκίνητα), βοηθητικό δωμάτιο για το φρεσκάρισμα του ζευγαριού αλλά και μια άριστα εξοπλισμένη κουζίνα για την τελειοποίηση των φαγητών.

Χωρητικότητα: 500 καθήμενοι

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Όχι

Parking: Ιδιόκτητο, με παρκαδόρους

 

 

ΚΤΗΜΑ ΑΡΓΙΘΕΑ

argitheacollageΤο υπέροχο κτήμα Αργιθέα βρίσκεται στο 17ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Σπάτων κοντά στην Κάντζα και η πρόσβαση είναι εύκολη και από την έξοδο Νο 17 της Αττικής Οδού. Μέσα σε μία έκταση 10 στρεμμάτων από προστατευόμενους αμπελώνες, το κτήμα Αργιθέα έχει μοναδική θέα και το γραφικό εξωκλήσι της Παναγιάς Μισοσπορίτισσας σας δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε το μυστήριο του γάμου η της βάπτισης δίπλα στον χώρο της δεξίωσης.  Η υψηλή αισθητική,η άρτια υποδομή σε συνδυασμό με την προσωπική φροντίδα,τον επαγγελματισμό και την εμπειρία 17 ετών των ανθρώπων του Αργιθέα, αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία της δεξίωσης σας.   Lounge διάθεση με δρύινο bar και αναπαυτικούς καναπέδες στον εσωτερικό χώρο, εντυπωσιακό bar μπροστά στην πισίνα με ανάλογη διακόσμηση, συνθέτουν την ιδανική ατμόσφαιρα για την δεξίωση του γάμου σας η βάπτισης αλλά και κάθε είδους επαγγελματικού event.

Χωρητικότητα: 350 άτομα

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Χώρος προετοιμασίας ζευγαριού

Parking: Ναι

 

KTHMA AΡΤΕΜΙΣ 

artemiscollage

Αρχαιοελληνική μεγαλοπρέπεια κι αισθητική σε ένα χώρο που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για ένα υπέροχο μυστήριο και μια εξαιρετική δεξίωση. Έχοντας ως έμπνευση τη Θεά Άρτεμις και την αρμονία που εκείνη έφερνε ανάμεσα στη φύση και τον άνθρωπο, το κτήμα Άρτεμις παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άριστων προδιαγραφών. Ο εντυπωσιακός χώρος του κτήματος διαθέτει μία πετρόχτιστη ειδικής αρχιτεκτονικής εκκλησία με χωρητικότητα 120 ατόμων στο εσωτερικό της,  μία μοναδική υπερπολυτελούς νυφική σουίτα - αντάξια 5άστερου ξενοδοχείου και  θέα στον ελαιώνα. Η μεγάλη αίθουσα δεξιώσεων αποπνέει -όπως όλο το κτήμα- πολυτέλεια και είναι διαθέσιμη όλο το χρόνο με την δυνατότητα να φιλοξενήσει 500+ άτομα.  Διακοσμητικοί  καταρράκτες και μία ευρύχωρη μαρμάρινη πίστα χoρού προσθέτουν στην συνολική εικόνα άνεσης του κτήματος. Διαθέτει επίσης άνετο πάρκινγκ με παρκαδόρους.

Χωρητικότητα: 500 καθήμενοι

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Διαμονή σε πολυτελή σουίτα

Parking: Άνετο, με παρκαδόρους

 

ΠΥΡΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥ

XOROI 2022 MELISSOURGOS 1200
Ο γάμος σας στο ΠΥΡΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥ μόνο παραμυθένιος θα μπορούσε να είναι! Πρόκειται κυριολεκτικά για έναν πύργο, ο οποίος ταξιδεύει τους καλεσμένους σας σε μια άλλη εποχή. Ένα σπάνιο κτίσμα 350 ετών, που όχι μόνο διατηρείται άψογα, αλλά αποτελεί την θερινή κατοικία της οικογένειας Μελισσουργού από το 1836. Τα τελευταία χρόνια αυτό το υπέροχο κτήμα των 60 στρεμμάτων, που από την μία πλευρά συνδυάζει την μακραίωνη ιστορία του και από την άλλη πλευρά τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του, αποτελεί πλέον το σημείο αναφοράς στον χώρο των εκδηλώσεων υψηλών απαιτήσεων χάρη στο πλεονέκτημά του να προσφέρει συγχρόνως την ίδια απρόσκοπτη θέα στο απέραντο γαλάζιο της Σαρωνικής θάλασσας μπροστά του και του βουνού γύρω-γύρω. Γύρω από τον επιβλητικό Πύργο, απλώνεται το πάντα περιποιημένο καταπράσινο παχύ γκαζόν, όπου στήνονται τα τραπέζια των εκδηλώσεων, ακουμπώντας σχεδόν, στην ειδικά σχεδιασμένη, σαν φυσική λίμνη, πισίνα των 30 μέτρων, με την δική της «παραλία», φτιαγμένη από άμμο κολλημένη στο έδαφος. Τέλος, η μικρή παλιά ιδιωτική εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, μπορεί να φιλοξενήσει την τέλεση του γάμου ή της βάπτισής σας. 

Χωρητικότητα: 600 καθήμενοι/ 1000 άτομα για Cocktail Party

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Σουίτα

Parking: Αυτόνομο, με παρκαδόρους

 

 

TATOI ESTATE

tatoiestatecollage

Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στα βόρεια προάστια με άπλετο φυσικό κάλλος, το Tatoi Estate αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για έναν μαγευτικό γάμο!Σε ένα καταπράσινο τοπίο μόλις λίγα λεπτά μακριά από την Εκάλη, το κτήμα εντυπωσιάζει και κερδίζει τον επισκέπτη με την πρώτη ματιά, προσφέροντας μια πληθώρα επιλογών για την δεξίωση, τον γάμο και την βάπτιση, που θα ικανοποιήσει τις πιο υψηλές δικές σας απαιτήσεις αλλά και των καλεσμένων σας. Δύο ξεχωριστοί χώροι για να διαλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει, φιλοξενούν κάθε είδους εκδήλωση με το κύρος και την διάσημη υπογραφή της InterCatering που συνδυάζοντας τον επαγγελματισμό με την εμπειρία, την υπευθυνότητα και τη συνέπεια, σας εγγυάται εδώ και 32 χρόνια ένα φίνο και απόλυτα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Στον χώρο πρωταγωνιστεί το εκκλησάκι του Αγίου Γερασίμου, κατέχοντας μια περίοπτη θέση και προσθέτει την δική του πινελιά μεγαλοπρέπειας και χάρης, καθώς μπορεί να τελέσει κάθε είδους μυστήριο.Εύκολα προσβάσιμο από κάθε περιοχή της Αττικής, ενώ διαθέτει άνετο parking για την διευκόλυνση και την άρτια εξυπηρέτηση των αγαπημένων σας. Ζήστε την απόλυτη fairy tale εμπειρία μέσα στους ακαταμάχητους κήπους του κτήματος που πλαισιώνονται από μια κομψή πισίνα με περίτεχνο ψηφιδωτό, ένα γραφικό πετρόχτιστο εκκλησάκι, χαριτωμένα μονοπάτια με έντονη βλάστηση, προσεγμένο φωτισμό και μια πολυτελή βίλα. Το Tatoi Estate θα συνθέσει το ιδανικό σκηνικό για έναν εμβληματικό γάμο υψηλού επιπέδου.

 

Εκκλησάκι: Ναι

Parking: Ιδιωτικό

Φιλοξενία: Ναι

 

 

ΚΤΗΜΑ EXOTICA

exoticacollage

Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή γεννιούνται όταν οι άνθρωποι ενώνουν τις δυνάμεις τους και πορεύονται μαζί για να χτίσουν κάτι με αγάπη και αφοσίωση στον στόχο τους. O Νίκος Λουκίδης και η σύζυγός του, Μαρία με εμπειρία δεκαετιών στον ανθοστολισμό γάμων, βαπτίσεων και λοιπών κοινωνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων με το ανθοπωλείο Exotica Flowers, αποφάσισαν να μετατρέψουν το κτήμα τους σε έναν ειδυλλιακό χώρο δεξιώσεων. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία του Κτήματος Exotica, μίας καταπράσινης όασης στο Κορωπί με τροπικά φυτά, τεράστιους κάκτους και επιβλητικούς φοίνικες που παντρεύονται με την πέτρα και το ξύλο σε μία έκταση 10 συνολικά στρεμμάτων, μοναδικής φυσικής ομορφιάς. Το κτήμα διαθέτει και εσωτερικό χώρο, πισίνα, και το πετρόχτιστο εκκλησάκι των Εισοδίων της Θεοτόκου, καθώς και μία σουϊτα για το φρεσκάρισμα της νύφης και γαμπρού, μετά την τέλεση του μυστηρίου και πριν την έναρξη της δεξίωσης. Παράλληλα, συνεργάζεται με επιλεγμένες εταιρείες catering και με δικό του DJ. Οι ιδιοκτήτες αναλαμβάνουν προσωπικά την ξενάγηση και την ενημέρωση των ζευγαριών που σχεδιάζουν το γάμο τους στο κτήμα, για να κάνουν πραγματικά μοναδική την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους με σεβασμό, φροντίδα και ασύγκριτη φιλοξενία. 

Χωρητικότητα: 350-400 άτομα

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Σουίτα

Parking: Με προσωπικό φύλαξης

 

 

ΚΤΗΜΑ ΛΙΑΚΟΣ

liakoscollage

Χώρος ξεχωριστός, δημιούργημα αγάπης και φροντίδας με σεβασμό στην φύση και το πράσινο, καλωσορίζει τους επισκέπτες σε ένα ξεχωριστό μικρόκοσμο. Οι ταπεινοί αμπελώνες και οι αγέρωχες ελιές σφραγίζουν με την ταυτότητα τους το Κτήμα δημιουργώντας μια ιδιαίτερη αίσθηση για κάθε ζευγάρι που αναζητά ένα μοναδικό μέρος για το γάμο του. Το ιδιαίτερα προσεγμένο περιβάλλον αποτελεί πράσινο καμβά για κάθε στυλ και τύπο γάμου, ευνοώντας την δημιουργική έκφραση που εμπνέεται από την φύση. Ευγενική και συνάμα διακριτική η οικοδέσποινα Αλίκη Λιάκου, παρουσιάζει με αγάπη τον προσωπικό της χώρου στους μελλονύμφους και τους συμβουλεύει για κάθε βήμα οργάνωσης της δεξίωσης με γνώμονα την εμπειρία ετών στην διοργάνωση εκδηλώσεων.

Χωρητικότητα: 350 άτομα

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Νυφική σουίτα εντός του κτήματος

Parking: Ναι

 

 

ANTHIDON ESTATE

anthidoncollage

Το Anthidon Estate βρίσκεται στην περιοχή Ανθηδώνα, στην οποία πρωτοαναφέρθηκε ο Όμηρος στην Ιλιάδα. Τοποθετημένο αμφιθεατρικά, συνδυάζει ένα μοναδικό τοπίο βουνού και θάλασσας με ειδυλλιακή πανοραμική θέα στον Ευβοϊκό κόλπο, αποτελώντας το ιδανικό σκηνικό τόσο για την εκδήλωση σας όσο και για ποιοτική διαμονή, μόνο μια ώρα από την Αθήνα. Η αδιάλειπτη πανοραμική θέα της θάλασσας από το εντυπωσιακό αίθριο μπροστά από την πισίνα υπερχείλισης, αναδεικνύεται με επιλεγμένους φωτισμούς, εντείνονται την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της δεξίωσης. Το Αnthidon Estate διαθέτει μια μοναδική ευρύχωρη πολυμορφική αίθουσα, με εξωτερικούς και πλήρως κλιματιζόμενους εσωτερικούς χώρους, λιτής αισθητικής, ανεπιτήδευτες πολυτελείς γραμμές, σε φυσικές αποχρώσεις από ξύλο και πέτρα. Η δημιουργική του ομάδα - αποτελούμενη από εξειδικευμένο προσωπικό - αναλαμβάνει όλο το σχεδιασμό, την οργάνωση και διεξαγωγή της δεξίωσης, φροντίζοντας κάθε λεπτομέρεια. Με γνώμονα την οικολογική συνείδηση, το Κτήμα Ανθηδών διαθέτει οκτώ πανέμορφες βίλες, κατασκευασμένες από μασίφ ξυλεία, αρχοντική, λιτή, αισθητική, και πέτρινα μονοπάτια. Ανάμεσα στις αιωνόβιες ελιές και κάτω από τον καταγάλανο ελληνικό ουρανό, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν, να αισθανθούν και να γευτούν την αληθινή εμπειρία της φύσης απολαμβάνοντας ένα περιβάλλον, αβίαστης λιτής πολυτέλειας, με τοπικό χαρακτήρα και όλες τις ανέσεις. 

Χωρητικότητα: 400 άτομα

Εκκλησάκι: Όχι

Φιλοξενία: Νυφική σουίτα

Parking: Ναι

 

 

 

ROYAL GARDEN

royalgardencollage

Η αίθουσα Royal Venue άρχισε το ταξίδι της στο τέλος του 2018, ένα ταξίδι γεμάτο όνειρα… φτιαγμένη σε ολόλευκους τόνους και vintage αισθητική. Έτσι γεννήθηκε το κτήμα Royal Garden ένας χώρος μαγικός που εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά στο πανέμορφο τοπίο. Το κτήμα πέντε στρεμμάτων αποτελείται από  2 πισίνες, πλακόστρωτο διάδρομο, και πανύψηλους φοίνικες. Η ομορφιά, η θετική αύρα, η ενέργεια και η απεραντοσίνη του χώρου που αποπνέουν μοναδική αίσθηση. Μια  ομάδα επαγγελματιών και έμπειροι σεφ θα σας εκπλήξουν με τις γεύσεις τους, χρησιμοποιώντας κορυφαίες πρώτες ύλες ταξιδεύοντας εσάς και τους καλεσμένους σας με γεύσεις Ελληνικές παραδοσιακές. Στο Κτήμα Royal Garden ο γάμος των ονείρων σας γίνεται πραγματικότητα μέσα σε μία βραδιά στολισμένη με τις πιο όμορφες νότες που θα μείνει αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας!

Χωρητικότητα:

Αίθουσα Royal Venue: 300 καθήμενοι

Κτήμα Royal Garden: 1000 καθήμενοι

Εκκλησάκι: Όχι

Φιλοξενία: Χώρος φιλοξενίας ζευγαριού

Parking: 10 στρεμμάτων με παρκαδόρους

 

 

 

ΚΤΗΜΑ ΓΑΙΑ

XOROI 2022 KTIMA GAIA 1200
Σε μικρή απόσταση από την Αθήνα, το Κτήμα Γαία, έκτασης 6 στρεμμάτων, αποτελεί μια υπέροχη επιλογή για όσους λατρεύουν την απλότητα και την ομορφιά της ελληνικής φύσης. Ο χώρος ενδείκνυται για όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας εκδηλώσεις ενώ η λειτουργικότητα του κτήματος, προσφέρει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρία διαφορετικά επίπεδα, ανάλογα με τις απαιτήσεις της εκδήλωσης. Ο μαγευτικός χώρος της πισίνας που δεσπόζει στο ψηλότερο επίπεδο του κτήματος, με μαγική θέα στα Μεσόγεια, το εκπληκτικό σκηνικό ενός καταπράσινου ελαιώνα αλλά και ο καλόγουστος κλειστός χώρος σας περιμένουν για να φιλοξενήσουν την δεξίωσή σας. 

Χωρητικότητα:

Εξωτερικός χώρος: 900 καθήμενοι, 1500 άτομα για Cocktail Party

Εσωτερικός χώρος: 350 καθήμενοι

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Χώρος φρεσκαρίσματος ζευγαριού, νυφική σουίτα

Parking: Χωρητικότητας 200 αυτοκινήτων, με παρκαδόρους

 

 

DOMAINE KARRAS

XOROI 2022 DOMAINE KARRAS 1200

To Domaine Karras ένας ειδυλλιακός χώρος 15 στρεμμάτων, σας καλωσορίζει και σας προσκαλεί να απολαύσετε μία αξεπέραστη γαμήλια δεξίωση. Για μοναδικές στιγμές χαράς & συναισθηματικής αξίας, για μικρές ή μεγάλες εκδηλώσεις, που θα χαραχτούν στη μνήμη και στην καρδιά σας, στο Κτήμα Domaine Karras, σε μία καταπράσινη έκταση 15 στρεμμάτων με πεύκα, κήπο με καταρράκτη, θα ανακαλύψετε το ιδανικό σκηνικό. Η εκδήλωσή σας μπορεί να φιλοξενηθεί στον κατάφυτο εξωτερικό χώρο ή στην υπέροχα διακοσμημένη γυάλινη ανοιγοκλειώμενη αίθουσα σε περίπτωση που ο καιρός το επιβάλλει. Ο καταπράσινος κήπος αλλά και ο ιδιαίτερα φροντισμένος φωτισμός του χώρου δημιουργούν φιλόξενη και ρομαντική ατμόσφαιρα, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό σκηνικό για αξέχαστες κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο.

Χωρητικότητα: 450 άτομα 

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Χρήση σουίτας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

Parking: Άνετο, με παρκαδόρους

 

 

GALA MULTI EVENTS

XOROI 2022 GALA MULTI EVENTS 1200
Σε ένα καταπράσινο κτήμα στους πρόποδες του Υμηττού δημιουργήθηκε ένας χώρο για φιλοξενία δεξιώσεων γάμου και βαπτίσεων αλλά και κάθε άλλης κοινωνικής και επαγγελματικής εκδήλωσης. Πλήρως ανακαινισμένος, διαθέτει όλες τις ανέσεις και υπερσύγχρονο εξοπλισμό και έχει πλέον την δυνατότητα να φιλοξενήσει άνετα, 370 άτομα στην υπέροχη αίθουσα, με το μοναδικό ανοιγόμενο αίθριο των 75 τετραγωνικών, και τουλάχιστον 430 άτομα στον καταπράσινο υπαίθριο χώρο, με τον εντυπωσιακό καταρράκτη και την λιμνούλα! Επιπλέον για τους μικρούς καλεσμένους σας, το κτήμα διαθέτει παιδότοπο! Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με πλήρη οπτική επαφή από τους γονείς, αλλά χωρίς καθόλου ήχο, τα παιδιά μπορούν τα παιδιά να παίζουν με ασφάλεια όσο εσείς θα διασκεδάζεται.

Χωρητικότητα:

Εξωτερικός χώρος: 500 άτομα

Εσωτερικός χώρος: 370 άτομα

Εκκλησάκι: Όχι

Φιλοξενία: Όχι

Parking:  Άνετο, με παρκαδόρους

 

 

IL VILLAGIO

ilvillagiocollage

Ένας μοναδικός χώρος δεξιώσεων με άρωμα Ιταλικού χωριού δημιουργήθηκε στην Αττική που θυμίζει καρποσταλικό χωριό της Τοσκάνης αλλά βρίσκεται στην Παιανία! Το Il Villagio δεν είναι ένας συνηθισμένος χώρος δεξιώσεων, καθώς σαν μια χρονοκάψουλα έχει συνθέσει μια μικρογραφία ιταλικού χωριού με το ατμοσφαιρικό Μεσαιωνικό ξωκλήσι, τον πανέμορφο κήπο και τον επιβλητικό εσωτερικό χώρο -κελάρι. Πασπαλισμένο με πολλές vintage λεπτομέρειες και καλαίσθητες εικαστικές παρεμβάσεις, το εσωτερικό του αναδίδει αύρα ballroom εποχής, την ώρα που το πέτρινο κελάρι είναι διαθέσιμο όχι μόνο για εκδηλώσεις αλλά και για wine tasting της πλούσιας συλλογής από ελληνικά κρασιά. Ξεχωριστή εμπειρία είναι και τα πιάτα του μενού που υπογράφει ο βραβευμένος ως καλύτερος σεφ της Ευρώπης Βασίλης Μπέκας, όλα ποτισμένα με γευστική αβρότητα και γαστρονομική τεχνογνωσία.

Χωρητικότητα: 600 άτομα

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Δυνατότητα διαμονής σε πολυτελή σουίτα

Parking: Ευρύχωρο 

 

 

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΕΥΠΟΛΙΣ

XOROI 2022 EUPOLIS 1200
Ένας χώρος για δυνατές συγκινήσεις! Κάτω από την σκιά του Υμηττού, δημιουργήθηκε ένας χώρος με ιδιαίτερη αισθητική, εμπνευσμένος από την αρχιτεκτονική των Ενετών, ο πολύχωρος Εύπολις. Ο πολυχώρος Ευπολις διακρίνεται για την άριστη λειτουργικότητα του και είναι ο ιδανικός για κάθε είδους εκδήλωση, γάμους, βαπτίσεις, επαγγελματικά συνέδρια. Η πολυετής πείρα, η προσωπική φροντίδα, η δημιουργικότητα και η αστείρευτη φαντασία των ανθρώπων του, που δίνουν πάντα τον καλύτερο εαυτό, εγγυώνται για την άριστη εξυπηρέτηση και ξεχωριστές στιγμές απόλαυσης. Διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, εκκλησάκι καθώς και άνετο parking.

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Δυνατότητα διαμονής σε πολυτελή σουίτα

Parking: Άνετο, χωρητικότητας 300 αυτοκινήτων

 

 

 

  

 ΚΤΗΜΑ ΤΖΙΟΡΤΖΙ

tziortzicollage

Το κτήμα TΖΙΟΡΤΖΙ σε πλήρη αρμονία με τη φύση διατηρεί υψηλή αισθητική σε ένα προσεγμένο περιβάλλον που μεταμορφώνεται ανάλογα με τη δεξίωση. Το κτήμα απλώνεται σε έκταση 8 στρεμμάτων στην περιοχή Κουβαρά Αττικής και το καταρτισμένο προσωπικό σε συνδυασμό με καταξιωμένα catering εγγυώνται την επιτυχία της κάθε δεξίωσης. Ο σχεδιασμός του κτήματος δημιουργήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να μεταμορφώνεται για τις ανάγκες κάθε δεξίωσης. Με "tech" χαρακτήρα και προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια σου δημιουργεί μία αίσθηση άμεσης οικειότητας και ελευθερίας. Η αρχιτεκτονική του κτήματος προσαρμόστηκε στο υπάρχον περιβάλλον χωρίς να αλλοιώνει την φυσιογνωμία της περιοχής. Με "minimal" αρχιτεκτονικά στοιχεία, ανεμπόδιστη θέα και συνεργασία με καταξιωμένα catering εγγυάται την επιτυχία της κάθε δεξίωσης.

Χωρητικότητα: 500 καθήμενοι

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Χώρος φρεσκαρίσματος ζευγαριού κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

Parking: Ιδιωτικό, με παρκαδόρους

 

 THE RESIDENCE 

XOROI 2022 THE RESIDENCE 1200
Στο δάσος της Πάρνηθας, απέναντι από τα πρώην Βασιλικά Κτήματα Τατοϊου, απλώνονται οι καταπράσινοι κήποι του Residence, 20 κατάφυτα στρέμματα με περισσότερα από 100 είδη λουλουδιών, φυτών και δέντρων αγκαλιάζουν την εντυπωσιακή country-style έπαυλη. Εξαιρετικό γούστο και μοναδικά συλλεκτικά αντικείμενα, συνθέτουν έναν πολυτελή και συνάμα ζεστό χώρο, γεμάτο γοητεία δημιουργώντας ένα εκλεπτυσμένο σκηνικό, το οποίο αναδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας αλλά και άνεσης. Η υπέροχη αλχημεία του The Residence μετουσιώνεται σε ένα μαγευτικό event, με τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και την διακριτική προσωπική φροντίδα της ομάδας του χώρου. 

Χωρητικότητα:

Εξωτερικός χώρος: 500 άτομα

Εσωτερικός χώρος: 200 άτομα

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Χρήση σουίτας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

Parking: Άνετο, με παρκαδόρους

 

ΚΤΗΜΑ ΒΑΛΑΣΙΑ

valasianewcollage

Το Κτήμα Βαλασία προσφέρει τη λιτή πολυτέλεια του αυθεντικού και είναι ο ιδανικός χώρος για να αναδείξει την ξεχωριστή μέρα της ζωής σας και να της χαρίσει την ιδιαίτερη λάμψη που της αρμόζει. Ένας κατάφυτος παράδεισος απλωμένος γύρω από το γνωστό από την αρχαιότητα πηγάδι, «Ροδόκια», το Κτήμα Βαλασία, βρίσκεται στο κέντρο της Αττικής Γης, στο Κορωπί. Είναι είναι ένας χώρος ειδικά σχεδιασμένος με καλαισθησία όπου μπορείτε να υποδεχθείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και καλεσμένους για την πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας. Περιλαμβάνει έναν ενεργό και παραγωγικό ελαιώνα 50 στρεμμάτων, μία υπέροχη πισίνα και ένα πανέμορφο ανθοστόλιστο κήπο με το δρομάκι που ξεπροβάλει και οδηγεί στο εκκλησάκι των ονείρων σας! Το Κτήμα Βαλασία, που το όνομά του σημαίνει ρουμπίνι στη γλώσσα του Πόντου και της Ρόδου, είναι κάτι παραπάνω από ένα κτήμα με υπέροχο σκηνικό. Προσφέρεται για γάμους, βαπτίσεις, πάρτυ, επίσημες εκδηλώσεις και επαγγελματικές συναντήσεις.

Χωρητικότητα: 500 άτομα

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Όχι

Parking: Άνετο, με παρκαδόρους 

 

 

ΚΤΗΜΑ ΚΑΛΥΨΩ- ΑΥΛΩΝΑΣ

ktimakalypsocollage

Ένας καταπράσινος, φιλόξενος χώρος ιδιαίτερης αισθητικής με σεβασμό στο φυσικό τοπίο και μαγευτική θέα υποδέχεται εσάς και τους καλεσμένους σας στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας. Ήταν το 2006, όταν η Βασιλική Τριανταφύλλου ξεκίνησε να λειτουργεί το Κτήμα Καλυψώ για τη διοργάνωση κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων. Σήμερα, 17 χρόνια μετά, αυτός ο καταπράσινος χώρος με τη φυσική ομορφιά, τη φιλόξενη αύρα και τη θέα που κόβει την ανάσα κάθε εποχή του χρόνου, έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή και επιτυχημένα κτήματα της Αττικής για γαμήλιες τελετές και δεξιώσεις (αλλά και για βαπτίσεις και κάθε είδους events). Το πετρόχτιστο εκκλησάκι της Αγίας Αικατερίνης, εναρμονισμένο με το φυσικό τοπίο ,προσφέρει τη δυνατότητα για διπλό μυστήριο γάμου-βάπτισης, καθώς και για πολιτικό γάμο-ονοματοδοσία. Διαθέτει επίσης τόσο εσωτερικό, όσο και εξωτερικό χώρο για τη διοργάνωση της δεξίωσης, του πάρτι που θα ακολουθήσει. Πέργκολα-κιόσκι στην υποδοχή, πετρόχτιστα μονοπάτια, φωτιζόμενος βραχόκηπος με δύο λίμνες, πέτρινο bbq, κέδροι και λουλούδια συνθέτουν ένα πολύχρωμο σκηνικό εξοχής σε ένα ιδιαίτερα φροντισμένο υπαίθριο περιβάλλον. Υπάρχει η επιλογή της πλήρους εξοπλισμένης αίθουσας των 400 ατόμων για καθιστό γεύμα, με τις μεγάλες τζαμαρίες και την άμεση επαφή με τη φύση, που μπορεί να εξοπλιστεί ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

Χωρητικότητα:

Εξωτερικός χώρος: 600 καθήμενοι ή 1500 άτομα για Cocktail Party

Εσωτερικός: 400 καθήμενοι 

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Ξενώνας φιλοξενίας

Parking: Ναι

 

KTHMA ANEMOLITHI 

ANEMOLITHI COLLAGE 

Το «Κτήμα Ανεμολίθι» αποτελεί γέννημα του πατέρα Ανέμου και της μητέρας Πέτρας, των χαρακτηριστικότερων γνωρισμάτων του μοναδικού Λουτρακίου. Σμιλεύτηκε από εξειδικευμένους παλαιούς τεχνίτες με συγκολλητική ουσία την αγάπη των ιδιοκτητών του, αλλά και από ιδιαίτερα φυσικά υλικά, όπως πέτρες από τα Γεράνεια, τα Ιωάννινα και την Άρτα, σε συνδυασμό με υλικά παλαιών κατεδαφισμένων κατοικιών. Έτσι, δημιουργήθηκε πριν από δύο δεκαετίες στο Λουτράκι Κορινθίας, μια ανάσα από τον αστικό ιστό των Αθηνών, αυτός ο καταπράσινος χώρος με ποικίλα είδη φυτών, από διαφορετικά σημεία του κόσμου.Από το 2019 ο κήπος του Κτήματος, περιμετρικά της πισίνας, αλλά και του barbeque βρίσκεται στη διάθεσή σας για τη διοργάνωση ανεπανάλιπτων εκδηλώσεων, όπως γάμους, βαπτίσεις, ιδιωτικές δεξιώσεις, καθώς και για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση. Εκκλησία για την πραγματοποίηση του μυστηρίου, πίστα χορού που θα παρασύρει όλους του καλεσμένους, αλλά και ανεξάρτητο διαμέρισμα για τους πλέον νεόνυμφους θα βρείτε επίσης στο «Κτήμα Ανεμολίθι».Καθετί νέο πρέπει να ξεκινά με θετική ενέργεια, ενέργεια που η μοναδική ομορφιά του χώρου μας, είναι έτοιμη να σας προσφέρει. Για τις πιο σημαντικές και ξεχωριστές στιγμές σας, ένας ονειρικός χώρος σας περιμένει να τον απολαύσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μαζί μπορούμε να σχεδιάσουμε το ιδανικό αποτέλεσμα, που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες, με συνέπεια και σεβασμό στην προσωπικότητά και τις δικές σας ανάγκες.

Χωρητικότητα: 500 άτομα

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Nαι

Parking: Άνετο, με παρκαδόρους

 

 

CHALET

chaletcollage

Με την πολυετή διαδρομή 30 χρόνων στο χώρο της εστίασης και εκδηλώσεων,  το CHALET με την σφραγίδα και επιμέλεια της ιδιοκτήτριας οικογένειας, σας εξασφαλίζει μία επιτυχημένη γαμήλια δεξίωση. Προτεραιότητα και βασικό χαρακτηριστικό του CHALET είναι η ποιότητα τόσο στην φροντίδα των εδεσμάτων όσο και στην υποδοχή και εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας.  Σας συνθέτουν μοναδικά μενού βάση των προδιαγραφών και αναγκών της δικής σας εκδήλωσης. Ένας υπέροχος εξωτερικός χώρος με πισίνα και μία εσωτερική αίθουσα με τζάκι, μπορούν να φιλοξενήσουν 450 & 350 άτομα αντιστοίχως εξασφαλίζοντας την επιτυχία της εκδήλωσης κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Οι φιλόξενοι επαγγελματιες στο CHALET σας περιμένουν με προθυμία και συνέπεια, να οργανώσουν για εσάς και τους καλεσμένους σας ένα μοναδικό και αξέχαστο event!

Χωρητικότητα:

Εξωτερικός χώρος: 350 άτομα

Εσωτερικός χώρος: 450 άτομα

Parking: Ιδιωτικό

 

 ΚΤΗΜΑ SANTA MARIA

XOROI 2022 SANTA MARIA 1200
Σε μια κατάφυτη έκταση από ελαιώνες και αμπελώνες, στην καρδιά του κάμπου της Παιανίας, το κτήμα Santa Maria ξεχωρίζει και σας υποδέχεται, έτοιμο να εκπληρώσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές σας προσδοκίες. Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον 40 στρεμμάτων, με περιποιημένους κήπους, επιβλητικούς βραχόκηπους και εντυπωσιακούς καταρράκτες , που καταλήγουν σε μια ειδυλλιακά φωτισμένη πισίνα, απλώνεται ο άνετος χώρος των δεξιώσεων, σχεδιασμένος με μεράκι, άποψη και υψηλή αισθητική. Μέσα στο κτήμα λειτουργεί, παράλληλα, το παλιό οινοποιείο, που αποτελεί την ιδανική επιλογή για ξεχωριστές εκδηλώσεις. Ο χώρος προσφέρεται ιδιαίτερα να φιλοξενήσει επιπλέον κάθε είδους επαγγελματικές εκδηλώσεις και συνέδρια, σε συνδυασμό με εντυπωσιακή ξενάγηση στο χώρο του οινοποιείου και γευστική δοκιμή παραδοσιακών γεύσεων αλλά και των 7 διαφορετικών ποικιλιών εκλεκτών κρασιών, που παράγονται εδώ και τρεις γενιές από την οικογένεια Παπαχαραλάμπους.

Χωρητικότητα:

Εξωτερικός χώρος: 1200 άτομα

Εσωτερικός χώρος: 500 άτομα

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Όχι

Parking: Άνετο, με παρκαδόρους

 

 ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΛΩΛΟΥ

XOROI 2022 POLIHOROS LOLOU 1200

Ο Πολυχώρος Λώλου βρίσκεται στην περιοχή της Παιανίας εν μέσω του καταπράσινου κάμπου και δημιουργήθηκε για να καλύψει γαμήλιες δεξιώσεις, βαπτίσεις, κοινωνικά και εταιρικά events. Το κτήμα Λώλου αποτελείται από δυο εσωτερικές αίθουσες, δύο εξωτερικούς χώρους και το πανέμορφο Εκκλησάκι για το γάμο ή τη βάπτιση του παιδιού σας. Το πολυμελές και έμπειρο προσωπικό σε συνδυασμό με τον άρτιο επαγγελματικό εξοπλισμό μας, σας προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες για την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσής σας. Αν ψάχνετε κτήματα για γάμο, κτήματα για βάπτιση και χώρους για εταιρικά συνέδρια σας εγγυόμαστε την άριστη φιλοξενία και οργάνωσή τους με συνέπεια και καλαισθησία.

Χωρητικότητα:

Κτήμα Ηλέκτρα:

Εξωτερικός χώρος: 750 καθήμενοι/ 1500 όρθιοι 

Εσωτερικός χώρος: 900 καθήμενοι/ 2000 όρθιοι

Κτήμα Ιοκάστη:

Εξωτερικός χώρος: 1200 καθήμενοι/ 2500 όρθιοι 

Εσωτερικός χώρος: 400 καθήμενοι/ 800 όρθιοι

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Όχι

Parking: Χωρητικότητας 400 αυτοκινήτων, με παρκαδόρους

 

 

ΚΤΗΜΑ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ- ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

ktimaesperidescollage

Το Κτήμα Εσπερίδες στους Μολάους Λακωνίας, μέσα σε μία ειδυλλιακή καταπράσινη έκταση με θέα που κόβει την ανάσα αποτελεί κορυφαία επιλογή στην Πελοπόννησο, για καθε είδους δεξίωσης. Χάρη στο εξειδικευμένο προσωπικό, τον επαγγελματισμό, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες οργάνωσης, αλλά και στην ειδυλλιακή, κατάφυτη τοποθεσία του το Κτήμα Εσπερίδες γίνεται το απόλυτο weddingspotγια έναν γάμο που ξεχωρίζει. Διαθέτει τέσσερις διαφορετικούς χώρους για τη διοργάνωση της γαμήλιας δεξίωσης: τη Λίμνη, που παντρεύει τη γη με το υγρό στοιχείο, την Καρδιά, έναν αμφιθεατρικό χώρο φτιαγμένο από πέτρα και νερό, έναν ακόμα υπαίθριο αμφιθεατρικό χώρο, που προσφέρεται για βαπτίσεις ή για οποιαδήποτε καλοκαιρινή δεξίωση και έναν εσωτερικό χώρο 450 τ.μ., που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 800 άτομα. ροσφέρει ταυτόχρονα, ένα ποιοτικό μενού που αξιοποιεί τις πρώτες ύλες από τη φάρμα που καλλιεργεί η οικογένεια, τη ΛΑΚΩΝΙΑ ΦΑΡΜ, για να σερβίρει ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι συνδυάζοντας την τοπική κουζίνα με τις κουζίνες του κόσμου. Επιπλέον, το κτήμα αναλαμβάνει την υπηρεσία catering στην Μάνη και υπόλοιπη Πελοποννήσο, Ελαφόνησο για να απολαύσετε το μενού του όπου κι αν επιλέξετε να γιορτάσετε την αγάπη σας.

Χωρητικότητα: 800 άτομα

Εκκλησάκι: Όχι

Φιλοξενία: Όχι

Parking:  Ναι

 

 

 

 ΚΤΗΜΑ ΠΕΤΡΑ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

XOROI 2022 KTIMA PETRA 1200

Μόλις 7 χιλιόμετρα έξω από τη Μονεμβασιά στο δρόμο προς Σπάρτη, δεσπόζει το Κτήμα Πέτρα. Μια όαση καλαισθησίας, κάτι που θα διαπιστώσετε, από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα το επισκεφτείτε. Η φυσική ομορφιά του κτήματος, συνδυασμένη με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική δομή του κτηρίου, αποτελούν τον ιδανικό χώρο, για την διοργάνωση μιας μοναδικής εκδήλωσης, που θα μείνει αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας. Το Κτήμα Πέτρα διαθέτει 2 εντυπωσιακούς χώρους για να πραγματοποιήστε την εκδήλωση που επιθυμείτε, το κτήμα και την αίθουσα. Σε αυτούς τους δύο χώρους μπορείτε να επιλέξετε το ύφος της εκδήλωσης που σας ενδιαφέρει. Το κτήμα, μελετημένο έως και την τελευταία λεπτομέρεια, δημιουργεί την αίσθηση ενός μαγευτικού, ιδιωτικού παραδείσου. 4 καταπράσινα στρέμματα μεσογειακής βλάστησης και πολύχρωμα λουλούδια συνθέτουν ένα παραμυθένιο σκηνικό. Το πέτρινο κτίριο, ένα κόσμημα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής δίπλα από την επιβλητική πέτρινη πλαγιά και με θέα το πέλαγος, δημιουργεί μία μοναδική ατμόσφαιρα που μαγεύει. Στο Κτήμα Πέτρα, συνδυάζεται η τέχνη της φιλοξενίας, η εμπειρία της διοργάνωσης και το άψογο σέρβις ώστε να ικανοποιήσει απόλυτα τις απαιτήσεις σας και να χαρίσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε εσάς και τους καλεσμένους σας. Όποια κι εάν είναι η εκδήλωση, το Κτήμα Πέτρα μπορεί να τη διοργανώσει με συνέπεια κι επαγγελματισμό, υποσχόμενο την απόλυτη επιτυχία της.

Χωρητικότητα: 1200 καθήμενοι

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Όχι

Parking: Ιδιωτικό, με παρκαδόρους

 

 

ΚΤΙΜΑ VALSAMI- CORFU

KTIMA VALSAMI XOROI 2023 24
Ένα καταπράσινο, ονειρικό κτήμα 6 στρεμμάτων σας περιμένει μόλις 10 λεπτά από την καρδιά της Κέρκυρας, για να φιλοξενήσει την δική σας μοναδική εκδήλωση. Σπάνια δέντρα και φυλλώματα προσεκτικά επιλεγμένα εισάχθηκαν ειδικά για το Κτήμα Βαλσάμη από την Ιταλία και Ταϊλάνδη με σκοπό να δημιουργήσουν ένα πολυτελές περιβάλλον, υψηλού φυσικού κάλλους μοναδικό στον Ελλαδικό χώρο. Ο χώρος αποπνέει ηρεμία και γαλήνη, αισθήματα που γίνονται αμέσως αντιληπτά από τους καλεσμένους σας με την είσοδό τους στον χώρο. Πρόκειται πραγματικά για έναν χώρο-όαση με τρεχούμενα διακοσμητικά νερά, όπου κυριαρχούν τα φυσικά υλικά όπως πέτρα και ξύλο, συνθέτοντας ένα σπάνιο τοπίο. Οι υπερσύγχρονοι χώροι του Κτήματος Βαλσάμη μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 400 άτομα για κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις. Η πολυτελής σουίτα που υπάρχει στο πέτρινο κτίσμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής σας ενώ ο χώρος διαθέτει parking 500 θέσεων, για την εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας. Το Κτήμα Βαλσάμη, με την ιδιαίτερη αισθητική του και τις άριστες υποδομές του παντρεύει αρμονικά το φυσικό περιβάλλον με την διακριτική πολυτέλεια, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία δεξίωσης. Σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση.

Χωρητικότητα: 400 άτομα 

Εκκλησάκι: Όχι

Φιλοξενία: Χρήση σουίτας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

Parking: Ιδιωτικό

 

ΠΑΡΑΠΟΡΤΙ ΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ- ΑΝΔΡΟΣ

paraportiandroscollage

Με θέα την αρχοντική Χώρα και το βαθύ μπλε του Αιγαίου, η παραλία Παραπόρτι με τα άγρια νερά και με τη μεγάλη αμμουδιά είναι μία από τις πιο ξακουστές της Άνδρου. Εκεί, βρίσκεται επίσης ένας από τους πιο ξακουστούς χώρους δεξιώσεων του νησιού. Καταπράσινος με αιγαιοπελαγίτικη αύρα, με την πέτρα και το ξύλο να πρωταγωνιστούν, παρομοίως και το κυκλαδίτικο λευκό, και την ποιοτική παραδοσιακή του κουζίνα, που ικανοποιεί όλες τις γευστικές και οικονομικές προτιμήσεις να κλέβει -καθόλου τυχαία- τις εντυπώσεις. Το Παραπόρτι είναι μία οικογενειακή επιχείρηση με μακρά πορεία στην εστίαση, που ξεκίνησε από ένα μικρό ταβερνάκι το 1980 και έχει εξελιχθεί σε ένα φιλόξενο κτήμα με κλειστό χώρο (χωρητικότητας 300 ατόμων) και υπαίθριο με ανοιγόμενο αίθριο (έως 500 άτομα) και πλήθος παροχών (άνετο πάρκινγκ, υπαίθριο μπαρ, service ή μπουφέ, ωράριο χωρίς περιορισμό) για να γίνει το πάρτι της ζωής σας πραγματικότητα. Να γιορτάσετε το ξεκίνημα του κοινού σας ταξιδιού, όπως ακριβώς το έχετε ονειρευτεί.

Χωρητικότητα:

Κλειστός χώρος: 300 άτομα

Υπαίθριος χώρος: 500 άτομα

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Όχι

Parking: Ναι

 

 

ARESTI- ZAKYNTHOS

aresticollage

Στη Ζάκυνθο, πάνω στον ονομαστό Κόκκινο Βράχο του Ξενόπουλου, δίπλα στο Φάρο του Κρυονερίου, βρίσκεται το Aresti. Η αρχιτεκτονική του, τα ζεστά χρώματα της πέτρας, τα κλασικά επτανησιακά έπιπλα, οι πίνακες του Διονύση Κωνσταντόπουλου και της Κατερίνας Μαρούδα, και βέβαια, η εκπληκτική θέα, συνθέτουν την ομορφιά και την μοναδικότητα του Aresti. Στο Aresti Restaurant μπορείτε να απολαύσετε τη σπιτική Ζακυνθινή κουζίνα που ξυπνά ζεστές αναμνήσεις, όπως και τις λεπτές γεύσεις της διεθνούς παλέτας, με θέα τη θάλασσα. Το Aresti Estate- ένα ειδυλλιακό σκηνικό- μπορεί να φιλοξενήσει έως και 400 καλεσμένους, με τροφοδοσία από το μοναδικό Aresti Catering. Η έμπειρη ομάδα του Aresti υπόσχεται μια άρτια οργανωμένη δεξίωση γάμου ή βάπτισης. Εδώ, η εκδήλωσή σας αποκτά άλλη διάσταση και το όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα!

Χωρητικότητα:

Aresti Restaurant: 150 άτομα

Aresti Estate: 200 έως 400 άτομα

Εκκλησάκι: Ναι

Φιλοξενία: Ναι

Parking: Ναι

 

 

ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ- ΠΑΤΡΑ

epakroncollage

Ο πολυχώρος ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και πιο άρτια οργανωμένες μονάδες στο χώρο της οργάνωσης εκδηλώσεων και δεξιώσεων υψηλού επιπέδου.Σε μια καταπληκτική ευδυλλιακή τοποθεσία, στις πλαγιές του Μιντιλογλίου, με θέα τον Πατραϊκό σε μια έκταση 6,5 στρεμμάτων, oι έμπειροι επαγγελματίες σας περιμένουν για να φιλοξενήσουν τις όμορφες στιγμές της ζωής σας. Στο κτήμα που αποτελεί τον βασικό υπαίθριο χώρο, οι καλεσμένοι σας θα απολαύσουν την αξεπέραστη ποιότητα, αισθητική και άψογο service, σε υπέροχο φυσικό τοπίο, δίπλα σε καταρράκτες και πισίνα.Οι αίθουσές με την προσεγμένη διακόσμηση και αισθητική, την απεριόριστη θέα τους, θα δώσουν την μοναδικότητα που αναζητάτε στην πιο σημαντική σας στιγμή.Οι έμπειροι chef θα δημιουργήσουν πλούσια μενού μα ποικιλία γεύσεων, συνδυάζοντας αριστοτεχνικά τις ελληνικές γεύσεις με τη διεθνή κουζίνα, πάντα τηρώντας υψηλά standards ποιότητας με φρέσκα και αγνά υλικά, ξεπερνώντας κάθε γευστική προσδοκία. Το service συμπληρώνεται από ένα επιτελείο έμπειρων και πρόθυμων μέτρ, σερβιτόρων, φωτογράφων και djs με στόχο την επιτυχία της δικής σας εκδήλωσης. Πρόσφατα ο χώρος επεκτάθηκε με μία ακόμα ανεξάρτητη έκταση που περιλαμβάνει την αίθουσα και υπαίθριο χώρο έτσι καλύπτοντας κάθε ανάγκη και προσωπικό γούστο.  

Χωρητικότητα:

Αίθουσα Α: 450- 600 άτομα  | Αίθουσα Β: 280 άτομα

Κτήμα Α: 800 άτομα | Κτήμα Β: 300 άτομα

Εκκλησάκι: Όχι

Φιλοξενία: Όχι

Parking: Ναι

ΑΙΘΟΥΣΕΣ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

 

SKYFALL COCKTAIL & FOOD BAR skyfallcollage

Απογειώστε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας, κάτω από ένα πέπλο χιλιάδων αστεριών. Αφεθείτε σε μια ξεχωριστή bridal εμπειρία, όπου η πολυτέλεια συναντά την κομψότητα και μαζί δημιουργούν το ιδανικό έδαφος για τον πιο τέλειο γάμο. Στο Skyfall, ένα εντυπωσιακό open air σκηνικό, κάτω από τον υπέροχο Αθηναϊκό ουρανό και με μαγευτικό φόντο την πιο εκθαμβωτική θέα της Ακρόπολης, γίνεται ο πιο glamorous οικοδεσπότης για events υψηλών προδιαγραφών. Ο εσωτερικός δύο επιπέδων χώρος του, καθώς και η ονειρική ταράτσα, φιλοξενούν αριστοτεχνικά την πιο όμορφη γιορτή σας, διατηρώντας την ειδυλλιακή του οπτική στα πιο εμβληματικά spots της Αθήνας .Η έμπειρη ομάδα του, διοργανώνει αξέχαστα happenings με συνέπεια, άρτια εξυπηρέτηση και φαντασία και συνθέτει μαζί με εσάς το πιο γλυκό γαμήλιο παραμύθι, σύμφωνα με τα γούστα σας, τις προτιμήσεις σας και τον αριθμό των καλεσμένων σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια luxurious δεξίωση, ή σε ένα elegant cocktail party και υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας σε ένα chic κάλεσμα με εκλεπτυσμένο finger food, είτε προσκαλέστε τους σε μια fine dining εμπειρία με πλούσιο buffet, δια χειρός καταξιωμένου chef.Η απόλυτη επιλογή για city lovers και όχι μόνο δεν είναι πια μυστικό. Το Skyfall με την ρομαντική του διάθεση και την classy του ατμόσφαιρα, σας υπόσχεται το wedding party των ονείρων σας.

Εκκλησάκι: Όχι

Parking: Όχι

AGORA RIVIERA

AGORA RIVIERA COLLAGE 1200

Δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις μακριά για τον γάμο των ονείρων σου. To Agora Riviera, στην καρδιά της αθηναϊκής Ριβιέρας, φέρνει τις Κυκλάδες στην Αθήνα και σας περιμένει να απολαύσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτές τις ξεχωριστές σας στιγμές της ζωή σας. Ένας καλαίσθητος χώρος, δίπλα ακριβώς στη θάλασσα, με μία μίνιμαλ αισθητική και κορυφαία μεσογειακή κουζίνα με βάση το φρέσκο ψάρι, τα θαλασσινά αλλά και επιλεγμένα premium κρεατικά. Επισκεφτείτε μας για να σχεδιάσουμε μαζί, βήμα βήμα τη δεξίωση σας, να επιλέξουμε το μενού που σας αντιπροσωπεύει καθώς και τη μουσική και διακόσμηση του χώρου δίνοντας το προσωπικό σας στίγμα, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι η μέρα αυτή θα είναι μοναδική και αξέχαστη για σας και τους καλεσμένους σας.

Χωρητικότητα: 220 άτομα 

 

 

 

ΜΙΑ ΦΟΡΑ by ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ

miaforacollage

Ένας υπέροχος χώρος έρχεται να υποδεχτεί τις υψηλές γαστρονομικές απαιτήσεις σας. Στο επαγγελματικό γεύμα, στη βάπτιση και σε όποια άλλη εκδήλωση θέλετε να μοιραστείτε με τους συνεργάτες ή τους φίλους σας, στο Μία Φορά by Ως δια Μαγείας έχουν την εμπειρία και την ικανότητα να σας προσφέρουν ό,τι καλύτερο σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Συνδυάζοντας την εξαιρετική γεύση, την εντυπωσιακή παρουσίαση, την άρτια οργάνωση και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών κι εξυπηρέτησης, θα σας ταξιδέψουν στη γεύση και την απόλαυση σε ένα υπέροχο αίθριο σε περιβάλλον νεοκλασικού αρχοντικού με αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα. Εσείς απλώς αφήστε όλες σας τις αισθήσεις να ευφρανθούν και να απολαύσετε την κάθε στιγμή.

Χωρητικότητα: 230 καθήμενοι 

Parking: Όχι

 

ΓΙΑΛΟΣ

YALOS COLLAGE

Το εστιατόριο «Γιαλός» βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, σε μία προνομιακή θέση στο Μικρό Καβούρι με υπέροχη θέα τον Σαρωνικό και τα μοναδικά, ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα του!
Ο χώρος του εστιατορίου μπορεί να φιλοξενήσει 120 άτομα, ενώ πάνω από τον δρόμο σε μεγάλες βεράντες λειτουργεί το Αργεντίνικο εστιατόριο «Carne» χωρητικότητας 150 ατόμων, το οποίο διαθέτει επίσης μαγευτική, πανοραμική θέα στη θάλασσα. Οι δύο αυτοί πανέμορφοι χώροι διατίθενται για κοινωνικές εκδηλώσεις και μπορούν να διακοσμηθούν ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
Με στόχο τη δημιουργία ενός μενού που θα καλύπτει απόλυτα τις δικές σας απαιτήσεις και προτιμήσεις, έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία πιάτων καθώς η ομάδα των εστιατορίων μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε συνδυασμό επιθυμείτε να δημιουργήσετε. Άλλωστε τα δύο εστιατόρια διαθέτουν προσεγμένα μενού, είτε πρόκειται για κάποια εκδήλωση είτε για τους καθημερινούς πελάτες, καλύπτοντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους καθώς αποτελούνται τόσο από πιάτα θαλασσινών όσο και κρεατικών.
Στα εστιατόρια «Γιαλός» και «Carne» η περιποίηση και το φαγητό είναι υψηλών απαιτήσεων. Απευθύνονται σε πελάτες που επιθυμούν η εκδήλωση τους να είναι μία μοναδική γευστική εμπειρία.

Χωρητικότητα: 140 καθήμενοι

11 ΚΑSSANDRA

XOROI 2022 KASSANDRAS 11 1200

Η «Οδός Κασσάνδρας 11» με υψηλά στάνταρντ σε όλους τους τομείς και με προσήλωση στην κάθε λεπτομέρεια της εκδήλωσης σας, είναι μια πηγή σιγουριάς, για μια επιτυχημένη δεξίωση υψηλής αισθητικής και λεπτού γούστου. Ο χώρος της δεξίωσης, είναι ένα κτίριο του περασμένου αιώνα, με εντυπωσιακή διαχρονική αρχιτεκτονική, που μπορεί να φιλοξενήσει 260 άτομα σε καθιστό μενού και 500 σε κοκτέιλ πάρτι. Το παλιό εργοστάσιο αυτοκινήτων μεταμορφώθηκε σε έναν επιβλητικό και ταυτόχρονα ζεστό και φιλόξενο χώρο. Χτισμένο με παραδοσιακά δομικά υλικά, όπως η πέτρα, το ξύλο και το μέταλλο, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά με τον κατάλληλο φωτισμό και δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα που σε παραπέμπει σε άλλες εποχές. Θα γευτείτε ονειρεμένες γαστρονομικές δημιουργίες από τους σεφ μας Σάββα Κοντούδη και Γιώργο Ζευγολατάκο, σύμφωνα με την προσωπική σας άποψη και επιθυμία, που σε συνδυασμό με τον πολυτελή εξοπλισμό, το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας διασφαλίζουν την επιτυχία της δεξίωσης που έχετε ονειρευτεί. Και θα τελειώσουμε την βραδιά μας με τις καλύτερες ευχές μας και με ένα εικαστικό δώρο για να θυμάστε πάντα την αρχή στο όνειρό σας!

Χωρητικότητα: 260 καθήμενοι, 500 άτομα για Cocktail Party

Parking: Άνετο, με παρκαδόρους

 

O ΧΡΗΣΤΟΣ

christoscollage 

 

Μια πραγματική ανάσα από την πόλη είναι το εστιατόριο Χρήστος. Από το 1974 η επιχείρηση γνωστή για την υπέροχη κουζίνα του, έχει φιλοξενήσει κάθε είδους εκδηλώσεις. Ο εσωτερικός χώρος όμορφα διαμορφωμένος με το τζάκι και τις πέτρινες λεπτομέρειες που αντανακλούν την παράδοση. Το εσωτερικό του παραδοσιακού εστιατορίο προσφέρει ζεστή ατμόσφαιρα και άνεση χώρου που το καθιστούν ιδανικό τόσο για στιγμές χαλάρωσης όσο και στιγμές προσωπικής χαράς ή διασκέδασης. Με χωρητικότητα έως και 400 ατόμων ο εσωτερικός χώρος είναι έτοιμος να υποδεχτεί γάμους, βαπτίσεις, πάρτι, επαγγελματικές ή προσωπικές εκδηλώσεις και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση!
Μια πραγματική ανάσα δροσιάς μέσα στην πόλη που θα σας κάνει να νιώθετε πως είστε στην εξοχή. Ο εξωτερικός χώρος είναι ιδανικός για όσους θέλουν να κάνουν ένα γευστικό διάλειμμα από το άγχος της πόλης και καθημερινότητας . Μια ευρύχωρη αυλή γεμάτη όμορφα λουλούδια και παιχνίδια για τα παιδιά που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 350 άτομα. Η ιδανική επιλογή για την διοργάνωση εκδηλώσεων όπως βαπτίσεις και παιδικά πάρτι γεννεθλίων, ειδικά την άνοιξη και το καλοκαίρι!

Χωρητικότητα:

Εξωτερικός χώρος: 350 άτομα

Εσωτερικός χώρος: 400 άτομα

Parking: Ναι

 

 LA SOIREE DE VOTANIQUE

XOROI 2022 LA SOIREE DE VOTANIQUE 1200

Η εναλλακτική επιλογή με στυλ για κάθε εκδήλωση. Το La Soiree De Votanique, είναι ένας μοναδικός χώρος στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει την εναλλακτική - οικονομική εκδήλωσή σας, ακριβώς όπως την έχετε φανταστεί. Η εναλλακτική επιλογή πάντα με στυλ για κάθε εκδήλωση.  Είτε πρόκειται για γάμο, βάπτιση, εταιρική εκδήλωση είτε ακόμη και απλά για ένα τραπέζι στους φίλους σας, το La Soiree De Votanique είναι δανικό για όσους αναζητούν την απλότητα και την ανθρώπινη προσέγγιση. Τα 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των εκδηλώσεων, σας παρέχουν την εγγύηση που χρειάζεστε για την άψογη εκτέλεση της βραδιάς σας!

Χωρητικότητα: 200 άτομα

 

 

OLYMPIA MARE- CORFU

olympiamarecollage

To Olympia Mare και το Οlympia Restaurant σας προσφέρουν Δωρική ντόπια κουζίνα ανυπέρβλητης νοστιμιάς, σε ένα μοναδικό περιβάλλον με απρόσκοπτη θέα στην μαρίνα Γουβιών. Με  τη μαρίνα να απλώνεται μπροστά σας, και το μπλε του ουρανού στο φόντο να σας συνοδεύουν σε μια απολαυστική περιήγηση, το ιδιαίτερα πλούσιο μενού του Olympia Mare αποτελεί από μόνο του ένα γαστριμαργικό θησαυρό με ολόκληρο το γευστικό λεξιλόγιο της Μεσογείου. Όλη η αυθεντική γεύση της Κέρκυρας σας προσφέρεται, μέσα από τα πιο διαλεκτά προιόντα της. Η διακριτικά πολυτελής σάλα του εστιατορίου Olympia Restaurant αποτελεί μία υπέροχη επιλογή για τη γαμήλια δεξίωση, τη βάπτιση και κάθε είδους event. Η αίθουσα Οlympia Mare μπορεί να φιλοξενήσει έως 300 άτομα, ενώ το Οlympia Mare Restaurant εως 150 καθήμενους.

Χωρητικότητα:

Αίθουσα Οlympia Mare: 300 άτομα

Οlympia Mare Restaurant: 150 άτομα

Parking: Ναι

 

ΗΤΑΝ ΚΑΙΡΟΣ- ΜΑΝΗ

ikecollage

Το Ήταν Καιρός ανοίγει την πόρτα της μανιάτικης φιλοξενίας, σ’ ένα περιβάλλον επιβλητικό, αλλά συνάμα οικείο, με εκλεπτυσμένες γεύσεις και ιδιαίτερη αισθητική. Μια ονειρεμένη γαμήλια δεξίωση γίνεται πραγματικότητα σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει τη θέα στη θάλασσα με την άγρια ομορφιά της Μανιάτικης γης. Ένα υπέροχο στολίδι χτισμένο στον πύργο Διρού, με έντονο το στοιχείο της πέτρας και της ελιάς, το Ήταν Καιρός πραγματοποιεί εντυπωσιακές εκδηλώσεις. Μια ομάδα καταξιωμένων chef σχεδιάζει για εσάς και τους καλεσμένους σας δημιουργικά κι υψηλής ποιότητας εδέσματα, ενώ το έμπειρο προσωπικό με ευελιξία και επαγγελματισμό βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας. Για έναν εαρινό ή ανοιξιάτικο γάμο, επιλέξτε τον περιτριγυρισμένο από πράσινο εξωτερικό χώρο. Για μια χειμερινή εκδήλωση ή για αλλαγές της τελευταίας στιγμής εξαιτίας καιρικών απροόπτων, η εσωτερική αίθουσα, με τα θερμά χρώματα και τη ζεστή αύρα της, είναι ιδανική.  

Χωρητικότητα:

Εξωτερικός χώρος: 800 άτομα

Εσωτερική αίθουσα: 280 άτομα

Parking: Ναι

ΤΑ ΛΙΘΑΡΙΤΣΙΑ

LITHARITSIA 1200

Ο υπέροχος χώρος « τα Λιθαρίτσια» αποτελεί συνώνυμο της διασκέδασης και της ποιότητας στη δεξίωση γάμου και βάπτισης. Κάθε δεξίωση γάμου αποτελεί την αφορμή αλλά και το κίνητρο για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.Μία τόση σημαντική στιγμή, γεμάτη με συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας, όπως είναι αυτή του γάμου σας, αξίζει να τη μοιραστείτε με όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να την απολαύσετε στο έπακρο. Η ομάδα επαγγελματιών  « τα Λιθαρίτσια» έχει την εμπειρία, την διάθεση και τις ιδέες για να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε την ιδανική δεξίωση, ακριβώς όπως την ονειρεύεστε. Μια επιτυχημένη και άρτια δεξίωση όπου οι καλεσμένοι σας, μικροί αλλά και μεγάλοι, θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι. Ανάλογα με την εποχή μπορείτε να επιλέξετε για την δεξίωσή σας είτε την κλειστή, πολυτελή αίθουσα είτε τον καταπράσινο, υπέροχο κήπο. Επιπλέον, η ομάδα του «Λιθαρίτσια» μπορεί να αναλάβει τον στολισμό του χώρου σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας αλλά και την μουσική επένδυση της δεξίωσής σας. Και όλα αυτά, πάντα σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα, τις χαμηλές τιμές, τις εκλεκτές γεύσεις και το άψογο και φιλικό σέρβις που κάνουν το όνομα «τα Λιθαρίτσια» συνώνυμο της ποιοτικής διασκέδασης.Οι καλύτερες σας στιγμές βρήκαν το χώρο τους!

Χωρητικότητα:

Εξωτερικός χώρος: 200 άτομα

Εσωτερικός χώρος: 220 άτομα

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: 53 + 1 ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ & ΒΙΛΕΣ ΓΑΜΟΥ 2024-25, για μια εντυπωσιακή δεξίωση!

 

53 + 1 ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ & ΒΙΛΕΣ ΓΑΜΟΥ 2024-25, για μια εντυπωσιακή δεξίωση!

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /